Canım nasıl oldun? umarım daha iyisindir.. hangi hastaneye gitmiştin, devlet mi özel mi? özelin aciline gidebilirsin rahatsızlığın devam ediyosa. Devlette genelde serum falan da takmak istemiyolar da ondan dedim.. Rabbim acil şifalar versin..
Ah kuzum bi bilsen ben bu hamilelikte her yasağı deliyorum

İlk gebeliğimde doktorum söylemişti gezen tavuk değilse kesinlikle etini yeme falan diye gözümü baya korkutmuştu. Ama geçen 1 Mayıs'ta söylemesi ayıp bi arkadaşımız davet etti mangalda vardı kanat falan. Ben de yedim

Çok koktu ve canım çekti. Bir de eşim çalıştığı yerin satış mağazasından almıştı geçenlerde gezen tavuk kuru yolum falan yazıyo. Fırında yaptım ama şu normal hormonlu tavuklardan da pek farkı yok gibiydi. Ondan da yedim valla

1-2 den bi şey olmaz inşallah ya çok abartmıyoruz neticede..
Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar...
Geçen haftaki kontrolümde doktorum söyledi tetanos aşısını yaptır çünkü insanın başına ne geleceği belli olmuyor dedi. allah korusun bir kesik ya da kaza olursa acile gelirsen zaten önce aşıyı sorarlar, yapılmadıysa da bir serum verirler bu aşının yerini tutan, bu serum da maliyetlidir falan dedi. 2 dozu da gönül rahatlığıyla yaptırabileceğimi söyledi. İlk gebeliğimde de yaptırmıştım ben. Sağlık ocağındaki hemşireden haber bekliyorum bakalım muhtemelen 20. haftada arar..
Ben ilk oğlumda 19. hafta içince gitmiştim. Doktorum 20. haftada gidebilirsin dedi ama sanırım dayanamayıp 19. haftada giderim yine ben