2018 Ekim Anneleri

Amin. Ne şekilde olursa olsun sağlıkla doğsunlar yeter ki =)

Erkeklerin askerlik kadınlarım doğum anıları bitmez derler :KK70: benim de kayınvalidem 3 kere doğum yapmış, biri maalesef ölmüş doğumdan hemen sonra. Hala bunun sebebinin bebek karnındayken çok sevmeleri olduğunu ve bu yüzden kordon dolandığını söyleyip, karnına elini çok koyma, hareket ederken karnını okşama diyor :KK70: 3 çocukta da vakumla doğum yapmış, görümcem de suni sancı ile doğum yaptı beni bu hikayelerle doldurmaya çalışıyor. Niye normal istiyorsun, canına mı susadın şeklinde :KK70: Senle ben bir değiliz dedim geçtim. Korkutmaya çok hevesli bir milletiz nedense. Bire bin katarak anlatmakta üstümüze yok. Allahtan çevremde doğum yapan çok kişi yok ve olan gençler de hep korkulacak bişey yok, güzel tecrübeydi diyip geçiyorlar sağolsunlar :)
Çok sinir bozucu durumlar işte bunlar.Benim de normal başlayan doğumum sırt görümcemin eşimin kafasını karıştırmasından dolayı sezeryana dönmüştü.Elbet vardır bir Hikmet ama hala kızarım bu duruma :(

Çok sinir bozucu durumlar işte bunlar.Benim de normal başlayan doğumum sırt görümcemin eşimin kafasını karıştırmasından dolayı sezeryana dönmüştü.Elbet vardır bir Hikmet ama hala kızarım bu duruma :KK43:

Sizinki de kötü olmuş. Ama vardır elbet bir hayır. Kimseler karışmasa keşke sadece destek olsalar.

evet ben de sordum bi hafta daha beklesek olmaz mi dedim.ama hastanenin yogunlugundan dolayi riske atmak istemiyorlar.sezaryen randevusu vermek zor olur dedi.sadece takipli hastalar dogum yapabiliyor.buna ragmen cok yogunluk var.yatisi doktoru ameliyati ayarlamak problem olmasin diye anladim ben.son zamanlarda yogunluk da artti o yuzden bir an once kurtulmak da istedim acikcasi israr edesim gelmedi gelisimi iyi oldugundan heralde bi sikinti olmaz diye dusunuyorum insallah. :)

Purpplee Purpplee bana da bi arkadas ne demisti biliyormusun
Normal dogumda bebegin esi plesenta yani cikiyor sezeryanda icinde kalıyor dedi :oha:

Geçen hafta 2900dü sanırım 3000falan olmustur

Kilodan dolayı mı normal yapamayız dediler. Bana kilo ile ilgili bişey demediler ama şekerden dolayı bekletmiyecez dedilero yüzden suni sancı verip başlatacaklar..

Evet bebegin kilosundan dolayi 3700 den fazla olursa hamilelik şekeri olan kisi doguramazmis

Normal dogumda bebegin esi plesenta yani cikiyor sezeryanda icinde kalıyor dedi :oha:

Biliyormusun bende onu öyle saniyordum hep diyorlar ya normal dogumda için temizlenir fobek kalmaz ama sezeryan olursan bebeğin bütün atigi pisliği karninda kalir temizlemezler hatta gobek bile ondan kalir diye :KK50:

Yabancıların normal anestezili normal doğum vşdeolarını izlesene cnm şahane ötesi,havuzda denizde en son bşr kadın bahçede yapıo ,yavaşça kordononunu
Çekio gayet mutlu,:)) bu kadınlar kesşnlikle olmayanı uyduruyo,her bünye her doğum kendşne özgüdür,ama bu tarz söulemlerde hurafedir şehşr efsanesidir.çevremde tonla normal sezeryan olan var,bu yaşa gelmişim dayanılmayacak olan da görmedim
Her gün izliyorum o videoları,kendi kendilerine doğuruyorlar kesi yok diki yok müdahale yok özeniyorum onları izlerken :) benim korkum doğum esnasında doktora ebeye yardımcı olmak yerine onların işlerini zorlaştırma ihtimalim.Keşke şöyle pıt diye habersiz inse :)

Plasenta nasıl içte kalır ben onu anlamadım? O içte bırakılabilecek bir şey değil ki nasıl bir cahilliktir anlamadım. Zaman içinde sezeryanla ilgili hurafeler bence normal doğum yapmak zorunda kalan kadınlar tarafından çıkarılıyor. Bu saçmalıklara inanan insanlar da maalesef oluyor ciddiye alınacak şeyler bile değil

Kızlar ben ilk haftalarda bu kadar değildim ama şu sıralar herşeye ağlıyorum.Arabesk dinleyip üzülüyorum ya.Resmen liseli ergenler gibi oldum :)

size bir sey daha soracaktim . bu dogum organizasyonu ve dogum fotografcisi dogum fiyatina dahil mi
Yok canim biz oyle bisey yapmicaz zaten sadece dogum fiyati bu.ama ben flochnatingne hastanesinden fiyat almistim hersey dahil fotoraf ikramliklar vs 5.bin tl demislerdi.biz seker cikolata sus leri disardan aldik hep odamizi kendimiz suslicez.fotorafta esim falan cekicek.

Plasenta nasıl içte kalır ben onu anlamadım? O içte bırakılabilecek bir şey değil ki nasıl bir cahilliktir anlamadım. Zaman içinde sezeryanla ilgili hurafeler bence normal doğum yapmak zorunda kalan kadınlar tarafından çıkarılıyor. Bu saçmalıklara inanan insanlar da maalesef oluyor ciddiye alınacak şeyler bile değil
Kendisi de sezeryan yaptı
Ne gulmustum ama boyle bi sacmalik olamaz

Yok canim biz oyle bisey yapmicaz zaten sadece dogum fiyati bu.ama ben flochnatingne hastanesinden fiyat almistim hersey dahil fotoraf ikramliklar vs 5.bin tl demislerdi.biz seker cikolata sus leri disardan aldik hep odamizi kendimiz suslicez.fotorafta esim falan cekicek.
anladim canim insan orda gorunce hevesleniyor :)

Canim 2 defa tup bebek yaptirdim transfer ile 3 defa anestezi aldim 1 myom ameliyatım var 1 kurtajim var ama yine de korkuyorum tansiyonum yukseliyor oraya giderken
Of canim seninde basindan cok sey gecmis desene.ben korkmuyorum hatra tup bebekte yasadiklarim o kadae agir geliyoduki anestezi alip uyumaktan keyif bile aliyodum o kadae bunalimdaydim yani

Of canim seninde basindan cok sey gecmis desene.ben korkmuyorum hatra tup bebekte yasadiklarim o kadae agir geliyoduki anestezi alip uyumaktan keyif bile aliyodum o kadae bunalimdaydim yani
Gectiiii gittiii
Senin bebek tup herhalde. O da auri bi heyecan oluyordu bana :)
Uyuyunca guzel oluyor ama bunda tek fark uyanırken agri oluyor kesi yerinde

anladim canim insan orda gorunce hevesleniyor :)
Evet insan cok hevesleniyor da sen bi sonlara gel bak o kadar masraf olacakki hersey bende cok isterdim fotorafci organizasyon seyler ama onu bunu almaktan ve hala aliyoruz bitmiyor eksikler boyle seylere sira gelmiyor.ben bu tarz seylere para vermek yerine bez stokluyorum sende oyle yaparsin bi o zamanlara gel beni daha iyi anlarsin canim

Gectiiii gittiii
Senin bebek tup herhalde. O da auri bi heyecan oluyordu bana :)
Uyuyunca guzel oluyor ama bunda tek fark uyanırken agri oluyor kesi yerinde
Cok sukur gecti hersey evet 2.denemeze tuttu cok sukur ama 2.tedavim cok uzun surdu.tek dusundugumde bu zatwn uyaninca agrinin boyutu ne olacak allah kurtarsin hepimizi son 9 gun geriye sayim basladi bizde

Back
X