2018 Ekim Anneleri

S Semabuse canim ben ilk oglumda avent in naturel baslikli olan olan buberonunu kullanmistim. Anne gogsune en yakin uc. Ayrica aynen anne gogsunde oldugu gibi bebek cektikce geliyor. Yine ondan aldim. Sonra bebek buyudukce bjberonun ucunu degistiriyorsun. L LH058 canim ilk dogumum da devlette oldu. Bu da oyle olacak insallah
Nasildi dogum korkuyorum devlette bagriyorlar felan diyorlar

Kızlar kasılmam var kızım bi yere toplanıp kalıyo kasıklarımada sancı vurdu geçti böyle bir şey mi sancı ben anlayamadım yarım saat oldu zaman tutayım dedim tekrar olursa diye
Benim de gobegimin orta kisminda sertleşme oluyor ara sira sanki bebek orada toplaniyor gibi. Doktoruma sordum eger bu kasilma tam gobegin orta kisminda ve 8-9 dakikada bir oluyorsa hemen gel demişti. Dakika tut istersen. Ayrica sanci da kasiklara ve bele vururmus. Bilgin olsun.

Aradaki farki anlarsin tabi de. Ilik dus hareket yada sivi alimi yemek yemek rahatlatp gecrcektr. Bunlari dene istersen.
Bu durumlar artik beklenen seyler:)) vucut kendini hazirliyooooo yuppii zamanin yaklastignn gostergesi. Bide yorgun oluyomusun bilmyrm ama ben yorgunken bu sekilde oluyrm. Hemen dinlenme moduna gecyrm.
Doğuma gidersem diye korkudan bir şey yiyip içemem :) ama şuan hala devam ediyor geliyo mu yoksa kızım :))) hem oynuyor hem kasıyor bir yerde toplanıyor sancıda çok zorlayan tipten değil vurup gidiyor ay heyecanlandım :)

Bugun 35+4 olduk ve oglusum yaklasik 2700gr. Ve 47 cm. olmus masallah ^_^ ❤ nst de cok sakindi bugun uyuyodu :) ama ruyamdaki gibi sanci cikmadi cok sukur :KK70: veeee dogum tarihimiz nasip olursa 8 Ekim tam da kalbimden gecen ❤ ilk oglum 06.08.2015 bu oglusum da 08.10.2018 olsun istemistim doktor zihnimi okudu resmen "8 ekim diyelim" dedi :) tabii minik adam heyecanlanip onceden gelmeye karar vermezse 38+4 de dogmus olacak insallah.

Artik haftada bir gel dedi doktor. Zaman nasil gececek, heyecan doruga tirmaniyor giderek ^_^ insallah hepimiz saglikla sihhatle kavusalim yavrularimiza ❤
Saglikla kucagina al canim insallah. Seninle iki ortak yanimiz var. Kendi dogum tarihim 6 agustos. Ve nasip olursa benim bu bebegime de 8 ekim diye konustuk dr la. :)

Benim de gobegimin orta kisminda sertleşme oluyor ara sira sanki bebek orada toplaniyor gibi. Doktoruma sordum eger bu kasilma tam gobegin orta kisminda ve 8-9 dakikada bir oluyorsa hemen gel demişti. Dakika tut istersen. Ayrica sanci da kasiklara ve bele vururmus. Bilgin olsun.
Şuan çok kıpır kıpır oldu fena hareketler yapıyor :) oynadıkça karnımın altı sızlıyor ama sağlam 7 8 kere sağ ve sol tarafta toplandı bu gece kendimi dinler dururum artık

S Semabuse canim ben ilk oglumda avent in naturel baslikli olan olan buberonunu kullanmistim. Anne gogsune en yakin uc. Ayrica aynen anne gogsunde oldugu gibi bebek cektikce geliyor. Yine ondan aldim. Sonra bebek buyudukce bjberonun ucunu degistiriyorsun. L LH058 canim ilk dogumum da devlette oldu. Bu da oyle olacak insallah
Çok sağol canım teşekkürler aklımda bulunsun:)

Bende ayni durumdayım tanıyamıyorum kendimi eşim dalga geçiyor benimle bakalım ne olacak doğumdan sonra. Kılalım veririz bence, biraz toparlaninca spora başlamak istiyorum inşallah sende yapıyordun zaten sorun olmaz ya :) Tekrar 36 bedene düşünce kutlama yapacağım kesin :KK70:

Benim doktorum 34. haftaya kadar doğum ile ilgili hiç konuşmadı 34te ben sorunca anlattı sadece oda zorunlu haller dışında bebeği riske atacak bişey olmazsa normal olabileceğini söyledi sadece ultrason muayenesi ile. Daha sonradan değişir mi söylemi bilmiyorum.

Sezaryen planlı olduğu için işlerine geliyor sanırım birde çoğu hastanede daha pahalı ve max yarım saat sürüyor doktorun işi. Normalde ne olacağı ne zaman olacağı belli değil o yüzden sezaryene yönlendiriyor olabilirler.

Sağ salim kucağına alırsın inşallah sağlıcakla gelsin bebiş :)
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı sağlıklı doğumlar olsun:)

Şuan çok kıpır kıpır oldu fena hareketler yapıyor :) oynadıkça karnımın altı sızlıyor ama sağlam 7 8 kere sağ ve sol tarafta toplandı bu gece kendimi dinler dururum artık
Canim benimde oluyor sag taraf sertlesiyor yukarda kafasini hissediyorum tas gibi oluyor ama agri olmuyor. Gun icinde birkac defa oluyor hatta daha fazla da oldugu oluyor

İyi geceler hanımlar..
@limonlutarcinlikek canım sanırım Doğum bugünmüş yeni gördüm yazılanları.İnşallahh hayırlısıyla atlatmışsındır Doğumu ve almışsındır bebişleri sağlıkla kucağına..

@Semabuse canım seninki de bu hafta aramıza katılacak inşallah anladığım kadarıyla.Sağlıjla kavuş inş sen de .Bakalım Çarşamba ne diyecek dr un?Ne güzel hazırlıklar bitmiş artık.
Amin canım inşallah çok heyecanlıyım. Bu hafta çok hızlı geçti. Evin küçük olması çok yordu bizi onu kaldır, onu toparla mahvolduk, yorgun gireceğim doğuma daha yapılacak bir sürü şey var:(

3 olduk 8 ekim e. Hayirlisiyla tabi. Ben de cok heyecanliyim. Saglikla hayirla bi an once o gun gelsin istiyorum.
Ne kadar rahatsiniz ya ne guzel
Esim cok kiziyor bana dunya da bi sezeryan olan senmisin diyor. Sakinlestirici de veremezler önceden kuzu kuzu gideceğim doguma :)))
Sonrasinj düşününce büyük mutluluk tabi

Ne kadar rahatsiniz ya ne guzel
Esim cok kiziyor bana dunya da bi sezeryan olan senmisin diyor. Sakinlestirici de veremezler önceden kuzu kuzu gideceğim doguma :)))
Sonrasinj düşününce büyük mutluluk tabi
Öyle düşünce hepimiz kuzu kuzu gidicez mecbur :) Ama cok dusunup su kalan azicik zamani zehir etmeye degmez. Boyle telkin et kendini. Bu ani yasamayi ne kadar bekledigini dusun. Kucagina ilk defa alip ilk emzirecegin anı dusun.

Öyle düşünce hepimiz kuzu kuzu gidicez mecbur :) Ama cok dusunup su kalan azicik zamani zehir etmeye degmez. Boyle telkin et kendini. Bu ani yasamayi ne kadar bekledigini dusun. Kucagina ilk defa alip ilk emzirecegin anı dusun.
Haklisin canim
O gun sizlerde aklima gelirsiniz kesin
Iyi haberlerle donelim evimize insaallah

Sorma bazen ben de tekmelerden, gerilmelerden ay diye bagiriyorum :) ama o kasilma dedigim sey nefesimi bile kesiyor. Doktor 8-9 dk bilgisini verince daha rahatim şimdi. Sen de rahat ol :)

Huuu huuuu kizlaaaar güzel haberlerim vaarr sizeee minnakim 1465gr oldu. Yarin emme refleksini kontrol edicez insallah tutar memeyi simdilik iyiyiz şükür. Solunum apnesini de atlatirsak bizden iyisi yok
Ayy inşallah canım Rabbim sağlık sıhhat versin bebişine inşallah bir an önce toparlasın :dua:

Back
X