Günaydınlar gebişler

hergün kafamda bugün şu işi yapacagım diye uyanıyorum, hatta bugün o kadar iyi uyandım ki, uzun zamandır yasadığım ne kasık ne bel ağrısı ne ağırlık hissi hiç bişi yok

bütün işlerimi bıgün bitirebilirim gibime geliyor. Bebeğin küvet kova maşrapasını yıkıycam, mutfak dolaplarını silicem, bide paspas yapıcam bütün evi

hafta sonu badanası boyası olacak evin,çocuk odasını açık griye boyatacagım için ayrıca heyecanlıyım, halılarımıda yarın yıkamaya verdimmi herseyimle hazır oluyorum artık...

düşünüyorumda seneye bugünlerde bebelerimiz yürüyor olcak

sizleri bilmiyorum ama kışın bebek bakmak daha kolay gibi en azından ilk oğlumda yasamıştım bunu, kış dönemi bebek oluyor bi yaz geliyor bi bakıyorsun kocaman olmuş

bide ilklerde hep tedirginlik oluyor acaba doğrumu yapıyorum, yada neden böyle falan gibi... hep sorular, hep tanımlamalar... ikinci cocukta tecrübeli olduğum için ilkinden, bu sefer sadece büyütmenin tadını keyfini çıkarmayı düşünüyorum ne yalan ALlah’ın izniyle... düşünüyorumda başlangıçta aglamıştım hamile oldugumu öğrenince çünkü plansız oldu gebeliğim psikolojik olarak hazır değildim, ama şuan o kadar istiyorum hemen doğsun öpiym kokliym seyrediym...

Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, sağlıcakla gelsin inş bebelerimiz