Canım ben akşam ultrason çıktısına baktım da zaten 156gr ± 23gr. yazıyor. Yani bebişin ağırlığı ortalama 133-179gr. aralığında. Bu da tahmini değer çünkü bildiğim kadarıyla karın çevresinin ölçümüne göre bir algoritma hesaplıyor bu değeri. Doktorun ölçümü azıcık geniş tutuması ya da daraltması 20-30gr. oynatır belki. O yüzden hiç takılmayalım bu aşamada bence. Zaten özellikle 20.-25. haftadan sonra çılgınlar gibi büyüyolar
Et konusunda da köfte iyi çözüm bence

Sütte endişe ediyosan AOÇ'nin günlük sütünden mayala canım benim şahane oluyor, tavsiye ederim..
İnşallah canım hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorz

Bizleri de bilgilendir...
İlk gebeliğimde 18. haftada hissetmiştim ben ve bariz içimde bir şeylerin yuvarlandığını hissetmiştim

Ama bu ikinci gebeliğimde 15. haftada pıt pıt içimde seyirme gibi bi şeyler hissediyorum. Doktoruma da dedim dün. Odur odur, bebiştir dedi

Birkaç haftaya kadar hissedersin bence sen de

Canım benim, ben onu her gece yaşıyorum. Gece oğlum "anneee" diye bağırınca uyku sersemi hemen yataktan inince oluyor. Kan akış hızımız falan değişti. Vücut yatar konumdayken birden kalkınca kan akışı da etkileniyor sanırım ondan oluyo. Endişe etme, gönlünü ferah tut...