- 21 Mart 2016
- 911
- 978
- 53
Bir polyester ürün için çok pahalı değil mi? Bu astronotlar hep polyester mi oluyorlar?şunu beğendim de fiyatı çok yüksek..
http://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0626594003.html
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir polyester ürün için çok pahalı değil mi? Bu astronotlar hep polyester mi oluyorlar?şunu beğendim de fiyatı çok yüksek..
http://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0626594003.html
benim de aklımda, nerelerde diye @limonlutarcinlikek@limonlutarcinlikek canım n’aptın??Nasılsın ?Bebişler nasıl?hiç sesin çıkmıyor.
tabi canım hele domestosu döküp köpürtüp,bekletmeyince aslan sinmiyor içime :))Sağol cnm dikkat etmeye çalışıyorum.Bu deterjandan burun kanama işi de hamilelikten sonra oluştu.İnşallah Bebiş doğunca geçer.Bi çamaşır suyuyla bi cifle haşır neşir olmadan da wc yıkanmaz ki :)
evet çok pahalı. uygun fiyatlı Lcw de buldum ama bitmiş.Bir polyester ürün için çok pahalı değil mi? Bu astronotlar hep polyester mi oluyorlar?
Bu lcw de alınacak çok şey varmış da aslında hep kaçırmışız. Dün baktım neyi beğensem tükendi yazıyorevet çok pahalı. uygun fiyatlı Lcw de buldum ama bitmiş.
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Tulum/2704776/542206
Valla benimde yüklemede teniz cıktı geçen hafta yüksek cıktı sekerim takip ediyordum 1 saatki tokluk bana normal geliyordu ama doktor yüksek dedi 4 hafta için insulin başlamayalım dedi yoksa başlayacaktıSelam ...
Dr dan geld8m sukur ..suyum fazlaydi normalden 1 ay oncesine kadar cok sukur normale donmus .. seker takibi sonucu unisilin yazdi raporla dr. Hem kan sulandirici igne hem bu hayirlara vesile olur insallah..
Bu inusilin kullanan varmi yapilisi hakkinda deneyimi olan ..
Iste boyle hanimlar bebek odasi felan almadim bi besik nasip oldu bide dolap yaptiriyoruz kismetse okadar .
Sifa bekleyen yavrulari kuvezde olan annelere Allah dan sifa diliyorum insallah saglikla kucaklarlar kuzularini.. dualarimiz sizinle ..
Çok ilginç ya yüklemede temiz çıkınca rahatlıyoruz ama demek ki sonuna kadar dikkat etmek gerekiyor.Valla benimde yüklemede teniz cıktı geçen hafta yüksek cıktı sekerim takip ediyordum 1 saatki tokluk bana normal geliyordu ama doktor yüksek dedi 4 hafta için insulin başlamayalım dedi yoksa başlayacaktı
Sen 38 de mi sezerysn olacaksın ?Valla benimde yüklemede teniz cıktı geçen hafta yüksek cıktı sekerim takip ediyordum 1 saatki tokluk bana normal geliyordu ama doktor yüksek dedi 4 hafta için insulin başlamayalım dedi yoksa başlayacaktı
Kesinlikle, kisiye gore degisir yani ben etkin kullanamadim demek istedim. Cunku o kara kista oglum 7-8 aylik olmustu ve kiyafet hem hareketini engelliyodu hem de aracta kalorifer calistirmasak dahi en kisa mesafede bile su gibi yapiyodu. Sonra kisa mont aldik ben onunla daha rahat ettigini gordum sadece kendi fikrim bu yonde :)B
bence kişiye göre değşir bu ben kızımdada kullandım mart ayında fln parka fln çıkıyorduk yada hava almak için dışarıya benim kurtarıcımdı araba içersinde mont bile giydirmemek gerekiyor zaten uzun süre yolculuklarda terliyorlar açık alanlar için uygun oluyor astronot avm yada kapalı alanlarda ztn gereksiz
Ben Kanz'dan almistim ici polyester degildi canim. Polyester olmayanlari var ama fiyatlari daha yuksek oluyo sanirimBir polyester ürün için çok pahalı değil mi? Bu astronotlar hep polyester mi oluyorlar?
Aaa ee ömür boyu mu dikkat ediyosun bunlara. Ayy alerjide zor iş ya.Test yapılıyor. Ben minicikken Türkiye'de bana yapılmıştı hele sen kesin yaptırırsın yurtdışında.
Benim domatese, polene, arılara, küfe, ev tozuna, çileğe daha bir sürü şeye alerjim çıkmıştı testte.
Oysaki dinen bakıldığnda soy kadından yürümüş.Niyeyse herkes şartlamıştı kendini erkek olacak erkek olacak. Cinsiyetini öğrendikten sonra herkes aradı kız deyince OLLLSUUUUNN! O kadar şaşırdım ki. En modern takılan aileler bile erkek olmadığını duyunca hayal kırıklığına uğradılar. Nedir bu kadınların çektiğiBizim topluma göre kadın doğmak sanki 10-0 geriden maça başlamak gibi
çok ilginç ve komik. Herkesin mükemmel genleri var ve o genleri erkek yoluyla aktarmak istiyorlar mantık bu. O mükemmel genler kadından geçemiyor çünkü. Ah o herkesin sahip olduğu sözde mükemmel tırt genleriniz paralasın sizleri
![]()
Yanı o gun tesadüf eseri tokluk şekerime bakktırmasaydım bilmeyecektim gebelik sekerim olduğunuÇok ilginç ya yüklemede temiz çıkınca rahatlıyoruz ama demek ki sonuna kadar dikkat etmek gerekiyor.
38+5 olacağım insaallah canimSen 38 de mi sezerysn olacaksın ?
Çok şükürr annem öper diye ona bile kızar:)) küçük bebek öpülmez diye:)) eşime diyrm 4 büyükten en rahat babamla oluncaydı diye. Bana gerek kalmıyodu:))) bana da karismazdi. Dogumuma o mu gelse acaba:)))))))Babanı takdir ettim doğrusuAnne babalarımızın nesli hiç bu açıdan yaklaşmazlar. Vallahi bravo
![]()
Ayy ya bak hic hatrlamiyrm ben tepkileri:) hamilelik cinsyt hepsini bir soylemstm cnku:))Bana da cinsiyetini soruyorlardı, kız deyince, "OLLLSUUNNNN!" Böyle ses tellerinde bir hayal kırıklığıyla düşün bu olsun lafınıİşte öyle bir tepkiyle karşılaştım. Daha hiç aaaa ne güzel kız çocuğu diyene rastlamadım. Hep OLLLSUUUUNNN!
![]()
Aynen bicok arkadsin yazdiklarina katiliyrm ben aslnda. Cnku bu durum kultur olarak sevgi olarak kisilerin degerleri gorusleri olarak bence degisen bisey. Bazi ana babalar kendini feda edermis gibi yasakdlari icin ayni seyi bekliyorlar. Dogru yada yanlis bekliyolar. Bazilari umursamayp yine bekliyor:) bazilarida sizin de dedgnz seklde olmasi gerekeni yapip herkes kendi yuvasina diyor. Her turlu ana babalara bakmak ortalikta birakmamak bana gore bizim borcumuz. Allah bizi onlara onlari da bize muhtac etmesin. Ama kotu durumlarda bize anamiz babamz onlara da bizler bakariz. Cok kapsamli bi konu. Ama sagliklilarsa bence herkes ev isini bile kendi yapsin:) herkesin kendi duzeni kendi evi bence. Yok analar geliyo kizlarnn evini dip kose yada tam tersi. Bu da gereksiz ama aralarindaki iliskiyede bagli tabi. Hastaliklar disinda en guzeli herkesin kendi hayatini yasamasi. Yada anne babalardan ziyade evlatlar gelsin cocuguma baksin bakma zorunda gibide dusunen var. oysaki onlarda zamaninda bize bakip yoruldular artik.Benim bakış açım şu, anne babalar kendileri "anne baba" olmak istiyor. Çocuğun öyle bir talebi yok. Dolayısıyla çocuktan beklentim olmamalı..Zaten olursa çoğunlukla elde sıfır olacak. Anne babanın görevi ona bu hayatta ayakları üstünde duracak hale gelene kadar kol kanat gerip hayat yolunda bir ışık olmak gibi.. Sonrası o bir birey ve kendi hayatı olacak. Kendi özgür iradesiyle seçimler yapacak. Kızım veya oğlum bana bakmak zorunda değil. evlat bir yatırım ve sigorta değil. Yaşlanınca ne olacak, tabiki kısmet olur da yaşlanırsam kendi başımın çaresine her zaman olduğu gibi bakmak zorundayım. Ne gelinimden ne kızımdan ve damattan beklenti hakkım yok. Tabi ki arar,sorarlarsa sevinirim ama bu onlara vicdani sorumluluk yükleme, acitasyon şeklinde olmamalı..
Evladın sağlıklı ve hayırlısını istiyoruz. Hayırlı demek de illa bana bakması değil.
Öyle cnm evet ama bunu güsel yapn ellerde olmalı,sakşn acele etmeden anneyi hırpalamadanSor canim biraz aktarımım terslemiş gibi olmuş. Ama normal doğum her zaman en özel doğum şekli diye düşünüyorum mecburiyet varsa bilmem
Ilk aylar giydirmem de sonrasi icin elzem bence:) eger arabada pusette olcaksa uzerine bisyler ortmek yeterli. Ama harektlendkten sonra yani 3-4 ay sonrasinda kullanirim ben. O zamnda kis ortasi daha uygun bedenine gore bulmamaz daha kolay olabilirKış için bebek astronot alan var mı?