2018 Ekim Anneleri

Bende aynı durumdayım canım kalcalarim ayaklarım çok ağrıyor giren kramplarda cabasi :KK43: agridan uyuyamıyorum geceleri, iyice sonlara yaklastik hayırlısıyla bebislerimize kavusalim insallah:anne::dua:
Ay hayırlısıyla kavuşalımda az kaldı dayanalım allahım yardımcımız olsun inşallah çok zor:anneadayı::KK200::nazar:

Günaydın hanımlar..
plojovic plojovic canım dün nst vardı sanırım ama sonrasında görmedim seni..Doğurmadın daha dimi??

Sağol canım :) Doğurmadım,iyi çıktı sonuç.Cuma sabahı yatış yapacağız nasipse artık ❤

Hayırlısıyla gelsin bebiş canım ne güzel sen kavuşacaksın bebişine çok yakın zamanda. Ben de gün sayıyorum artık 13 kaldı:)

Amiiinnn❤
Az kalmis seninde ama gecmiyor di mi artik :) fix.
iyi olsunlarda insallah,fena heyecanlıyım :))))

Amiiinn canım,cümlemiz inşallahh❤
Meme,süt,kaka konusalım artik saglikla :))))
Simdi senin sezeryane heyecan yaptım ben
Yooook ben delirdim artik annelik birazda delilik demekki
Dun esimle konuşuyorduk bende artik dogsun kucagimda olsun istiyorum opsem koklasam mis kokusunu insaallah
Hepimiz koklayalim cennet kokularini

34+5 de 1980 gr.di
Doktor iyi dedi suyu gelisimi...vs
35+2 de 2600 gr.di farklı cihazlarda olcum yapıldı ama tas catlasin 2400 olmustur
Ama ben bu bir haftada midem bulansa da 2 yumurta kasar peyniri hem normal kasar hem kars kasari 2 bardak sut 2 kase yogurt 1 muz yedim
Kendim kilo almadim hatta burda yazdim ben hic kilo almiyorum diye ama bebis almis teyzesi
Seninki de alir merak etme haftasina gore kilosu da iyi
Bu arada kesinlikle kars kasari yiyebiliyorsan super kilo yapıyormuş
Şimdi çıkardım yiyebildiğim kadar yiyecem kars kaşarını :)))) benim kıza dr um oy yanaklara bak oy dudaklara bak diye diye nazar etti :))) 2500 dü 10 gün sonra bi gittim 2600 dr da bende şaşırdık ama sıkıntı yokmuş çok şükür 3 kilo anca doğar dedi zaten bende öyle istiyordum normal olursa zorlanmayalım :))

plojovic plojovic gün geçmez şimdi ben kendim girecek gibi nasıl heyecanlandım yaf :) sağ sağlim kucağına almak nasip etsin Allah canım darısıda bize inşallah :dua:

Gece uykularim tamamen sifirlandi artik hic uyuyamama degilde saat basi uyaniyorum zaten derin uyku yok. Dogum olsa yorgun sis kirmizi gozlerle gidicem yani. Deliksiz sabaha kadar uyuyamayali cok oldu. Aslinda agiriz yorgunuz kesintisiz uyumamiz gerekmez mi aksine

Gece uykularim tamamen sifirlandi artik hic uyuyamama degilde saat basi uyaniyorum zaten derin uyku yok. Dogum olsa yorgun sis kirmizi gozlerle gidicem yani. Deliksiz sabaha kadar uyuyamayali cok oldu. Aslinda agiriz yorgunuz kesintisiz uyumamiz gerekmez mi aksine
Valla yorgunluktan uyuyacak olsam bile wc gitme rahat bırakmıyor beni :) kasıklarıma öyle bir baskı oluyor ki mecbur kalkıyorum

Huuu huuuu kizlaaaar güzel haberlerim vaarr sizeee minnakim 1465gr oldu. Yarin emme refleksini kontrol edicez insallah tutar memeyi simdilik iyiyiz şükür. Solunum apnesini de atlatirsak bizden iyisi yok
Cok sevindim masallah Ins.dualarimiz seninle

Şimdi çıkardım yiyebildiğim kadar yiyecem kars kaşarını :)))) benim kıza dr um oy yanaklara bak oy dudaklara bak diye diye nazar etti :))) 2500 dü 10 gün sonra bi gittim 2600 dr da bende şaşırdık ama sıkıntı yokmuş çok şükür 3 kilo anca doğar dedi zaten bende öyle istiyordum normal olursa zorlanmayalım :))
O alacağını aliyor zaten canim. Biz ne yaparsak yapalim cani basil isterse pyle buyuyor içerde

plojovic plojovic gün geçmez şimdi ben kendim girecek gibi nasıl heyecanlandım yaf :) sağ sağlim kucağına almak nasip etsin Allah canım darısıda bize inşallah :dua:

Oyyy :))) Amiinn insallah canım❤
bende heyecanla sizleride bekleyecem ardimizdan❤

Yok canım geçmiyor bir de günler ilerledikçe heyecan yapıyoruz eşimle. Sanki ilk bebeğimiz olacak gibi:)

Hic farki olmuyormus :) hatta bilince daha bi degisik geliyor insana 2.kez yasamak❤bizde cok heyecanliyiz.Aksam ruyasinda gormus esim yine.Hayattaki en guzel sey❤

Sizinle tarihimiz cok yakin, sizin cuma sezeryansa demek ki benimde vakit tamam normal istiyorum yakinlastim diye dusundum bi an:)
Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.

38 doluyor canim sen yine de bekleyebilirsinde :) Ama belli de olmaz normal hep surpriz :) Saglikla gelsin minisin.

Vucut kendini hazirlarmis aslinda.Prova gb dusun :) Aliskanlik olmasin diye uyuyamiyoruz yani :)))))))
insan rahat olmuyor ki zor uyumak.Zatrn gozumu acinca ya tuvalet ihtiyaci,ya kasik agrisi,ya tekmeler,ya da ne tarafa yatmissam uyusmus fln oluyorum :) Suan dusununce bile stres basti aksam olsun istemiyorum ben yatacaz diye :))))

Saglikla dogar ins.darisi bizlere .dua etmeyi unutma

Unutmaaaam❤
amim canimm

Back
X