- 25 Mart 2018
- 511
- 601
- 53
- 39
Hayırlısıyla vaktinde olsun kavuşmanız o zaman canımSağol canım :) Doğurmadım,iyi çıktı sonuç.Cuma sabahı yatış yapacağız nasipse artık ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısıyla vaktinde olsun kavuşmanız o zaman canımSağol canım :) Doğurmadım,iyi çıktı sonuç.Cuma sabahı yatış yapacağız nasipse artık ❤
Canim ben 34 lerdeyken daha azdi kilosu o yuzden sikinti yapma ben bu listedekileri yiyemedim benim midemde fena cayir cayir yaniyor sadece yogurtlu makarna haftada 2 et yedim son zamanlarda kuruyemis badem findik yogurt cok tukettim 350 gr almis bebisim 35.hafta kontrolumde 2.300 du az demisti dr sonra kuruyemise agirlik verince 350 kilo almis kuzum.ya bide tahmini soyluyolar takilma gelisimi iyiyse uzulme.dogum konusundada sezeryana karar verdim ben korkuyorum normaldenBenim bebegimin kilosu az yaa..
Cok uzuluyorum..hic istahim yok..
Istahla yemek yiyenlere o kadar hayranim ki
Omrum boyunca hic istahli birisi olmadim
simdi bile yediklerimi zorla yiyorum resmen
Bu aralar birde migdem cok kotu yaniyor zaten..
Bende kendime liste yaptim...
Geçen bir kilo kiyma aldirdim esime....
Hepsini kofte yaptim 5.tane olacak sekilde porsiyonlayip buzlugu attim..... her gun yemek icin..
GUNLUK YEMEK LISTEM ise soyle
Iki haslanmis yumurta
bes tane kofte
Iki bardak sut
Bir bardak kefir ( yogurt yerine )
Bir dilim kasar
Bes tane ceviz
Bes tane badem
Ve bir tane muz
Tabi arada corba yemek vs yiyecem ama bunlar mutlaka zorlada olsa yiyeceklerim
Sizce son haftalarda ( bu arada 34.4 gunlugum bu gun.. 1900 di kilosu 34 haftakikkken ) bir haftada 500 gram alirmi bebekler...yoksa imkansiz bir sey mi bu
Offf bu cuma gidecegim...tekrardan baska doktora
Insallah listeyi eksiksiz uygularim ve bebegim kilo alir...
Zaten daha once dusuklerim oldugu icin her an tetikdeyim erken dogum icin...
Bu arada dogum icin korkmayan bir tek ben varim sanirim....
Daha once dusuk yaptigim icin olsa gerek dogum sekli cokda umrumda degil..sagsaglim dogurayimda nasil olursa olsun...
Birde daha once dogum sancisinin krali cekmis birisi olarak sanirim bu sefer dogum sancini ayirt edebilirim... dogum sancini nedir bildigim icin su an acabalarim yok...
Esim bile sasiyor bana...o kadar sanci cektin simdi nasil bu kadar cok rahatsin diye...
Ben hedefe odaklandim sanirim..bebegim sag saglim dogsun ben sanci cekmeye sezaryan olmaya raziyim..yeterki o saglikli olsun..kuveze girmesine gerek kalmasin..yeterli kiloda olsun..fazlasinda gozum yok...2500 kilo olsa rahat bir nefes alacam....
Hayir doktorumda o kadar rahat bir adam ki anlatamam..kilosu biraz az ama onemli degil dedi
Herkes 4 kilo doguracak degil ki diyor
Ben sormasam az degil mi kilosu diye hic bir sey demiyecek
Iyi mi kotu mu bilemedim
Neyseki suyu gelisimi iyi....sanirim ondan o da bu kadar rahat...
Aynen ya insan istisnasız yarım saatte bi uyanırmı uyanıyo işte:) uykusuzluktan ölüyorum dalmamla uyanmam bir oluyo sabaha kadar bu şekilde anlamadım valla tek avantajım sabah işe uyanmakta zorlanmıyorum alarm bile kurmuyorum:)))Gece uykularim tamamen sifirlandi artik hic uyuyamama degilde saat basi uyaniyorum zaten derin uyku yok. Dogum olsa yorgun sis kirmizi gozlerle gidicem yani. Deliksiz sabaha kadar uyuyamayali cok oldu. Aslinda agiriz yorgunuz kesintisiz uyumamiz gerekmez mi aksine
Sağlıkla al kucağına cnm inşallah bizede dua et bolca çok heyecanlı bizde bugün eşimle bi baktık 20 gün kalmış doktorum 9 ekime sezeryan günü vermişti zaten eşim her aradığımda korkup panik oluyomuş doğurcam diye çok güldüm kalbim duracak diyorSağol canım :) Doğurmadım,iyi çıktı sonuç.Cuma sabahı yatış yapacağız nasipse artık ❤
Hic farki olmuyormus :) hatta bilince daha bi degisik geliyor insana 2.kez yasamak❤bizde cok heyecanliyiz.Aksam ruyasinda gormus esim yine.Hayattaki en guzel sey❤
38 doluyor canim sen yine de bekleyebilirsinde :) Ama belli de olmaz normal hep surpriz :) Saglikla gelsin minisin.
Vucut kendini hazirlarmis aslinda.Prova gb dusun :) Aliskanlik olmasin diye uyuyamiyoruz yani :)))))))
insan rahat olmuyor ki zor uyumak.Zatrn gozumu acinca ya tuvalet ihtiyaci,ya kasik agrisi,ya tekmeler,ya da ne tarafa yatmissam uyusmus fln oluyorum :) Suan dusununce bile stres basti aksam olsun istemiyorum ben yatacaz diye :))))
Unutmaaaam❤
amim canimm
Aynen ya insan istisnasız yarım saatte bi uyanırmı uyanıyo işte:) uykusuzluktan ölüyorum dalmamla uyanmam bir oluyo sabaha kadar bu şekilde anlamadım valla tek avantajım sabah işe uyanmakta zorlanmıyorum alarm bile kurmuyorum:)))
Simdi senin sezeryane heyecan yaptım ben
Yooook ben delirdim artik annelik birazda delilik demekki
Dun esimle konuşuyorduk bende artik dogsun kucagimda olsun istiyorum opsem koklasam mis kokusunu insaallah
Hepimiz koklayalim cennet kokularini
Hayırlısıyla vaktinde olsun kavuşmanız o zaman canım![]()
Sağlıkla al kucağına cnm inşallah bizede dua et bolca çok heyecanlı bizde bugün eşimle bi baktık 20 gün kalmış doktorum 9 ekime sezeryan günü vermişti zaten eşim her aradığımda korkup panik oluyomuş doğurcam diye çok güldüm kalbim duracak diyorÇok güzel heyecanlar bunlar ikincisi daha bi farklı oluyor bilincinde oluyor insan herşeyin
Allahım hepimize yardım etsin güzel yavrularımıza kavuşalım sağlıklı bi şekilde
analı babalı büyüsün kuzularımız
![]()
Sizin tahmini 4 ekim yaziyor benim 6 ekim. Gerci buradaki tarih dolu dolu 40 hafta. Benimde cmtsi 38+0 oluyor sali gunu kontrol bakalim aciklik en son 1 cm di insallah acilma vardir :)
Evet uyku bende de tam bahsettiginiz gibi o yuzden gun icinde kafam hep sersem
Ayy benim eşim de sürekli mesaj atıyor iyi misin ağrın sızın falan var mı diye soruyor yarın nöbetçi bir de telaş yapıyor ya ulaşamazsan bana ya gelmeye karar verirse diye adamcağız bunların telâşında. Hayırlısıyla gelsin minikler inş hepsi tatlı telaşlar güzel anlarSağlıkla al kucağına cnm inşallah bizede dua et bolca çok heyecanlı bizde bugün eşimle bi baktık 20 gün kalmış doktorum 9 ekime sezeryan günü vermişti zaten eşim her aradığımda korkup panik oluyomuş doğurcam diye çok güldüm kalbim duracak diyorÇok güzel heyecanlar bunlar ikincisi daha bi farklı oluyor bilincinde oluyor insan herşeyin
Allahım hepimize yardım etsin güzel yavrularımıza kavuşalım sağlıklı bi şekilde
analı babalı büyüsün kuzularımız
![]()
Ben alabildiğim kadarını aldım üsttende jiletle geçmek zorunda kaldım henüz alttan muayene etmedi dr um ama her apdada böyle yaptım ne zaman ne olacağı belli değil sonuçta benimde vajinal muayenem 24 ünde olacak yine ağdayla alabildiğim kadar alıp üstten jiletle geçeceğim şuan ağdalık bir şeyde yok gerçi ama olsun :)Kızlar konusuldu mu bilmiyorum ama siz ağda işini ne yaptınız?
Bu hafta alttan muayene olucam ilk defa. Doktorum önceki haftalarda muayene etmedi o şekilde. Sizlerin o sekilde muayeneleri ne zaman başladı?
Iste normal bekleyince 40ın onemi artiyor aslinda :) Bize oyle hemen gelecekler gb geliyor ama bekliyor bebisler :) Ama tabii surpriz iste benden once bile dogurma ihtimalin var suan :)))))))))
Saka maka saglikla gelsinde insallah gonlune gore olsun❤
Gun icinde de cok zor geciyor artik iyice.Buyukte olunca,yemekti oyundu uzansam sıkılıyor cocuk.Boyamalara kes yapistirlara vurduk kendimizi :)))))bana da terapi gb geliyor bi yandan :))))
Agrimda o kadar cok ki.Bugunumuze sukur yine de
Daha once epilasyona gitmiştim cok bir sey bende de aslinda. Ama tertemiz olsun istiyorum. Kuaföre gitmek de cok icime sinmiyor cok kararsiz kaldim.Ben alabildiğim kadarını aldım üsttende jiletle geçmek zorunda kaldım henüz alttan muayene etmedi dr um ama her apdada böyle yaptım ne zaman ne olacağı belli değil sonuçta benimde vajinal muayenem 24 ünde olacak yine ağdayla alabildiğim kadar alıp üstten jiletle geçeceğim şuan ağdalık bir şeyde yok gerçi ama olsun :)
Malesef bende başkasına yaptıramayacağım için bu şekilde alıyorum güzel temiz oluyor deneyebilirsinizJ
Daha once epilasyona gitmiştim cok bir sey bende de aslinda. Ama tertemiz olsun istiyorum. Kuaföre gitmek de cok icime sinmiyor cok kararsiz kaldim.
Tuzla civarında güvenilir bir yer biliyor musunuz?
J
Daha once epilasyona gitmiştim cok bir sey bende de aslinda. Ama tertemiz olsun istiyorum. Kuaföre gitmek de cok icime sinmiyor cok kararsiz kaldim.
Tuzla civarında güvenilir bir yer biliyor musunuz?
. Bu ağda işi benide çok yoruyo ve yapamıyorum hiçbişekilde kuaföre gtmekte istemyrm yapamam nasıl olcak napcam bnde bilmiom jilet te çok canımı sıkıyo ki artık onda bile çok zorlanıyorumMalesef bende başkasına yaptıramayacağım için bu şekilde alıyorum güzel temiz oluyor deneyebilirsiniz
Aslinda dogru diyorsun bu ara aklima geliyor zaten 29.haftadan beri erken dogum riskim vardi servikal kanal kisalmisti raporlar aldim evde yattim falan 36.hafta kontrolumda dr um dosyami hazirladi her an gelebilirsin kanala girmis dedi 1cm de acilman baslamis dedi gonderdi ben o gunden beri ha geldi ha gelecek diyorum ama gun gecmesi olup 42yi gorurmusum deyip guluyorum :)
Ben yalnizim evde ilk cocugum olacak insallah buna ragmen zor geliyor bazen koltuktan kalkmak bile size Allah kolaylik versin :) aslinda ugras olup vakitte geciyordur boylelikle