2018 Ekim Anneleri

Evet bende kullandm:) martta aynen:) parka gidiyoduk yada hava yumusaksa disarda yuruyus falan cok iyi gelmisti. Icine ince bisy ustune bu. Kat kat giydirmektense. Sabit bi sicaklik icin yurumeyen bebeklerde ozellikle bence guzel
Kesinlikle benim çok işimi görüyordu ince bir body üstğne giydirirp çıkarıyordum hiç üşüme terleme olmıyordu ama sadece açık alanlarda kullandım aracımla biryere giderken avm fln türü yerlerde fln değil ama ben yine alışsın istiyorum kızım gibi kışında yumuşak havalrda giydirip parka bahçete indiriim hava alsın soğuğa alışsın

Kızlar sizin miniklerde yer değiştiriyor mu
Benim kız ilk soldaydı sonra sağa geçti 2 gündür garip garip hareketler yapıyordu tekrar sola geçti şimdi:) tekmeler sağdan gelmeye başladı :)))
Ben hiç anlayamıyorumki ama sanırom hep aynı kafa solda sırt sağımda dirsek hep soldan soldan vuruyor ayaklarda sağdan ve alttan vuruyır bazende kafa atıyor hiç durmuyor gerçekten :))

Aaa ee ömür boyu mu dikkat ediyosun bunlara. Ayy alerjide zor iş ya.
Çilek ve domates az yersem bir şey olmuyor artık. Ama dokununca ellerim kızarıyor. Bal yiyemiyorum. Limon ellerimi kabartıyor ama az olmak şartıyla tüketebiliyorum. Diğerlerine hala aynı şiddette devam ediyor. Yanımda hep ilaç taşıyorum. Diyelim bir arı soktu hemen o ilaçtan içmeliyim. Her an yanımda.

Çok şükürr annem öper diye ona bile kızar:)) küçük bebek öpülmez diye:)) eşime diyrm 4 büyükten en rahat babamla oluncaydı diye. Bana gerek kalmıyodu:))) bana da karismazdi. Dogumuma o mu gelse acaba:)))))))
Kesinlikle doğumuna baban gelmeli :)))) Kafan rahat olur mis gibi :)))) Devamlı gelsin de size gelen gidenlere ders versin, bebeğe nasıl davranılır eğitsin bilmeyenleri ;) Büyük olduğu için sözü hemen geçer.

Kızlar e-bebekten gecelik almıştınız ya geceliğin boyu nereye geliyor. yani uzunluğu ne kadar. dizde mi kalıyor diz altı mı.

Kızlar sizin miniklerde yer değiştiriyor mu
Benim kız ilk soldaydı sonra sağa geçti 2 gündür garip garip hareketler yapıyordu tekrar sola geçti şimdi:) tekmeler sağdan gelmeye başladı :)))

Bu aralar garip garip seyler hissediyorum sagdan sola soldan saga sanki kaydirakdan kayar gibi ama tekmemi atiyo oldugu yerde kafami atiyo vallahi anlamiyorum .. cok sukur bu duygulari yasiyoruz..

kizlar tesekkur ederim. Iyiyim cok sukur dr seminer doneminde okula gitmeme izin verdi. Zaten persembe gunu dogum iznim basliyor ikiz oldugu icin 35.haftada iznim basliyor. Sabah gidip gelip ogleden sonra uyuyarak geciriyorum. Burayi okuyorjm ama yetisemiyorum bugun ku sayfaya gelemedim :KK70:

Sizler nasilsiniz?

Masallah canim Allah yavrularina zamaninda kavmayi nasip eylesin.. 35. Hafta da izin iyi persembeyede bisi kalmadi cok sukur yat dinlen bol bol uyku depola senin mesai cift iyi olmana cok sevindim hep guzel haberlerle gel insallah..

Gece rüyamda bebeğimin doğduğunu gördüm. Bir günlükmüş. Nasıl büyük bir bebekti :KK70: hiç sorunsuz emiyordu. Bir de konuşuyordu :KK70: Rüyalarımda hep birbirine benzeyen bebekleri görüyorum. Çok merak ediyorum, nasıl olacak kime benzeyecek?

Allah ruyani hayirlara cikarsin insallah bende cok merak ediyorum inanki benim herif kizil ben esmer acaba nasil olcak kime benzicek nasi emzircem ne biliyim ya sen simdi yazinca yine bi tuhaf oldum ..Allah 'im o gunleri hayirlisiyla yasatsin bizlere insallah cok heycanliyimmmmmm

Çilek ve domates az yersem bir şey olmuyor artık. Ama dokununca ellerim kızarıyor. Bal yiyemiyorum. Limon ellerimi kabartıyor ama az olmak şartıyla tüketebiliyorum. Diğerlerine hala aynı şiddette devam ediyor. Yanımda hep ilaç taşıyorum. Diyelim bir arı soktu hemen o ilaçtan içmeliyim. Her an yanımda.
Rabbim kolaylastirsin insaAllah. Yine buyukken iradenle engel olablrsn gidalara da cocukken annende zorlanmistir. Neden bakilip test yapilmisti sana?

Kesinlikle benim çok işimi görüyordu ince bir body üstğne giydirirp çıkarıyordum hiç üşüme terleme olmıyordu ama sadece açık alanlarda kullandım aracımla biryere giderken avm fln türü yerlerde fln değil ama ben yine alışsın istiyorum kızım gibi kışında yumuşak havalrda giydirip parka bahçete indiriim hava alsın soğuğa alışsın
Aynen oyle. Arabayla gideceksek kolsuz puf yeleklerden kullandim ben hep. Giy cikar kolay cunku. Bu ikinci kisi olcak aynen devam edicem. Bende karda parka gittim valla:)) disarda yuruyuste cok iyi oldu.

kizlar tesekkur ederim. Iyiyim cok sukur dr seminer doneminde okula gitmeme izin verdi. Zaten persembe gunu dogum iznim basliyor ikiz oldugu icin 35.haftada iznim basliyor. Sabah gidip gelip ogleden sonra uyuyarak geciriyorum. Burayi okuyorjm ama yetisemiyorum bugun ku sayfaya gelemedim :KK70:

Sizler nasilsiniz?
Canım sen öğretmen misin gıda mühendisi mi ?

cnm senın en yakınlarında bile anlayış yok malesef işin zor ... Yane ben anlamıyorum her yer taksi hastaneye gelen kişiler taksiyle gelse ne olur ... Zaten hastanede en fazla 2 kişi olmalı bir eşin birde annen... Diğerleri eve kısa süreli ziyarete gelselerde olur... Zaten birçoğumuz bebek mevlütü yapıcagız o zaman birçok insan bebeği görmüş olacak...Allah yardımcın olsun
Hastanede sadece eşim kalacak canım öyle istiyorum. Ya bir de milletin nasıl gelip gideceğini düşünüyorum. Eve nasıl sigacagiz, Sürekli stres. Kendimi stresten uzak tutmaya çalışıyorum ama en çok yakinlarim yani ailem veriyo stresi. Ben bebeğim sağlıklı mı doğacak, benim pıhtılaşma durumum olacak mı onları düşünürken...
Bizde hem hastaneye, hem gelir gelmez eve hem mevlute geliyorlar cnm. Ya ben burdan birşey ogrensem yada internetten egitimden ebelerden bişey ogrensem bizimkiler bana kızıyor eskiden onlar mı vardı, bırak interneti yada başka insanları diyorlar off ya
Artık kimseyle konuşmak istemiyorum kimse empati kurmuyo ve hiç anlayisli değiller. Halbuki ben yıllardır beklediğim bebeğim için en iyisini istiyorum araştırıyorum sürekli..

Hamile iken bir de bunu "stresini" yükleniyorsunuz. Herkes kendini bilse keşke.. Uzak durmak, çalan her telefonu açmamak gerek cidden..
Evet canım hepimiz insallah saglicakla kucağımiza alırız yavrularimizi ve hayırla huzurlu lohusalık geçiririz. Bir de ben çok hassas insanım aman boşver diyemiyorum rahat degilim

Ben hiç anlayamıyorumki ama sanırom hep aynı kafa solda sırt sağımda dirsek hep soldan soldan vuruyor ayaklarda sağdan ve alttan vuruyır bazende kafa atıyor hiç durmuyor gerçekten :))
Ne tatlı anlatmışsın:) bazen headbang yapıyor zannediyorum ben popoylada arada vuruyor ;)
Bu aralar garip garip seyler hissediyorum sagdan sola soldan saga sanki kaydirakdan kayar gibi ama tekmemi atiyo oldugu yerde kafami atiyo vallahi anlamiyorum .. cok sukur bu duygulari yasiyoruz..

Masallah canim Allah yavrularina zamaninda kavmayi nasip eylesin.. 35. Hafta da izin iyi persembeyede bisi kalmadi cok sukur yat dinlen bol bol uyku depola senin mesai cift iyi olmana cok sevindim hep guzel haberlerle gel insallah..

Allah ruyani hayirlara cikarsin insallah bende cok merak ediyorum inanki benim herif kizil ben esmer acaba nasil olcak kime benzicek nasi emzircem ne biliyim ya sen simdi yazinca yine bi tuhaf oldum ..Allah 'im o gunleri hayirlisiyla yasatsin bizlere insallah cok heycanliyimmmmmm

Çok çok şükür Rabbimize

Hastanede sadece eşim kalacak canım öyle istiyorum. Ya bir de milletin nasıl gelip gideceğini düşünüyorum. Eve nasıl sigacagiz, Sürekli stres. Kendimi stresten uzak tutmaya çalışıyorum ama en çok yakinlarim yani ailem veriyo stresi. Ben bebeğim sağlıklı mı doğacak, benim pıhtılaşma durumum olacak mı onları düşünürken...
Bizde hem hastaneye, hem gelir gelmez eve hem mevlute geliyorlar cnm. Ya ben burdan birşey ogrensem yada internetten egitimden ebelerden bişey ogrensem bizimkiler bana kızıyor eskiden onlar mı vardı, bırak interneti yada başka insanları diyorlar off ya
Artık kimseyle konuşmak istemiyorum kimse empati kurmuyo ve hiç anlayisli değiller. Halbuki ben yıllardır beklediğim bebeğim için en iyisini istiyorum araştırıyorum sürekli..
Ya boşver canım inan herkes aynı benlede eğitime gittim diye dalga geçtiler kuzenlerim bile ki büyükleri saymıyorum bile bilinçli olmak istemek insanlara neden komik geliyo anlamıyorum en ufak bişeyde kulaktan dolma bilgilerle konuşıyolar bnde araştırdığım öğrendiğim şekilde düzeltiyorum onları bide cahil muamelesi yapıyorum üstüne kalıyolar öyle hiçte pişman değilim herkesle anladığı dilden konuşmak lazım kasma sende ya sadece bebeğini ce kendini düşün herkesle de önceden konuş ya da eşin konuşsun gereksiz kalabalık yapmasınlar

Bu cocuk icerde ne yapiyor aklim almiyo bazen :) gece de 2 kez duydum, az evvel de yine karnimin sol kismindan bariz bir sekilde "çıt" diye bi ses geldi. Kalca kemiginen mi geliyorr nedir? Var mi boyle sesler duyan??

Kağan Hoca aciklamis :)

Bugun nstde bende dr.ma sordum yeri daraldigi icin bebeginin hareket sesi dedi tatlim

Back
X