Kizlar sizinle bi sey paylasmak istiyorum: ben babami subatin 8 inde kaybettim. Koah hastasiydi hastanedeydik ve 6 subatta taburcu olduk. Ben de adetimin geciktigini esime soylemistim. Babamin ilaclarini alirken bana da gebelik testi almisti. Babami kendi evime getirmistim. Malesef evimize geldi 2 gun sonra aksamina vefat etti... Benim icin cok zordu zaten cenaze ve bi tek babam kalmisti o da gitti.. Nurlar icinde yatsin insallah, bu dunyada cok cekti hastaligindan, Rabbim obur dunyasinda feraha erdirsin...
Rabbimin takdiri dedim bebegime sarildim.. yine de tabii ki uzuntu stres. Kanamam oldu.. Gectigimiz hafta da mezarina tas yaptirmaya gittim okudum agladim. Cok ozledim.. dun de mezar tasi yapildi onu gormeye gittim. Yine cok kotu oldum..
Bugun bir yakinim cok kizdi niye mezarliga gittin? Hamilelerin mezarliga gitmesi iyi olmaz falan dedi canim bir de buna sıkıldı. Boyle bir sey olabilir mi ya? Benim canimin parcasi orda gomuldu, gittim duami edip geldim. Ne gibi bi sakincasi olabilir ki Allah askina? Yok ölü gormek iyi olmazmis hamileyken yok mezarliga gitmek iyi olmazmis.
Psikolojim zaten tam yerinde degil hala. Simdi de bunu taktim etkilendim galiba. Bebegimin hareketlerini hic hissedemedim bugun

Hamileyiz diye hassas davranmaya calisiyolar ama bilmiyolar ki daha cok canimizi sıkıyolar..
Bu soylenenlerden etkilenince bi de aklima takildi: benim minis hep ellerini oynatiyo ama bacaklarini oynatmiyodu ultrasonda hep baktigimizda. Allah im gercekten sinirlerim cok bozuldu hanimlar bildiginiz gibi degil..