Sağol cnm sen nasılsın? Kızın nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cnm sen nasılsın? Kızın nasıl
Bence bunun icin black fridayi bekle canim. Amerikan markasi ya belki magazada genel bi indirim olur. O zamn alirsin. Acelesi yoksa tabişunu beğendim de fiyatı çok yüksek..
http://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0626594003.html
Evet bende kullandm:) martta aynen:) parka gidiyoduk yada hava yumusaksa disarda yuruyus falan cok iyi gelmisti. Icine ince bisy ustune bu. Kat kat giydirmektense. Sabit bi sicaklik icin yurumeyen bebeklerde ozellikle bence guzelB
bence kişiye göre değşir bu ben kızımdada kullandım mart ayında fln parka fln çıkıyorduk yada hava almak için dışarıya benim kurtarıcımdı araba içersinde mont bile giydirmemek gerekiyor zaten uzun süre yolculuklarda terliyorlar açık alanlar için uygun oluyor astronot avm yada kapalı alanlarda ztn gereksiz
Aslında Zeynep Yüsra koyacaktım hatta ilk sayfadaki listeye öyle yazdırdım ama hep Zeynep'im diye seviyorum istemedim ikinci ismi vazgeçtimÖyle cnm evet ama bunu güsel yapn ellerde olmalı,sakşn acele etmeden anneyi hırpalamadan(ilk doğumlr özellikle anneler için çok önemli ama benm ilkş işte zorunlu sezeryandı ,o da konforlu,ekiple sohbet muhabbet bitip gidio bebeği hemen Alıolar,getirip gösteriyorşar ağlama sesi,sonra hemen susuyolar:))bak yaşayıp göreceksiniz,dünyanın en en en tarifsiz duygusu:))bu arada bebepine zeynep adını koyacaksın sanırım.bnm de adım zeynep:)) ama cnm önüne ya da arkasına bir
İsim daha vermeni nacizane tavziyem ,yoksa hep soy isimde ekleyip çağırıyorlar,çok yaygın bir isim ya(keşke 2 adım olsaymış derim hep
Valla benimde yüklemede teniz cıktı geçen hafta yüksek cıktı sekerim takip ediyordum 1 saatki tokluk bana normal geliyordu ama doktor yüksek dedi 4 hafta için insulin başlamayalım dedi yoksa başlayacaktı
indirime girince alırım. H&M Isveç markası 2 ay önceki indirimlerde baya birşeyler aldim, umarım bu da girer :))Bence bunun icin black fridayi bekle canim. Amerikan markasi ya belki magazada genel bi indirim olur. O zamn alirsin. Acelesi yoksa tabi
Cnm e bebekte inanılmaz uygunlar hemde çok güseller ben ebebek markalarına bayılıyrm hem ıygun oluyor hemde yumuşacık gerçekten oğlum da çok kullandım iç çamaşırı oyuncak uyku tulumu pijama ,lazımlık oto koltuşu vs hepsine muhakkak bakın gerçekten çok gğsel ve makul benek telsizi indirşmlerine bakın kızlarevet çok pahalı. uygun fiyatlı Lcw de buldum ama bitmiş.
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Tulum/2704776/542206
Canımm bende fazla sislik yok kadın doğum doktorum bebeği etkilememiş dedi zaten. Ama simit deme bana dün yedim emez olaydım 1.saat 162 2.saat 137 düşmedi bi türlü bi daha yememBanada vermeyecekti az kalmis diye ama riske atmak istemiyorum dedi hem suyum fazlaydi hem sislikler fazla suan aldim bakalim ne olcak 10 gun bide boyle yazacaksin dedi aclik tokluk sonrasina bakicaz dedi ..sonumuz hayirli olsun simit borek ekmek vs vs yasak yeme dedi ama zaten yemiyorum![]()
Aa oyle mi:) valla bilmiyodum. Ben burda surekli gidiyrm. Her yerde yaygin olunca hic de bakmadim he:)) hep buranin saniyodum.indirime girince alırım. H&M Isveç markası 2 ay önceki indirimlerde baya birşeyler aldim, umarım bu da girer :))
Cnm çok uzatmış gibi olabilirim de ,yüsra yı kullanmayacaksınız zatrn,misal servislerde okuldayken zeynep yüsra geldi mi diyecekler,zeynep akçay geldi mi,zeynep korkmaz vs hani ayırt etmesi için ben kızlık soyadımı da sevmezdim,gıcık olurdum.öğretmenlerde hangi Zsynep zeynep ada misal gibi cnm,allah yarrımcınız olsun cnm bitip geçio korkmaAslında Zeynep Yüsra koyacaktım hatta ilk sayfadaki listeye öyle yazdırdım ama hep Zeynep'im diye seviyorum istemedim ikinci ismi vazgeçtim
Ben biraz korkagim birde kullandığım hormonal ilaçlardan mütevellit panik durumum oluştu. Spinal anestezi çok isterdim bebeğimi ilk ben görmek isterdim ama genel anestezi olacağım Allah izin verirse. Birde o an psikolojim bozulsun kötü doğum anısı olsun Zeynep'imin önüne geçsin istemedim o yüzden en iyisi uyumak
Dün gece bile ameliyathaneye indigimi düşünürken fena oldum birde orda gözüm açık yapamam
Aslında Zeynep Yüsra koyacaktım hatta ilk sayfadaki listeye öyle yazdırdım ama hep Zeynep'im diye seviyorum istemedim ikinci ismi vazgeçtim
Ben biraz korkagim birde kullandığım hormonal ilaçlardan mütevellit panik durumum oluştu. Spinal anestezi çok isterdim bebeğimi ilk ben görmek isterdim ama genel anestezi olacağım Allah izin verirse. Birde o an psikolojim bozulsun kötü doğum anısı olsun Zeynep'imin önüne geçsin istemedim o yüzden en iyisi uyumak
Dün gece bile ameliyathaneye indigimi düşünürken fena oldum birde orda gözüm açık yapamam
Ben normal doğum yapamam canım önceden doğum yapmadım ama benim bi sezeryanim var myom ameliyatı oldum benCanim kendini bu gibi olumsuz dusunerek sitrese sokma bi bakmissin zamani gelmis normal dogum yapmissin sezaryan bekler bir avazda olurmu olur komsumun oyle oldu hayret ettim dedi oda cok korkuyordu ama Allah oyle bir kuvvet veriyorki dedi bu yasima kadar boyle bi guc gelip boyle kolay olacagini ummmazdim diyor hep . En guzel plani yapan Allah senin icinde en hayirlisini nasip etsin insallah sıķılma canim oyle yada boyle o gun gelip yavrularimizi kucaklicaz insallah zoruda kolayida bizim icin
:))) zeynep ismi cok demi ya? Illa biyerlerde hep denk gelckler. Bende zeynep koycam. Normlde kullanilmicak ismi koyma taraftari degilm ama zeynep tek basina o kadar dolu dolu ki. Bazen unutuyrm bende ikinci ismi:) ama ben kullanmasam da yine koycm. Cnku bende adimi sevmezdim :)) hep baska isim kullanmak isterdm hatta bzen kullanirdim da:)) ilerde istemedgni sildirsin napam:))Cnm çok uzatmış gibi olabilirim de ,yüsra yı kullanmayacaksınız zatrn,misal servislerde okuldayken zeynep yüsra geldi mi diyecekler,zeynep akçay geldi mi,zeynep korkmaz vs hani ayırt etmesi için ben kızlık soyadımı da sevmezdim,gıcık olurdum.öğretmenlerde hangi Zsynep zeynep ada misal gibi cnm,allah yarrımcınız olsun cnm bitip geçio korkma
Biz dertli dervişiz kızım kolik birde reflü sorunu var. Ağlamadığı nadir anlarda hayatımı idame ettirmeye çalışıyorum:) bol bol uyu emi birde tek el yiyp içmeye alış :))Sağol cnm sen nasılsın? Kızın nasıl
baktim simdi sunu beğendim ama bedeni yokmuşCnm e bebekte inanılmaz uygunlar hemde çok güseller ben ebebek markalarına bayılıyrm hem ıygun oluyor hemde yumuşacık gerçekten oğlum da çok kullandım iç çamaşırı oyuncak uyku tulumu pijama ,lazımlık oto koltuşu vs hepsine muhakkak bakın gerçekten çok gğsel ve makul benek telsizi indirşmlerine bakın kızlar
Beth18 canım n’aptın??Nasılsın ?Bebişler nasıl?hiç sesin çıkmıyor.
kizlar tesekkur ederim. Iyiyim cok sukur dr seminer doneminde okula gitmeme izin verdi. Zaten persembe gunu dogum iznim basliyor ikiz oldugu icin 35.haftada iznim basliyor. Sabah gidip gelip ogleden sonra uyuyarak geciriyorum. Burayi okuyorjm ama yetisemiyorum bugun ku sayfaya gelemedimbenim de aklımda, nerelerde diyeBeth18
kizlar tesekkur ederim. Iyiyim cok sukur dr seminer doneminde okula gitmeme izin verdi. Zaten persembe gunu dogum iznim basliyor ikiz oldugu icin 35.haftada iznim basliyor. Sabah gidip gelip ogleden sonra uyuyarak geciriyorum. Burayi okuyorjm ama yetisemiyorum bugun ku sayfaya gelemedim
Sizler nasilsiniz?
Evet tabi araçta bende giydirmem ama site içersinde gezdiririm mutlaka kar yağınca çıkarız mesela mutlaka sokaklara :)Kesinlikle, kisiye gore degisir yani ben etkin kullanamadim demek istedim. Cunku o kara kista oglum 7-8 aylik olmustu ve kiyafet hem hareketini engelliyodu hem de aracta kalorifer calistirmasak dahi en kisa mesafede bile su gibi yapiyodu. Sonra kisa mont aldik ben onunla daha rahat ettigini gordum sadece kendi fikrim bu yonde :)