- Emoji Skoru
- 601
- Puanlar
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))) babası gibiSıkışmaya gelemiyor demek ki senin ki annesi..Rahatına düşkün olacak belli
Ilk oglumda o kadar cok aci yedim ki.. hicbir sey olmadi cok sukur. Normalde de aci cok severim simdi de tuketiyorum. Cok asiriya kacmadikca bi zarari olmaz bence, Allah esirgesin ❤Bulantı ilaçı soran arkadaşım dramamin kullanıyorum ben sen de doktorundan isteyebilirsin.
Kızlar ben 2 haftadır acayip acı yiyorum ya tuvalette rahatsız ediyor ama kabızlığımı düzeltti de bebeğe zararı olur mu kieşim yeme diyor canım çok istiyor ben de tutamıyorum napım
:)))) babası gibi
insallah bu sorunu yasayan tum hamilelerinki biter hep boyle dua ediyorum 
ilkinde 12.haftada gostermisti oglusum. Bu findiga da 12. Haftada %80 erkek gibi dedi doktorum ama yarin daha netlesir diye dusunuyorum Teşekkür ederim canım inşallah sabırsızlanıyorum erkenden uyuyucam sabah olsun diye eşim ve oğlum uyudu bilezafergul güzel haberler al inşallah canım ürün doktorunda..Beklemek hakkaten zor.
Allah korusun ama oğlumda hep sağlık sorunlarım vardı hamilelikte ;sık sık ultrasona gidiyorduk.Şükür bu oğlum daha sağlıklı diye doktor ayda bi çağırıyor geçmiyor zaman yaw :))

1 ay uzun geldi bana yıl gibi geçemedi sağlıklı olsunlarda razıyım yinede

Amiiin canım tüm hamilelerin sorunları uçup gitsin inşallah oğlumda resmen krizdi 8 ay göstermemişti cinsiyeti hatta kızmı falan dedik hep saklıyodu bu inşallah gösterirde merakta bırakmaz biziYarin benim icin de buyuk gunzafergul
sabah 9 da benim randevum da
insallah kanama alani sorunu bitmistir
Bizim cinsiyet de bu sefer heyecanliilkinde 12.haftada gostermisti oglusum. Bu findiga da 12. Haftada %80 erkek gibi dedi doktorum ama yarin daha netlesir diye dusunuyorum
tabii gosterirse findik
Su saglik sorunlari bitsin insallah, bebislerin de sagligi sihhati yerinde olsun gerisi onemli degil. Kiz da bizim erkek de, saglikla hayirlisiyla dogsunlar da![]()
alışverişe başlasam yavaş yavaş ancak tamamlanır doğuma kadar birden yüklenmek olmuyo İnşallah güzel haberlerle dönelim hepimizYarin benim icin de buyuk gunzafergul
sabah 9 da benim randevum da
insallah kanama alani sorunu bitmistir
Bizim cinsiyet de bu sefer heyecanliilkinde 12.haftada gostermisti oglusum. Bu findiga da 12. Haftada %80 erkek gibi dedi doktorum ama yarin daha netlesir diye dusunuyorum
tabii gosterirse findik
Su saglik sorunlari bitsin insallah, bebislerin de sagligi sihhati yerinde olsun gerisi onemli degil. Kiz da bizim erkek de, saglikla hayirlisiyla dogsunlar da![]()
sağlıklı olsunda merak ediyoruz ama sağlıklı olması daha önemli kız da olsa erkek te olsa onlar canımız rabbim korusun

kızlar Allah nasip ederse kızımın ismini CANSU düşünüyorum, çok benimsedim bu ismi ... nasıl sizce? çevremdeki insanlar pek beğenmedi de :))
Arkadaşlar bu Arada dün doktorumun da iziniyle piknik yapmaya gittik ,biraz uzak bi yere(1.5 saat bekliyorduk bulamayınca yol uzadı ve biraz sarsıntılı geçti).Wc sorunu olduğu için çok su da içemedim.Dönenekadar sorun yoktu ama dönünce sağ kasığındaki şiddetli bi ağrı vardı.Yoruldum herhalde dedim duşumu aldım yattım.Gece hem sağ hem sol kaşığım hem de belim ince ince ağrıyordu.Korkup doktorumu aradım doğumevine gidip ultrasona girebileceğimi söyledi.Gittim idrar tahlili yaptılar ama temiz çıktı.Doktor baktı ama ben görmedim bebişi,iyi dedi.Haftasıyla uyumluydu(bunu hemşireye not aldırırım söylediklerinden anladım).Yorulmuş olabilirsin ,rahim büyümesi de baskı yapıyor olabilir sesi.İstirahat et dedi.Ben de bi günlük rapor aldım tüm gün uzanmaya çalışıyorum.Ama belimde ve sağ kasığımdaki ağrı dünkü kadar olmasa da var.
Sizlerin de bu haftalarda böyle zor ağrılarınız oldu mu arkadaşlar??
Annisler bi kaç gündür arada karnimin içinde seyirme gidiklanma gibi hislerim oluyo bebis midirki acaba
Kızlar bende eminim bu bebek hareket ediyor ve ben hissediyorum
Bi ara seğirme gibiydi şimdi bisey kayar gibi
Özellikle akşam yemeklerinden sonra
Eee boyumuz küçük ama tombisiz teyzeleri :)
Sizde nasıl
Sağlıkla kavuşuruz insaallahBence cok guzel canim :) Naif,oturmus bi isim.
Bizde kiz bollugu var hepsi var nerdeyse ya hic aklimda isim yok :))))))) ben bile merak ediyorum ne bulacaz diye :)))))
Canim kendini cok sıktıysanda vucudu yorulmus olabilir.Bide genelde yatiyorsan bu ilk hareketlilikte yorar.
Benim kizimda hicbisy yoktu.
Simdikimde resmen çatı agrisi yasiyorum ve cok aci,yavaslatici.Ozellikle kizimi kucagima aldigimda yuk binince,merdiven cikarken tek ayaga yuklendkce,uzerimi degistirirken hani tek ayagini giyersin ya digerinde durursun onu yapamiyorum mesela cok canim aciyor ve bacagim vucuduma batiyor sanki dartmayacak gb.
Takviye verdi ama bakalim.
Tarif uyuyor :) yemeklerden sonra daha da dikkat edersen anlarsin canim gozunaydin :)
Ben iyice hissediyorum artik :) elimlede hissediyorum cok vurdugunda ya da cok gerildiginde sertligini seviyorum elimle :)
2.nin farkidir buyuk ihtimalle.
Cok ozlemistim koca 5 ay var diyorum kendine kendime ve seviniyorum :))))
Ilk oglumda o kadar cok aci yedim ki.. hicbir sey olmadi cok sukur. Normalde de aci cok severim simdi de tuketiyorum. Cok asiriya kacmadikca bi zarari olmaz bence, Allah esirgesin ❤
Ayni agri benim kizimda olmustu 12. Haftalarda baslamisti dogumdan sonra direk gecti. Bunda henuz baslamadi cinsiyetle mi alakali bilemiyorum bu erkek cok sukur oyle belirgin bi kas agrisi yok.Ben de kalçanın üstünde belime doğru (pöçük deriz biz) orda 2 haftadır var agrım ama Dr normal dedi
. Yaaa ne guzel saglikla kucagina da alirsin insallah minnak Zeynep hanimi :)Sağlıkla kavuşuruz insaallah
Ben çok ağladım doktor kız dediğinde he cinsiyeti görememiştir bi dahakine erkek der yine ağlarım
Rabbim cennette göstersin insaallah ilk bebeğim kız di. Kürtaj sonrası eşim ben çok ağlayınca o dolaşmaya gitti gezip geri gelecek demişti o aklıma geliyor hep
Sağlıkla doğsun kız erkek farketmez benim için. Zeynep takintim ilk bebekten kalma benim.
Şimdi böyle kıpırdanma hissettiğimde ya da midem bulansa burnum tikansa nefesim kesilse biliyorum ki sebebi ondan hep ağlıyorum... sanirim böyle 9 ay ağlayacağım ben. Ne güzel bir duygu Rabbime şükürler olsun Allah olmayan herkese nasip etsin insaallah
Bnde dun hıssettım cnm pıtpıt vurdu ılk once cok korktm saglık ocagında oturuyodum ay ne komıktı gun ıcınde bıkac kere daha hıssedınce gaz olamaz heralde dedmKızlar bende eminim bu bebek hareket ediyor ve ben hissediyorum
Bi ara seğirme gibiydi şimdi bisey kayar gibi
Özellikle akşam yemeklerinden sonra
Eee boyumuz küçük ama tombisiz teyzeleri :)
Sizde nasıl
güzel haberlerini beklıyorummm mutlaka haberdar et bızı ....5 dk sonra muayeneye giriyorum hanimlarTahin pekmezimi yedim, portakal suyumu da ictim. Insallah hareketlidir minis
![]()
Ay hadi güzel haberlerle çık inşallah canım ben bile heyecan Yaptım5 dk sonra muayeneye giriyorum hanimlarTahin pekmezimi yedim, portakal suyumu da ictim. Insallah hareketlidir minis
![]()