2018 Ekim Anneleri

pixielix pixielix merhaba ayni sesi ben de duyuyorum. Çit diye bir ses geliyor genelde yanlardan.
Bir de maşallah diyecegim ama bugün cok hareketli. Resmen gobek deligimden dışarı cikacak sandim 1-2 saat once... artik neresiyle ittirdiyse gobek deligim abartmiyorum 3-4 cm havaya kalkti. Cok korktum. Surekli sivri birseyler karnimin saginda gobegimi yukari kaldirarak hareket ediyor. Canimi da yakiyor. Bu kadar hareket normal mi sizce?

pixielix pixielix merhaba ayni sesi ben de duyuyorum. Çit diye bir ses geliyor genelde yanlardan.
Bir de maşallah diyecegim ama bugün cok hareketli. Resmen gobek deligimden dışarı cikacak sandim 1-2 saat once... artik neresiyle ittirdiyse gobek deligim abartmiyorum 3-4 cm havaya kalkti. Cok korktum. Surekli sivri birseyler karnimin saginda gobegimi yukari kaldirarak hareket ediyor. Canimi da yakiyor. Bu kadar hareket normal mi sizce?
Canım benimde aynı. Sağdan sivri bir şey çıkıyor. Artık dirsekmidir ayakmısır inan bilmiyorum. Kıpır kıpır sanırsın ki içerde takla atıyor

Canım benimde aynı. Sağdan sivri bir şey çıkıyor. Artık dirsekmidir ayakmısır inan bilmiyorum. Kıpır kıpır sanırsın ki içerde takla atıyor
Ben de anlayamiyorim dirsegi mi,dizi mi kolu mu. Ama maşallahı var hic durmuyor yerinde. Acaba rahat degil mi diyorum o yuzden mi bu kadar harektli. Yoksa dogmaya mi calisiyor acaba diyorum. :)

Kış için bebek astronot alan var mı?

Ben kadife ici hafif dolu bir tulum birde kucuk mont aldim.
Zaten giydiriliyor,bi battaniye aliniyor,cok bebek bebek olacaklar.Sicagi kendimde cok sevmem fazla.Boyle dusundum.

Buyuk kizimda kullanmistim tam kisti yuruyordu,karlarda onunla cikardim düş kalk hicbiyeri acilmamisti.

Bende ayni sebeple gecen gece irkildim :)
Normal aslinda canim.
Bazen sirti popoyu saga yasliyor o zaman solda ayaklari kaydiriyor.Bazen tam tersi oluyor ayaklari uzatiyor kaburgama dayayip :) kafa zaten fiks asagida kasa kasa bi hal oluyor.
O sivriler kaydikca bi guzel geliyor bazen :)

kizlar tesekkur ederim. Iyiyim cok sukur dr seminer doneminde okula gitmeme izin verdi. Zaten persembe gunu dogum iznim basliyor ikiz oldugu icin 35.haftada iznim basliyor. Sabah gidip gelip ogleden sonra uyuyarak geciriyorum. Burayi okuyorjm ama yetisemiyorum bugun ku sayfaya gelemedim :KK70:

Sizler nasilsiniz?
Aman maşallah.Ben dr aynı okula gidiyorum bir ay daha gidecek gibiyim inş şimdilik bakalım.Son zamanları bol bol dinlenerek geçir ,ihtiyacın olacak :))

Bende ayni sebeple gecen gece irkildim :)
Normal aslinda canim.
Bazen sirti popoyu saga yasliyor o zaman solda ayaklari kaydiriyor.Bazen tam tersi oluyor ayaklari uzatiyor kaburgama dayayip :) kafa zaten fiks asagida kasa kasa bi hal oluyor.
O sivriler kaydikca bi guzel geliyor bazen :)
Bazen ciddi acitiyor di mi :)
Beminkinin pozisyonu hep ayni galiba. Buyukce bir sert kisim hep solda, tekmeler ve sivriler hep sagda. Ama bugunku gobek deligimi o kadar havaya kaydiran neydi hic bilmiyorum. Videosunu da cekebildim hatta :)

:))) zeynep ismi cok demi ya? Illa biyerlerde hep denk gelckler. Bende zeynep koycam. Normlde kullanilmicak ismi koyma taraftari degilm ama zeynep tek basina o kadar dolu dolu ki. Bazen unutuyrm bende ikinci ismi:) ama ben kullanmasam da yine koycm. Cnku bende adimi sevmezdim :)) hep baska isim kullanmak isterdm hatta bzen kullanirdim da:)) ilerde istemedgni sildirsin napam:))
Cnm markette bile zeynep diolae dönüp bakıyorum,tüm okul ve hala aktif iş hayatın hangi zeynep esmer olan şişman olan aarı olan vs gibi geçti çağırırken de yazılı açıklanırken de okulda teneffüsde arkadaşlarla oynarkendr hep sınıfta 3 den fazla okulda da 1000 den gazla oldupumudan zeynep kahraman,yılmaz,hacıoğlu vs vs hep zoyisimle anıldık zaten 2. İsim vermesenizdesoyadınızla çapırıyorlar:((ben sadece 38 senelik adım ondan diorum,ablam yeğenine elif koyacaktı kıyameti kopardım,elif mira olacak dedim.elif mira koydu ama biz elif dioruz:))ama sosyal çevresi elif mira dio :))ayırt etmek için:))ama olsun onların soyadı da güsel değil soyadından bin ky iyidir:))

Kızlar sizin miniklerde yer değiştiriyor mu
Benim kız ilk soldaydı sonra sağa geçti 2 gündür garip garip hareketler yapıyordu tekrar sola geçti şimdi:) tekmeler sağdan gelmeye başladı :)))
Cnm hemde nasıl değişiyor birde artık çok oynamıyor ama güçlü vuruyor ben de farkı bu arrık:))

Ya boşver canım inan herkes aynı benlede eğitime gittim diye dalga geçtiler kuzenlerim bile ki büyükleri saymıyorum bile bilinçli olmak istemek insanlara neden komik geliyo anlamıyorum en ufak bişeyde kulaktan dolma bilgilerle konuşıyolar bnde araştırdığım öğrendiğim şekilde düzeltiyorum onları bide cahil muamelesi yapıyorum üstüne kalıyolar öyle hiçte pişman değilim herkesle anladığı dilden konuşmak lazım kasma sende ya sadece bebeğini ce kendini düşün herkesle de önceden konuş ya da eşin konuşsun gereksiz kalabalık yapmasınlar
Cnm hiç aldırış etmeyşn,insanlık yüzyıllarca aynı yöntemlerle kalmadı gelişmek ilerlemek bu işte,o zman çok değil 35-36 sene evvel bebekler beşiğe kundakta aımsıkı bağlanırmış köylerdr ,sonra bilim araştırdı filmler çekildi bebekler izlemdi deneyler yapıldı,anne karnında bile oynuyor kalça çıkıpı bacak gelişimi olmuyor dendi,ve bırakıldı.dinimizde de araştormak gelişmek var.kurslar normal doğum düşünenlere yoga şiddetle tavsşye ediyrm.çook gğsel faydalanan arkadaşlarım oldu.çocuk gelişimi zaten ful bilimsel .okumak öğrenmekten en güsel şey ne ki.ilk emir bile "oku"

Beminkinin pozisyonu hep ayni galiba. Buyukce bir sert kisim hep solda, tekmeler ve sivriler hep sagda. Ama bugunku gobek deligimi o kadar havaya kaydiran neydi hic bilmiyorum. Videosunu da cekebildim hatta :)

Hemde nasil acitiyor valla :)
Dirsegide olabilir canim.
Ben gecen nstye girdim sirti saga dogruydu,doktorun yanina gectim ultrasonda sirt popo soldaydi ayaklari tepeye uzatmisti bu kez.
Cok guzeller yahuu❤
Minicik ayaklarini hayal ediyorumdaaa❤

Göbek hizasında popo oluyo genelde

Cnm hiç aldırış etmeyşn,insanlık yüzyıllarca aynı yöntemlerle kalmadı gelişmek ilerlemek bu işte,o zman çok değil 35-36 sene evvel bebekler beşiğe kundakta aımsıkı bağlanırmış köylerdr ,sonra bilim araştırdı filmler çekildi bebekler izlemdi deneyler yapıldı,anne karnında bile oynuyor kalça çıkıpı bacak gelişimi olmuyor dendi,ve bırakıldı.dinimizde de araştormak gelişmek var.kurslar normal doğum düşünenlere yoga şiddetle tavsşye ediyrm.çook gğsel faydalanan arkadaşlarım oldu.çocuk gelişimi zaten ful bilimsel .okumak öğrenmekten en güsel şey ne ki.ilk emir bile "oku"
. Aynen öyle zaten ben takmıyorum dediğim gibi herkesle anladığı dilden konuşuyorum kafam rahat;)

Bi de bende yeniden koku hassasiyeti başladı yine herşey herkes kokuyo ben ilk aylarda tahammül edilemez şekilde geçirmiştim umarım tekrar öyle olmaz:mad:

Kızlar benim bugün kontrolüm vardı. 36+3 oldum. Doktorum 37 haftadan itibaren normal doğumu bekleyebilecegimizi söyledi. Gebelik sekerim ve bebek iri oldugu için 39a kdr normal dogum sancılarım başlamazsa suni sanci vererek getirebiliriz dedi. Ben de normal doğumu kolaylaştırmak için hurma yemeye başladım. Bide doktorum bol yürüyüş ve ilişki tavsiye etdi. Bunun dışında ben ahududu yapragi çayının da doğumu kolaylaştırdığını çok duydum ve okudum. Bunu daha önceden uygulamış olan var mı acaba aranızda? Ve başka neler yapabilirim ?

Bir erken doğum vakasi daha
Dün tansiyonumun 18 olması nedeni ile acil olarak saat 11 de spinal dogum ile bebegimi kucağima aldım
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Şimdilik mama takviyesi yapiyiruz
İnsllah en kisa zamanda emer
Dua edin
Spinal olacak olanlar hiç korkma son
Cok rahat geçiyor

Bir erken doğum vakasi daha
Dün tansiyonumun 18 olması nedeni ile acil olarak saat 11 de spinal dogum ile bebegimi kucağima aldım
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Şimdilik mama takviyesi yapiyiruz
İnsllah en kisa zamanda emer
Dua edin
Spinal olacak olanlar hiç korkma son
Cok rahat geçiyor
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Inşallah. Bebeğin ve sizin sağlık durumlarıniz nasıl? Spinal ile normal dogum mu yaptınız?

Back
X