- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de hep içtim cnm,hazır meyve suyundan koladan vs bşn kat daha az zararsız ,çay da bir bitki ,hszmı kolaylaştırıyor mideyi indiriyor kışın sıcacık akşamları içmek benm ve eşimin vazgeçilmezimiz,doktorum da hayatına devam et dedi,zaten kendşmce dikkat ediyrm,akşam içtiğim bir kaç bardak çayla kanın kuruyacağına inanmıyorum.annem ciddi kandızlık var,doktor dedi ki bünye kanı yapıyorsa yapıyor,yapmıyorsa tek çözümü kan ilaçları onu da kesersen gene ayını olur.elbet dikkat edilecek ama bende bu dakka şu bu dakka bu bugün bu,sürekli kafada yeme içme sevmiyrm,psikoloji de önemli bence.ama çay kesinlikle memeyi dolduruyor.bol su da.Çay konusunda ilk bebekte ben baya baya sınırlandırmıştım kendimi hem kan değerlerim düşüktü hem de zararı olursa diye şimdi hiç sınırlamadım demir de hemoglobin de maşallah gayet iyi. Bir şeyleri kendime yasak olarak koyunca daha cazip geliyor yapasım geliyor o yüzden kendi kendime yasaklama işine hiç girmedim hiç içmesem günde 4-5 çay bardapı içiyorum açık
Ben stylo aldım güzel cnm fiyatı da uygun,ama sonra adidas siyah bir sırt çantası da aldım,onu da çok kullnadım o estetik kaygın yoksa daha rahat anneye,ama chicvonun bebek bakım seti var ya onun çantası da çooook hafif kullanışlı hemen akşam üstü çay bahçesi ya da başka kısa süreli bir yere gideceksem 3-4 parça bişi bezi vs atıp çıkıyordum ,sırt çantası ,koca bakım çantası filan gerek olmuo,artık büyüdü bezi vs yok,hep o chicco bakım setindekş var,makşneyede atıyorum,çok dayanıklı çıktı,setteki şeyleri de hep kullandım bitti,al cnm içindekiler tek tek aynı,uninaby ,niveanında var,arkadaşlarıma bebek görme hediyesi hep onları götürüyorum ben,hem uygun hemmde çoook kullanışlı bebek hedşyesi,bakıyorum hep ellerinde o çantalar var inan kigünaydınnnn
plojovic umarım ağrısız kolay bir doğum olmuştur, sağlıkla bebeğinizi almışsınızdır kucağınıza...
kızlar ben hala anne bebek bakım çantası almadim. önerileriniz varsa sevinirim.
gerçi çikolata hediyelik felan da almadim. çok tembelim ve kararsızlık zirve yaptı. bebek şekeri olarak kedi mamasi dagitsam nasil olur sizce ?
Al benden de o kadar. Bebek bakim cantasi bakmadim bile. Zaten surekli sirt cantasi kullanan biriyim. Gerek gormedim.günaydınnnn
plojovic umarım ağrısız kolay bir doğum olmuştur, sağlıkla bebeğinizi almışsınızdır kucağınıza...
gerçi çikolata hediyelik felan da almadim. çok tembelim ve kararsızlık zirve yaptı. bebek şekeri olarak kedi mamasi dagitsam nasil olur sizce ?
Bende uzun zaman oldu aldım kaldırdım cnm.herşeye zam geldi ya,madem alınacak elime para da geçince aldım attımBebek çikolatası alayim dedim. Fiyatlar artmış
Yeni doğan şiddetle tavsiye ediyrm cnm,erkek çocukları için ilerleyen senelrrdr cinsel yaşamda bir kısmı fark etmrse dahi travmmaymış,hemencecik iyileşip bştio idrarı da daha yakıcı olmuo anne sütü aldığı için,Kızlar sünnet işini konuştunuz mu Dr la, ne yapmayı düşünüyorsunuz?
benim hastanede 1 gun sonra oluyor..Kızlar sünnet işini konuştunuz mu Dr la, ne yapmayı düşünüyorsunuz?
37 olan 55 olmuş..plojovic canım hayırlı doğumlar, insallah minigin de saglikla gelir. Allah kolaylık versin cnm.
Cnm ben hacı Şeriften sipariş verdim bir gün sonra geldi. Kendin yap modeli uygundu 37tl gibi bişey di. 72adet.
. Amin canım inşallah cümlemize nasip olsun..
@Bir mucize cnm iyi haberlerini bekliyoruz. Benimki de iki gündür durgun..
tam alayim dedim 37 olan 55 olmuş. artık ev civarında bi pastaneye bakarım.Bende uzun zaman oldu aldım kaldırdım cnm.herşeye zam geldi ya,madem alınacak elime para da geçince aldım attım
sirt cantasi kullanırım gibi.. Kedi maması pek olmaz gibi, gene de siz bilirsiniz..günaydınnnn
Cnm hastaneye düz çikolata bile yetrr,ben bebek şekeri isimli çikolata götğrmüştüm,hemşireler hsta bakıcılar sağolsunlar helali hoş olsunda avuçla aldılar,:))pişman oldum bunda sadece düz madlen vercem,bşrde doktoruma güzel bir kutu yaptıcam,emeği hakkı ,geçmiş olacak çinkü ,9 ay ilgilendi etti,ev için kolonya şeker çikolata,sonra mevlüt içinde başka ikramlıklarım olacakKızlar hastaneye ziyarete gelenler için hediyelik hazirladinizmi??
kokulu taş, mini cam siselerde kolonya,mum vs guvenebilecegim site onerirseniz sevinirim..
Ben şuanda bitek kapı süsü ve takı yastigimi yaptim bide Hacı Şerif ten çikolata lokum siparisi verdim,ama hediyelikte hazırlamak istiyorum onerilerinizi bekliyorum![]()
agri esigi ilk günlerde en az oldugundan doktorlar yenidoğan sünnetini tavsiye etti.Yeni doğan şiddetle tavsiye ediyrm cnm,erkek çocukları için ilerleyen senelrrdr cinsel yaşamda bir kısmı fark etmrse dahi travmmaymış,hemencecik iyileşip bştio idrarı da daha yakıcı olmuo anne sütü aldığı için,
Aynen cnm ,yaptır bitsin gitsin nasılsa olacak,sonra düğün yemek mevlüt vs ne yapacaksan yapsan da oluo nasılsaagri esigi ilk günlerde en az oldugundan doktorlar yenidoğan sünnetini tavsiye etti.
Sonuç itibariyle sıvı olduğu için süt yapıypr olabilir canım tam bilmiyorm da. Yasak olunca cazip geliyor canım ne yapayım aşırı zararlı diyebileceğimiz şeyleri tüketmedikten sonra bence sorun yok en azından bunun stresine girmiyoruzBen de hep içtim cnm,hazır meyve suyundan koladan vs bşn kat daha az zararsız ,çay da bir bitki ,hszmı kolaylaştırıyor mideyi indiriyor kışın sıcacık akşamları içmek benm ve eşimin vazgeçilmezimiz,doktorum da hayatına devam et dedi,zaten kendşmce dikkat ediyrm,akşam içtiğim bir kaç bardak çayla kanın kuruyacağına inanmıyorum.annem ciddi kandızlık var,doktor dedi ki bünye kanı yapıyorsa yapıyor,yapmıyorsa tek çözümü kan ilaçları onu da kesersen gene ayını olur.elbet dikkat edilecek ama bende bu dakka şu bu dakka bu bugün bu,sürekli kafada yeme içme sevmiyrm,psikoloji de önemli bence.ama çay kesinlikle memeyi dolduruyor.bol su da.
Kızlar hamileliğimin başından beri rüyamda evla dediğimi görüyorum. Bazen normal otururken de aklıma geliyordu. Dün gece yine evla evla diye seslendiğimi duydum ama bunu hiç isim olarak düşünmemiştim. Aklıma takıldı ne demek diye araştıraym dedim meğersem isim olarak kullanılıyormş güzel amel demekmiş. Bunu kızıma isim olarak koymalı mıyım sizce? Farklı hiç duymadığım bi isim. Sizce bu işaret mi ki bana. Uzun zamandır araştırıyodm isim konusunu ama bulamamıştk.
Aynen cnm ya,oralara iyice girersek içtiğimiz sudan tut ,peynir,sebze meyve tamamı ilaçlı vs ,eskiden alma kabuğu vs faydalı derlerdi haberelre çıktı ya ilaç sıkılıo bozulmasın die,normal şartlarda devam etmek kafaya takmamak dah iyi sanırımSonuç itibariyle sıvı olduğu için süt yapıypr olabilir canım tam bilmiyorm da. Yasak olunca cazip geliyor canım ne yapayım aşırı zararlı diyebileceğimiz şeyleri tüketmedikten sonra bence sorun yok en azından bunun stresine girmiyoruz
Çatı agrisi bu mu oluyormus?
Bi ara donmustu simdi yine ters :) nofnal olsa da sezeryan olacakti benim canim
Ayni valla. Sagimdan soluma donemiyorum yatakta ilk oturup sonra dönüyorum
Valla malesef çok cesur Değilim o konudaCiddi misinsimdiye kadar okudugum sayfalarda benim gibi korkupta normal istemiyorum diyeni okumamiştimda :))