2018 Ekim Anneleri

Benimde gece ameliyathaneye indirdikleri ellerimi bağladıkları falan geldi gözümün önüne uykum kaçtı nabzim yükseldi zeynep hanım da hareketliydi hic uyumadı saat 4e kadar mücadele ettim
Sonra kendimi mutlu olacağımı düşünürek sakinlestirdim ameliyathaneye polyanna gibi ineyim dedim sonrası mutluluk Allah nasip ederse bebegimikucagima alacagimidüşündüm.
Bebeği 5 dakikada çıkarıyorlarmış anne kaç dakikada odaya çıkıyor. Benim genel anestezi olacak acaba uyanmami ne kadar süre beklerler
Normal ameliyat kadar anestezi veriyorlar mi

Benim eller fln hic baglanmadi dogumda canim.Bebek hemen cikariliyor annenin dikisleri suruyor sonra 15-20 dk kadar.
Geneli hic bilmiyorum.Sureye gore verirler anesteziyide,zaten seni surekli takip eden bi hemsire oluyor basinda.

Evet yokluğunu farkettim :) canım çok Sağol güzel dileklerin için inşallah.Rabbime şükür kendine uzanan elleri geri çevirmiyor.Sağlıkla kavuşmayı büyütmeyi de nasip etsin sen nasılsın Bebeğin nasıl ?
Cok sukur iyiyiz canim .. 36 ya girdik Allah in izniyle benimkide senin ki gibi biraz iri..renkli ultrason istiyorum aslinda senin gibi bendede hic yoktu nasipse insallah onu bi arastiricam..sekerim cikti elim ve ayaklarim balon gibi sisiyor bu aylarda aclik 110 alti cikmiyo tokluk 200 lerde birazdan dr gitcem belki unusilin baslata bilirmis .. sag elimde parmak uclarimda biraz uyusma bunlarada sukur Allah bu gunlerimizi aratmasin insallah ...

Sancilarin kesilmis cok sukur cok sevindim ..ben o nasi bisi bilmiyorum belki banada oluyordur ama anlamiyorum bi sol kasigim dun geceden beri agriyor okadar.. isim bellimi kafanda ben Dolunay koymak istedim sag olsun esimde itiraz etmedi insallah bizimki nasipse bu olcak canim

Cok sukur iyiyiz canim .. 36 ya girdik Allah in izniyle benimkide senin ki gibi biraz iri..renkli ultrason istiyorum aslinda senin gibi bendede hic yoktu nasipse insallah onu bi arastiricam..sekerim cikti elim ve ayaklarim balon gibi sisiyor bu aylarda aclik 110 alti cikmiyo tokluk 200 lerde birazdan dr gitcem belki unusilin baslata bilirmis .. sag elimde parmak uclarimda biraz uyusma bunlarada sukur Allah bu gunlerimizi aratmasin insallah ...

Sancilarin kesilmis cok sukur cok sevindim ..ben o nasi bisi bilmiyorum belki banada oluyordur ama anlamiyorum bi sol kasigim dun geceden beri agriyor okadar.. isim bellimi kafanda ben Dolunay koymak istedim sag olsun esimde itiraz etmedi insallah bizimki nasipse bu olcak canim
Allah tamamına erdirdi hepimizinkini az kaldı :) şekerin önceden de var miydi gecmiş olsun.Ben hiç Sancı hissetmedim kasılma hissettim nst de bu kasılmalar Sancı olarak görünüyordu.O kasılmalar nefesimi kesiyordu günde 30 kere wc ye çıkartıyordu,giderek de sıklığı ve süresi artıyordu.şimdi öyle değil şükür ilaç kullanıyorum bunun için.36 bitince ilacı keser herhalde doktor.Renkli ultrason hep aklımdaydı bakıyorum sürekli :)

Ilk oglumda almistim ve sanirim sadece 2 kez giydirebildim. Dunyanin en kullanissiz seylerinden biri olabilir, hic tavsiye etmem. Arabaya binince su gibi terletiyodu cocugu. Hic kullanamadim :KK43:
haklısın cnm alaskada yaşamıyoruz sonuçta soğuklarda yarım saat bile durmuyoruz heryere arabayla gidiliyor, evlerin içi zaten sıcak banada kullanışsız gelıyor

B
Ilk oglumda almistim ve sanirim sadece 2 kez giydirebildim. Dunyanin en kullanissiz seylerinden biri olabilir, hic tavsiye etmem. Arabaya binince su gibi terletiyodu cocugu. Hic kullanamadim :KK43:
bence kişiye göre değşir bu ben kızımdada kullandım mart ayında fln parka fln çıkıyorduk yada hava almak için dışarıya benim kurtarıcımdı araba içersinde mont bile giydirmemek gerekiyor zaten uzun süre yolculuklarda terliyorlar açık alanlar için uygun oluyor astronot avm yada kapalı alanlarda ztn gereksiz

Allah tamamına erdirdi hepimizinkini az kaldı :) şekerin önceden de var miydi gecmiş olsun.Ben hiç Sancı hissetmedim kasılma hissettim nst de bu kasılmalar Sancı olarak görünüyordu.O kasılmalar nefesimi kesiyordu günde 30 kere wc ye çıkartıyordu,giderek de sıklığı ve süresi artıyordu.şimdi öyle değil şükür ilaç kullanıyorum bunun için.36 bitince ilacı keser herhalde doktor.Renkli ultrason hep aklımdaydı bakıyorum sürekli :)

Yok canim oncesinde boyle bir durumum yoktu son 1 ayda eller ayaklar sismeye baslan8nca dr suphelendi .seker yuklemem normaldi .bu ay oldu simdi dr yanindayim bakalim ne dicek . Nts ye ilk defa gecen hafta girdim bende cok garipdi ne biliyim tlfna sesi kaydetmek ordan cikinca g3ldi aklima ani olurdu ..
Simdi sancilarin kasımların bitmesine 41 kere masallah insallah dedigin gibi ilacida keser dr un hayirlisiyla .evet canim cok sukur sayili gunlerimiz kaldi Allah im bu gunleri guzel heycanlarla gecirmeyi nasip etsin herbirimize insallah canim

canım kendine dikkat et bende de süpürge işini eşim hallediyor ben wc filan yıkıyorum ama çok şükür deterjanla ilgili sıkıntı yaşamadım:KK51:
Sağol cnm dikkat etmeye çalışıyorum.Bu deterjandan burun kanama işi de hamilelikten sonra oluştu.İnşallah Bebiş doğunca geçer.Bi çamaşır suyuyla bi cifle haşır neşir olmadan da wc yıkanmaz ki :)

Son düzenleme:
Back
X