2018 Ekim Anneleri

Sana yine 2.çocuk soracaklar bana ne demişlerdi biliyormusun cinsiyeti kız deyince aaaa kız mi olsun zaten başka çocuğun yok kız oluversin ikincisi erkek olur....
Milletten nefret ediyorum herkese laf anlatmam ben azıcık cemkiririm annem dün cemkirme buldumcuk derler diyor desinler dedim tam 7 yıl her ay adet gördüğümde saatlerce ağlamışım acim icime oturmuş icmedigim ot kullanmadığım ilaç yaptırmadigim tedavi kalmamış buldumcuk olayım çok umrumda dedim

Yemin ederim kimseden de sakınmam kucağına alsın tabiki ama öpme tukuruge boğma konusunda biraz titizim. Onu da çocuğu olmayan arkadaslarima bisey demem

plojovic plojovic @kubra2553 kimseyi kırmadan bir yolunu bulmam lazım ama şu an kafam kazan gibi. Nasıl korurum ne yaparım o da halası alma öpme desem üzülür ama inanılmaz sigar iciyor yahu
Bana da cinsiyetini soruyorlardı, kız deyince, "OLLLSUUNNNN!" Böyle ses tellerinde bir hayal kırıklığıyla düşün bu olsun lafını :D İşte öyle bir tepkiyle karşılaştım. Daha hiç aaaa ne güzel kız çocuğu diyene rastlamadım. Hep OLLLSUUUUNNN! :D

Cinsiyet ayrımı yapana beddua etmek geçiyo içimden. Nefret edyrm gerçkten öyle insanlardan. 2 kızım var 3.de kız olsun isterim yani.
O erkek delisi olanların imtihanı da o oluyor zaten.
Allah öncelikle evladın hayrlısını nasip etsin.
Aynen sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran. Her anne öyle yapmalı bence. İlk çocuk ilkleri yaşıcaksn gerekrse kocana bile kapa kulaklarını. İstedğn gibi yetiştir büyüt evladını
Niyeyse herkes şartlamıştı kendini erkek olacak erkek olacak. Cinsiyetini öğrendikten sonra herkes aradı kız deyince OLLLSUUUUNN! O kadar şaşırdım ki. En modern takılan aileler bile erkek olmadığını duyunca hayal kırıklığına uğradılar. Nedir bu kadınların çektiği :D Bizim topluma göre kadın doğmak sanki 10-0 geriden maça başlamak gibi :D çok ilginç ve komik. Herkesin mükemmel genleri var ve o genleri erkek yoluyla aktarmak istiyorlar mantık bu. O mükemmel genler kadından geçemiyor çünkü. Ah o herkesin sahip olduğu sözde mükemmel tırt genleriniz paralasın sizleri :D

Bizde dün keselim dedik:)) şmdi üstüne geldi. Ama görünce alıp kemiriyo:)))
1 yasndan önce vermemştm ama o zamnda vardı. Yani pişiğin ilk üç ayı domates yoktu. Ya kesin bişeylere alerjisi var ama neylere. Domates tarzı ürünlere olablr mı acaba? Test falan da yapmıyo ki anlayalım. Yapılır mı onuda bilmyrm.
Ama tamamen kesiyrm domatesi bakalım işe yarar belki.
:KK43: üzgün surat koyayım çnkü en sevdiği şey. Çorbada bile favorisi domates çorbası
Test yapılıyor. Ben minicikken Türkiye'de bana yapılmıştı hele sen kesin yaptırırsın yurtdışında.
Benim domatese, polene, arılara, küfe, ev tozuna, çileğe daha bir sürü şeye alerjim çıkmıştı testte.

Kızlar merhaba bişi sorucam doğum çantasına depend külot bez mi almak lazım? İnternette herkes bundan bahsediyor. Ben hasta bezi aldım large ve medium. Birde 4 adet battal boy külot koydum çantaya. Kötümü ettim acep?
Ben lohusa kilodu aldım 5 tane oluyor bir pakette.

Benim çokta umrumda olmadi bi kız kaybettim bi kız doğuracağım Allah nasip ederse

Karnın büyümüş ikiz mi
Amann kocaman olmuşsun
Aaa SaskinAnne senin buŕnun büyümüş...vb

8.5 kilo almışım bu sabah tartıldım ve 4 haftam var. Kilo almadım aslinda insanların laflarına kafayı takacak olsaydım bu zamana gelemezdim

Dahası öz akrabalarım saçma sapan mevzudan benle kavga edip kardeşimi arayıp yapmadigim birseyi yapmış gibi anlattılar. Hemde çocuğu geç bulmuşken moralimi bile isteye bozdular

Yeterki sağlıklı doğsun Zeynep hanım hic biri umrumda degil
Cidden kilon çok iyi. Çok az kilo almışsın maşallah diyelim nazar değmesin ;)

Yok canim nerdee o_O bizde öyle getiren olmaz beklerler ikramlikta evininduzeni temizligi herseyebakarlar sevmiyorum bu yüzden ama iste mecburen adet olmus artik
Koltuk altına örgü ipi düşürüp koltuk halı altı temiz mi, kapıların en üstlerine parmak sürüp toz var mı diye de bakarlarsa hemen cebinden çıkarıp madalyalarını takarsın :KK70:

Enerji bende de yok canim hic ise devam ettigim icjnmi bilmiyorum ama eve gelince direkt soyunup dus alip kendimi tv nin onune atmak istiyorum
Annem hastaydı kac gündür tifo olmustu
Cok halsizdi babaannem var annemlerle yasiyor cok yaşlı onun bakima ihiyaci var babam desen adamcagiz seker hastası düzgün beslenmesi lazim vs. Zor günler yaşadık su son 1haftada
Günlük islerde dahil hicbir sey yapamadım

Çok çok geçmiş olsun.

Selam canim Allah yar ve yardimcin olsun insallah ..Derdi veren Allah dermanini da sana tez vakitte verip kurtarsin evladini kucaklayip evine evinize goturecegin gunu erkenden nasip eylesin Allah 'im..

Selam canim bende 36. Hafta muayinesinde aspirini biraktim.dr tavsiyesi uzerine igneye vitamine devam .. insallah hayirlisiyla evlatlarimiza kavusup buyutmeyi nasip eyler Allah..

Cok sukur evladini sana bagislayan derdine derman olan sifasini esirgemeyen Rabbime darisi tum sifa bekleyen yuregi avucunda her bir anneye olsun insallah..Gözun aydin canim evinize gectiniz haberinide verirsin insallah bizlere burdan..

Selam canim ..uzun zamandir yazamiyorum ama mutlu olmana bebeginin saglikli olmasina cok sevindim cok zor gunleri geride biraktin sukurler olsun ki meyvesini topluyorsun evladinda masallah senin kadar guclu.. kucagina alip doya doya koklar buyutursun insallah kuzunu ..

@Atape

Canim oncelikle gecmis olsun sonrasinda gozun aydin sende zorlu donemlerden gecen annelerdensin bak 41 kere masallah nasil olursa olsun evladinin dogumu nasip oldu evet senden biraz uzak ama olsun sukur ki ordada guzel bakiliyor cektigin aciya deyecek insallah Allah yavrunu saglicakla sana bagislasin.. kuzum artik insallah hersey gonlune gore olsun..

Bi ucuzlerimiz vardi ilk goz agrilarimiz ilk bebislerimiz annesi insallah Allah oglunun sagligi icin sifasini verip seni bu uzuntuden kurtarir kizlarin tez zamanda toparlanip kokulariyla sana bayrami yasatir .. hepimizden daha guclu ol canim senin sinavin cok buyuk evet ama.mukafatinda cok buyuk olcak insallah dualarimiz minik yavrularin icin Allah yar ve yardimcin olsun....
Evet yokluğunu farkettim :) canım çok Sağol güzel dileklerin için inşallah.Rabbime şükür kendine uzanan elleri geri çevirmiyor.Sağlıkla kavuşmayı büyütmeyi de nasip etsin sen nasılsın Bebeğin nasıl ?

Bana da cinsiyetini soruyorlardı, kız deyince, "OLLLSUUNNNN!" Böyle ses tellerinde bir hayal kırıklığıyla düşün bu olsun lafını :KK70: İşte öyle bir tepkiyle karşılaştım. Daha hiç aaaa ne güzel kız çocuğu diyene rastlamadım. Hep OLLLSUUUUNNN! :KK70:
Daha doğmadan eziliyor bu kız çocukları ahhh ahhh.

Niyeyse herkes şartlamıştı kendini erkek olacak erkek olacak. Cinsiyetini öğrendikten sonra herkes aradı kız deyince OLLLSUUUUNN! O kadar şaşırdım ki. En modern takılan aileler bile erkek olmadığını duyunca hayal kırıklığına uğradılar. Nedir bu kadınların çektiği :D Bizim topluma göre kadın doğmak sanki 10-0 geriden maça başlamak gibi :D çok ilginç ve komik. Herkesin mükemmel genleri var ve o genleri erkek yoluyla aktarmak istiyorlar mantık bu. O mükemmel genler kadından geçemiyor çünkü. Ah o herkesin sahip olduğu sözde mükemmel tırt genleriniz paralasın sizleri :D
malesef bu devirde hala boyle bakiliyo kiz erkek mevzu.halbuki kiz cocugu ailesine daha duskun olur.yasliliklarinda daha iyi ilgilenir.cevrede gordugum hep boyle.erkek cocugunun sagi solu belli olmaz.bi aksi gelinin oldu mu ne oglunu ne torununu goremezsin.hic mi bunlari gormuyo bu insanlar.benim de oglum olacak ama hic de gururlanilacak bisey degil.hayirli erkek evlatlar da var.yok degil.ama genele baktiginda kiz evlat anne icin bence daha makbul :) kiz mi ollsssuuun diyenler kadar oglan mi oooo masallah diye bi tebrik edenlere de kizasim var :) biz cocuklarimizi guzel yetistirelim de bari onlarin donemine kalmasin bu muhabbetler :)

Niyeyse herkes şartlamıştı kendini erkek olacak erkek olacak. Cinsiyetini öğrendikten sonra herkes aradı kız deyince OLLLSUUUUNN! O kadar şaşırdım ki. En modern takılan aileler bile erkek olmadığını duyunca hayal kırıklığına uğradılar. Nedir bu kadınların çektiği :KK70: Bizim topluma göre kadın doğmak sanki 10-0 geriden maça başlamak gibi :KK70: çok ilginç ve komik. Herkesin mükemmel genleri var ve o genleri erkek yoluyla aktarmak istiyorlar mantık bu. O mükemmel genler kadından geçemiyor çünkü. Ah o herkesin sahip olduğu sözde mükemmel tırt genleriniz paralasın sizleri :KK70:

Biz de durum tam tersi oldu canım.İlk çocuğum erkek,ikinci de Rabbim nasip ederse erkek olacak.İlkinde aaa sen de mi beceremedin bi kız doğurmayı sesi görümcem (ki kendisinin o zamana iki şimdi üç oğlu var :)).İkincide de olsun kuzum olsun sağlıklı olsun yapmak bişey yok dendi :)))

Günaydın annişler..BiraZdan Seminerin ilk haftasını bitirmeye okula kaçıyorum gelince temizlikçi gelcek rutin temizlik yapacak.Artık süpürgeyi hiç taşıyamıyorum.Daha doğrusu taşıyorum ama sonrası ağrım oluyor.wc yıkarsam da deterjandan burnum kanıyor :KK43: Artık ben de o varken yemeğimi yapıp eğer sıcaktan cesaret edersem biraz daha ütü yapacağım.Hadi hepimiz için güzel bir gün olsun inş

Bende depend aldım canım açtım bi tane giyip baktım nasıl bir şey rahat mı diye iyi yani ben rahat ettim :) sen onları aldıysan onları kullan canım neden kötü olsun ki kullanacak olan sensin nasıl rahat edeceksen onu al
cnm bende depant aldım hangi beden aldın? ben orta seçtim ama umarım hata aetmemişimdir. şu an 72 kg yum doğumdan sonra 67 falan olurum dedim... bide baktığımda orta boyu 80 kg kadar giyinebiliyor yazıyordu

Back
X