2018 Ekim Anneleri

Koltuk altına örgü ipi düşürüp koltuk halı altı temiz mi, kapıların en üstlerine parmak sürüp toz var mı diye de bakarlarsa hemen cebinden çıkarıp madalyalarını takarsın :KK70:

Çok çok geçmiş olsun.

aynen oğluna kız bakmaya gelen kaynanalar gibi :KK53:

Günaydın annişler..BiraZdan Seminerin ilk haftasını bitirmeye okula kaçıyorum gelince temizlikçi gelcek rutin temizlik yapacak.Artık süpürgeyi hiç taşıyamıyorum.Daha doğrusu taşıyorum ama sonrası ağrım oluyor.wc yıkarsam da deterjandan burnum kanıyor :KK43: Artık ben de o varken yemeğimi yapıp eğer sıcaktan cesaret edersem biraz daha ütü yapacağım.Hadi hepimiz için güzel bir gün olsun inş
canım kendine dikkat et bende de süpürge işini eşim hallediyor ben wc filan yıkıyorum ama çok şükür deterjanla ilgili sıkıntı yaşamadım:KK51:

Bana da cinsiyetini soruyorlardı, kız deyince, "OLLLSUUNNNN!" Böyle ses tellerinde bir hayal kırıklığıyla düşün bu olsun lafını :KK70: İşte öyle bir tepkiyle karşılaştım. Daha hiç aaaa ne güzel kız çocuğu diyene rastlamadım. Hep OLLLSUUUUNNN! :KK70:
Millet değişik yeminle vallabenim gönlümden geçen oldu eşim hele deli oluyor çok sevindi kız olacağını duyunca

cnm bende depant aldım hangi beden aldın? ben orta seçtim ama umarım hata aetmemişimdir. şu an 72 kg yum doğumdan sonra 67 falan olurum dedim... bide baktığımda orta boyu 80 kg kadar giyinebiliyor yazıyordu
Ben alırken orta boy yoktu hepsi büyük boydu aldım bende büyük olur dedim ama olmadı şuan 75 kiloyum bende 1.68 im

Kizlar kac haftaniz kaldi heyecan varmi ne durumdasiniz

26 Eylul bizim tarih.
Degisebilir ama.Duruma gore 20-21 olabilir.
Olmaz mi heyecan fena :)
Cok merak ediyorum minişimi❤
Buyuk kizimin hallerini❤
Onlari birarada gormeyi❤

26 Eylul bizim tarih.
Degisebilir ama.Duruma gore 20-21 olabilir.
Olmaz mi heyecan fena :)
Cok merak ediyorum minişimi❤
Buyuk kizimin hallerini❤
Onlari birarada gormeyi❤
Benimde gece ameliyathaneye indirdikleri ellerimi bağladıkları falan geldi gözümün önüne uykum kaçtı nabzim yükseldi zeynep hanım da hareketliydi hic uyumadı saat 4e kadar mücadele ettim
Sonra kendimi mutlu olacağımı düşünürek sakinlestirdim ameliyathaneye polyanna gibi ineyim dedim sonrası mutluluk Allah nasip ederse bebegimikucagima alacagimidüşündüm.
Bebeği 5 dakikada çıkarıyorlarmış anne kaç dakikada odaya çıkıyor. Benim genel anestezi olacak acaba uyanmami ne kadar süre beklerler
Normal ameliyat kadar anestezi veriyorlar mi

Kızlar merhaba bişi sorucam doğum çantasına depend külot bez mi almak lazım? İnternette herkes bundan bahsediyor. Ben hasta bezi aldım large ve medium. Birde 4 adet battal boy külot koydum çantaya. Kötümü ettim acep?
Ben depend aldım ama siz de hasta bezi almışsınız ya, yeter işte.

Hangi gelin bakacak derken??
Genelde gelinler baktığı için kaynana kayınpedere :KK48: boşuna korkmuş arkadaş ne kadar söylensekte yanlarında biz varız sizin yanınızdada illa ki bir gelin olur :) ayrıca ben annemden uzaktayım bir şey olduğu zaman yanında abim var Allaha şükür kız erkek tabi ki farketmez Allah merhametli güzel ahlaklı evlatlar versin .. ayrıca gelin kaynana ve kayınpedere bakmak zorunda değil islama görede merhametimizden bakıyoruz yardımcı oluyoruz yeterki karşımızdakilerde kıymet bilsin

Benimde gece ameliyathaneye indirdikleri ellerimi bağladıkları falan geldi gözümün önüne uykum kaçtı nabzim yükseldi zeynep hanım da hareketliydi hic uyumadı saat 4e kadar mücadele ettim
Sonra kendimi mutlu olacağımı düşünürek sakinlestirdim ameliyathaneye polyanna gibi ineyim dedim sonrası mutluluk Allah nasip ederse bebegimikucagima alacagimidüşündüm.
Bebeği 5 dakikada çıkarıyorlarmış anne kaç dakikada odaya çıkıyor. Benim genel anestezi olacak acaba uyanmami ne kadar süre beklerler
Normal ameliyat kadar anestezi veriyorlar mi
Canım benim şimdilik normal ilerliyor ama inanır mısın her gece bir doğumhanedeyim ya doğuruyorum ya sezaryen yapın diye kağıtlar imzalıyorum ya açılmam olmadığını görüyorum ya çatı muayenesi oluyorum bir gece atlamadı daha :))) doğum normal ilerlerse sakin kalabilirim inşallah :)) Allah yardımcımız olsun hepimizin

Benim kayınvalidem dah aeşim küçükken vefat etmiş o yuzden öyle bir ilişkim olmadı hiç ama cok okuyorum gelin kaynana ilişkisi cok iyi gözükmüyor. Herşey karşılıklıdır illaki bi insanın kızı kadar olur mu bilmiyorum ki
Valla daha güzeli bile oluyor siz iyi olursanız .. benim görümcemde bizim yanımızda ama ondan çok ben ilgileniyorum kayınvalidemle gelenle gidenle ki benimle fazla fazla uğraştıkları halde .. şimdilerde düzeldiler çok şükür daha iyi oldum severek isteyerek yapıyorum yapacağım şeyleri herşey karşılıklı öyle taş atana gül falan atamam :)) he her gelinde aynı değil her kız çocuğuda aynı değil Rabbim iyilerle karşılaştırsın

Benim kayınvalidem dah aeşim küçükken vefat etmiş o yuzden öyle bir ilişkim olmadı hiç ama cok okuyorum gelin kaynana ilişkisi cok iyi gözükmüyor. Herşey karşılıklıdır illaki bi insanın kızı kadar olur mu bilmiyorum ki
Benim bakış açım şu, anne babalar kendileri "anne baba" olmak istiyor. Çocuğun öyle bir talebi yok. Dolayısıyla çocuktan beklentim olmamalı..Zaten olursa çoğunlukla elde sıfır olacak. Anne babanın görevi ona bu hayatta ayakları üstünde duracak hale gelene kadar kol kanat gerip hayat yolunda bir ışık olmak gibi.. Sonrası o bir birey ve kendi hayatı olacak. Kendi özgür iradesiyle seçimler yapacak. Kızım veya oğlum bana bakmak zorunda değil. evlat bir yatırım ve sigorta değil. Yaşlanınca ne olacak, tabiki kısmet olur da yaşlanırsam kendi başımın çaresine her zaman olduğu gibi bakmak zorundayım. Ne gelinimden ne kızımdan ve damattan beklenti hakkım yok. Tabi ki arar,sorarlarsa sevinirim ama bu onlara vicdani sorumluluk yükleme, acitasyon şeklinde olmamalı..
Evladın sağlıklı ve hayırlısını istiyoruz. Hayırlı demek de illa bana bakması değil.

Bana da cinsiyetini soruyorlardı, kız deyince, "OLLLSUUNNNN!" Böyle ses tellerinde bir hayal kırıklığıyla düşün bu olsun lafını :KK70: İşte öyle bir tepkiyle karşılaştım. Daha hiç aaaa ne güzel kız çocuğu diyene rastlamadım. Hep OLLLSUUUUNNN! :KK70:
3 ve 1 yaşında 2 oğlu olan arkadaşıma da -bi kız doğuramadın- denmiş. Yani kız da erkek de olsa hep bir cinsiyet ayrımcılığı...

3 ve 1 yaşında 2 oğlu olan arkadaşıma da -bi kız doğuramadın- denmiş. Yani kız da erkek de olsa hep bir cinsiyet ayrımcılığı...
Cinsiyet secmek insanin elinde deil ki. Aslinda kendileri de biliyorlar sonucta Allah yaratiyor ve Allah bilir cinsiyeti. Boyle soyleyen insanlara cevap vermek bile gerekmez. Benim de bi tanidigim.var. kendisinin 3 tane oglu var 3.cu yeni oldu. Kiz istiyordu onu. Neyse benim de oglum olacağını duyunca keske kiz olsaydi demis anneme. Ne alaka ? Yani o kadar sacma o kadar gereksiz sozler ki cevap vermeye degmez boyle insanlara. Evlat evlattir. Allah yeter ki bizlere saglikli,hayirli evlatlar versin. Kiz erkek farketmez onlar bizim parcamiz. ❤

Kızlar selam bir sorum olacak.
32-37 hafta arası raporumu iş yerine bildirdim sgk bildirimini de yaptılar. Şuanda 35. haftamda hem hastanemi hem de doktorumu değiştiriyorum. Şu durumda hastane ve doktor değişimi sebebiyle herhangi yeni bir bildirim yapmam gerekiyor mu?

Kızlar selam bir sorum olacak.
32-37 hafta arası raporumu iş yerine bildirdim sgk bildirimini de yaptılar. Şuanda 35. haftamda hem hastanemi hem de doktorumu değiştiriyorum. Şu durumda hastane ve doktor değişimi sebebiyle herhangi yeni bir bildirim yapmam gerekiyor mu?
Önemli olan hastane ve dr değil ki, elinizdeki rapor.. haftanızı ve çalışabilir-çalışamaz ibaresinin olduğu o yazılı kısım.

Ben alırken orta boy yoktu hepsi büyük boydu aldım bende büyük olur dedim ama olmadı şuan 75 kiloyum bende 1.68 im
şu an belkı büyük olmazda doğumdan sonra büyük mü olur dedim? yada orta boy ufak mı kalır bilemedim :(

Back
X