2018 Ekim Anneleri

Merhaba eşimle bugün bahçelievler memorial a da gittik. yeni hastane, temiz, odalar güzel , standart odalar biraz küçük ama benim doğum normal olacak gibi o yüzden bir gece için yeterli. Biz doğum için burayı tercih edeceğiz gibi görünüyor. Kendi doktorum da tavsiye etti, doğum ekibinin iyi olduğunu söyledi. Fiyat bilgisi de aldık fotoğraf olarak ekliyorum sizlere de fikir olur belki. Doktor hariç fiyatlardır.

Eklentiler

• IMG-20180915-WA0001.webp
    IMG-20180915-WA0001.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 90
Ben 2 ay once almistim zamlanmis olabilur tabiki bwn prof ozel musyenehanesine gidiyorum iki hastaneyle anladmalimis memorial ve acibadem acibadem pahali olunca memoriali sectik hastane dr. Degil benumki
Hmm Dr dışardan diye Demekki verilen fiyat.Neyse Bebişlerimiz sağlıklı olsun da.Bir arkadaşımızın dediği gibi neye para vermiyoruz ki..

Normalde gitmeyecektim canim cuma dogum nasipse o gun gidecektim.
Ama dun biraz sikintili cikti nst,birakmadi doktor,bisyler yedim ictim yine girdik.Biraz daha iyi cikinca birakti ama farkli bisy hissedersen gel,pazarteside yine de gel nstye bi bakalim riske atmayalim dedi.
Canim kan degerin yukselmis sanirim cok sevindim :) ablam bikac gundur bendeydi sag olsun yardima geldi. Ama onun da 3.5 yasinda minis bir kizi var. Ev savas alani gibiydi resmen benimki mutemadiyen aglama krizlerine girdi :( elime alamadim bile telefonu. Sayfalar dolusu yazilmis ama soyle bi goz atabildim anca :)
Insallah saglikla dursun biraz daha minik hanim ^_^ pazartesi nst duzgun cikar umarim canim artik bu son viraj :) benim de pazartesi kontrolum var 35+4 oluyoruz insallah ❤ biz de dogum tarihini konusucaz bakalim cok heyecanliyim ^_^

Yaa benim yüzümde küçük kırmızı noktalar çıkmış :( özellikle göz kapağimda ve etrafında.. daha dün bişey yoktu :( sanki böyle çürük olmazda biyere sıkışınca küçük kırmızı nokta olura onun gibi.. doğum lekesimi bu geçermi sonra :(((

Inşallah hayirlisiyla oluruzşuanda felaket bi sancım var bel kasık sizde de oldumu bu haftalarda
İnş canım. Yani aralarda yoklayan ama çok da uzun devam etmeyen sancılar olmuştu ama şiddeti fazlaysa uzun sürüyorsa dr una danışabilirsin. Gerçi dr lar kanama vs olmadıkça genelde normal diyorlar.

Kızlar merhabalar ben dr kontrolünden geldim oğlum büyümüş 2900 gr 49 cm olmuş haftasıyla uyumlu gidiyor nst sonuçları gayet iyiydi şükür sancı falan çıkmadı doğumu teyit ettik nasipse 1 ekim görünüyor o zamana kadar tekrar kontrolüm yok bir tek perşembe buradaki dr a gidip çalışamaz raporumu alıp nst ye gireceğim doğum öncesi tahlillerim yapıldı doğum ücretini falan öğrendik 1350 tly miş. Bizde durumlar böyle zaman az kaldı heyecanlanıyorum artık hepimizin bebişleri hayırlısıyla gelsinler inş. Bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim üç yıl önce yine ekim annesi olacakken topiğimizden birçok arkadaş ağustos eylülde doğumunu yapmıştı ekime az kişi kalmıştık. Maşallah diyeyim bu yılın ekim bebişleri durabildiği kadar duruyorlar dursunlar da zaten korunaklı yerlerinde zamanları gelene kadar

Evet veriyoux tabiki gıda özellikle ama ben her konuda genelde böyleyimdir yani iyice araştırırım öyle alırım ikinci el de alırım satarım onu yenilerim bir şekilde seviyorum biraZda uğraşmayı :) var diye boşa harcAmakta bana anlamsız geliyor..
En mantıklısı o ki cnm,tasartuf bu dediğin ki olmazsa olmazımdır bnm de,ama yaparım yani,oğluma kıyafetlerini indirimi bekler alır atarım ama alırım .çok da almam ama kendimce yeterince lazımı da alırım.valla cnm ben bir raf yaptım odasına,derya baykalda izlemiştim ilk ayakakbılardan süs,bir
Kutuya koydum,bebek şekeri lavamtası ilk doğdulu gğn fotosu,dünyalara değişmem,kendisi de özel hissedio biliomusun?anne bu bebek bendim büyüdüm demi dio,bu şeker kolonya bmm demi dio,ilerde de yetişkşn olursa kutuya koyıp vercem .artık naprsa:))bende kızıma senden bayıldım,kırlent yapcam cnm .

Merhaba eşimle bugün bahçelievler memorial a da gittik. yeni hastane, temiz, odalar güzel , standart odalar biraz küçük ama benim doğum normal olacak gibi o yüzden bir gece için yeterli. Biz doğum için burayı tercih edeceğiz gibi görünüyor. Kendi doktorum da tavsiye etti, doğum ekibinin iyi olduğunu söyledi. Fiyat bilgisi de aldık fotoğraf olarak ekliyorum sizlere de fikir olur belki. Doktor hariç fiyatlardır.
Bugun biz de ordaydik. Ayni kagidi aldik. Hatta biz konusurken birileri bekliyordu. Belki de o sizdiniz. Siyah gibi bir gomlek mi giymistiniz?

Ama ben sanirim yine de hizmet hastanesini tercih edecegim. Normal dogum 1500 lira dediler. Sezaryen 2750. Benim daha donmedi bebek. Ne olacagim belli degil. Gitmek istedigim bi tatil vardi. Hizmette normal dogum yaparsam, martta oraya gitmek istiyorum. Aklim fikrim hala gezmekte. Hem kizimin ilk seyahati olur.

Merhaba hanımlsr :KK200:
Kardeşim iki ay önce aldığı travel sistem bebek arabasını satıyor.Ben arabaya şimdilik bütçe ayıramıyorum.Araba Hariç her şeyimiz tam.ilgilenen olursa diye resmini atıyorum fiyatı 1000₺ :KK52:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 97
  • image.webp
    image.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 85
  • image.webp
    image.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 86
  • image.webp
    image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba kızlar bugün alışveriş yaptım bugün pentiden 3 al 2 öde kampanyası vardı emzirme sütyeni ve emzirme atleti aldım birde hastanede giymeye terlik aldım 20₺ belki ilgilenseniz olur diye yazdım bu arada sütyenler kaplı ve daha sonrada kullanabileceğimiz şekilde kaliteside hiç fena değildi

Yapmam dediğim herseyi yapiyorum
Yan yatis yastigi almaya gittik esim reflü yastigi alalim bu daha iyi dedi onu aldik :)))

Duz yattiginda kafasi düzlesmesin diye şekillendirici yastik aldim
Birde kira cekirdekli patik

Bir daha ebebek e gitmem :))

İyi akşamlar kızlar sol belim bacağım çok fena ağrıyo varmı benim gibi olan çok ağırlaştım ayakta bile zor duruyorum yatıp kalkmak işkence kemiklerim acıyo sürekli uykum geliyor hiç birşey yapasım yok elim Ayağım tutmaz oldu:KK34:

Bugun biz de ordaydik. Ayni kagidi aldik. Hatta biz konusurken birileri bekliyordu. Belki de o sizdiniz. Siyah gibi bir gomlek mi giymistiniz?
Evet siyahtı üstümdeki bluz, sezer beyle mi görüştünüz? Benim doktorum hizmeti de önerdi oranın ekibi de iyi dedi, ben de sırf hastane odalar ekipman vs yeni diye burada karar kıldım . Eşimin kuzeni hizmette doğum yaptı geçen sene çok da memnun kaldı.

Back
X