2018 Ekim Anneleri

Sizin dogum da 1 ekimmi
Canım ben normal düşünüyorum inşallah olası doğum tarihim 10 ekim tabi ne zaman ne olur bilemiyorum :) erkende olsa iyi olur sanki 2 gündür hem ellerim çok kötü hem bel fıtığım var o azdı ayağımı bastırmıyor çok ağrı yapmaya başladı Allahtan şimdiye kadar sıkıntı olmadı fıtığım ama sanırım artık zorlayacak son zaman patlak vermeye başladım her yerden :)

Sağol canım. Ama içerde ne kadar kalırlarsa o kadar iyi olur. İnsallah bir hafta risk aldığıma değer acil birşey olmaz, normal doğum riskli çünkü. Haftaya 38+3 oluruz. Sen kaçıncı haftada olacaksın?
Ne kadar kalsa o kadar iyi tabiki biliyorum.Sıkıntısız bir şekilde alırsın inşallah kucağına.Bana doktor Eylül'ün sonu dedi ama gün vermedi Yarıj verecek.En geç cuma ya da Cumartesi olur 38+0 ya da 38+1 yani

Melegimm_2 Melegimm_2 canım dr kontrolün nasıl geçti ne dedi dr. Dönmüş mü bebeğin
Evet canım bebek dönmüş yolda şuanda hafif sancim çıktı nst de,çatı muayenesi yapmadi haftaya tekrar gidicem hakkimizda hayırlısı,bebisim 2.700gr olmus 48 cm boyu senin fistik kizin ne kadar olmus

Seninle günlerimiz çok yakın canım ciğer problemi olurmuymus bu hafta? Bilmiyordum.
Dr.prof ve 38 i bitirmeden suyum patlamadigi kordon dolanmradigi surece ciger gelisimini bekliycem dedi ben 18.09.2018 olsun cok istedim dr.28 i daha iyi dedi bir hafta var heyecandan olucem resmen

Ne kadar kalsa o kadar iyi tabiki biliyorum.Sıkıntısız bir şekilde alırsın inşallah kucağına.Bana doktor Eylül'ün sonu dedi ama gün vermedi Yarıj verecek.En geç cuma ya da Cumartesi olur 38+0 ya da 38+1 yani

Sezeryan miydi sizin kusura bakmayin siz yaZmis ben kacirmis olabilirim

ben hiç almadim. sadece 2 gecelik aldim. yarim ve 0 kollu..
Ben bymecitpijama sitesinden lohusa seti aldim gecelik uzun kollu pijama takimi sabahlik terlik ve sac banti 235 tl piyasada 300 den fazlaydi malum onumuz kis sezeryan dogum icin gecelik sart sonraki gunde pijama daha rahat olur diye dusundum

Ben yukardan bişey alma konusunda hiç kısıtlamadım kendimi sandalyeye çıkmak daha tehlikeli geldi hep

Bende 29.haftaya kadar kendimi hicbir konuda kisitlamadim zararli yiyecekler disinda ama 29.haftadan sonra serviks kisaligi basladi ve yavasladim yoksa belirli kurallar yasaklar getirmedim acikcasi kendime Allaha emanetler dedim

Canım ben normal düşünüyorum inşallah olası doğum tarihim 10 ekim tabi ne zaman ne olur bilemiyorum :) erkende olsa iyi olur sanki 2 gündür hem ellerim çok kötü hem bel fıtığım var o azdı ayağımı bastırmıyor çok ağrı yapmaya başladı Allahtan şimdiye kadar sıkıntı olmadı fıtığım ama sanırım artık zorlayacak son zaman patlak vermeye başladım her yerden :)

Aramizda 4 gun var sanirim benimde tahmini 6 ekim ama bende normali bekliyorum ve 6 ekimden once gelecegi icime doguyor yada ben oyle istiyorum :)

38+1 eylul annesi oluyorum 25 eylul sezaryen tarihi verdi doktorum son 5 gun:halay:
Hayirli ugurlu olsun simdiden gozunaydin cnm darisi bizlere dua etmeyi unutma bende 24-28 arasi hangi gun gelirse artik beklemedeyim suyun gelmedigi surece bekle dedi dr.m

Evet canım bebek dönmüş yolda şuanda hafif sancim çıktı nst de,çatı muayenesi yapmadi haftaya tekrar gidicem hakkimizda hayırlısı,bebisim 2.700gr olmus 48 cm boyu senin fistik kizin ne kadar olmus
Gözün aydın kuzum :) 2800 gr 49 cm di pazartesi günü haftaya bende tekrar gidicem inşallah herşey yolunda gider

Soyle kahvaltiyi yapip ustune sabah kahvesi ohhh misss ama bir daha birakamam hem de gorumcemi bile istemiyorum sigara içtiği icin bilerek kizimi riske atamam sanirim
Ben az icmeyi planlıyorum kahvaltıdan sonra iki tane sonra aksam yemeğinden sonra iki tane bide gece belki... Kimisi bırakınca daha mutlu huzurlu oluyor ben oyle değilim hamilelikte bile cok zorlandığım oldu sigara içememek beni psikolojik olarak iyilik haline sokamıyor o yüzden belirli ölcülerde icceğimi düsünüyorum

Hamileyken ve emzirirken sigara kullanan bir arkadasim var, cocugu 2 yasina yakinladi ve hastaliktan basini kaldiramiyorlar. Dun ogrendim ki yine hasta olmus. Bagisiklik denen bir sey yok etrafimda onun kadar sık hasta olan bebek gormedim. Bari emzirme doneminde de icmeseniz dayansaniz..
Hamile kalmadan once bıraktım ben vr hamileliğim boyunca henüz hiç içmedim doğumdan sonra da az içmeyi planlıyorum sigara içememek beni psikolojik olarak tam iyilik haline sokamıyor o yüzden belirli ölcülerde icceğimi düsünüyorum

Gunlerimiz ayni sizinle 37+5 siniz sanirim :)
Normalimi bekliyorsunuz sizde
Sezeryan gunu bekliyorum her hafta dr.dayim ama sanci cikmiyor acilma fln yok git yat deyip gonderiyor 28 ine kadar bekleyecegiz ani bir sey olmazsa

Hamile kalmadan once bıraktım ben vr hamileliğim boyunca henüz hiç içmedim doğumdan sonra da az içmeyi planlıyorum sigara içememek beni psikolojik olarak tam iyilik haline sokamıyor o yüzden belirli ölcülerde icceğimi düsünüyorum

Belki bu kadar donem icmediniz ya sonrasinda da tiksinmis olursunuz hic icmezsiniz :) dr lar gebelikte bu belli oranlari en az olan sigaralar icin sanirim 5 taneye kadar izin veriyormus oyle duymustum icmemek anneyi daha cok gerip mutsuz ediyosa bu sekilde icilebilir diye

Back
X