2018 Ekim Anneleri

canim sonucta iki doktora gitmissin ikisi de ayni seyi soylemis. sonucta bizim bi bilgimiz yok bu konuda.doktora guvenmeliyiz. sen israr etsen ve bebisine en ufak bisey olsa yillarca kendini suclarsin ne gerek var.normal dogurdun diye hersey harika olmayacak kimse madalya takmayacak. icin rahat olsun hem sezaryenle dogurmak da kotu bisey degil ki.insanlar keyfi olarak bile sezaryen istiyor.kaldi ki sana bi zorunluluktan bahsetmisler.icini ferah tut.Allah hakkinda hayirlisini versin.

Sagolasin canim Allah razi olsun haklısın evet bende cok üzgünüm bu konuda ama evet bi hayir var demekki Allah hepimizi kurtarsın saglikla yavrularimizi kucagimiza alalim

Ellerimdeki ödemden dolayı tuzsuz yiyorum bu seferde tansiyonum düştü dün dr da 10 çıkmıştı bugünde 8 olmuş aşırı halsiz kaldım tuzlu ayranda içemiyorum ne yapsam acaba ya

Kizlar merhabalar sabah nişanım geldi sanci filan yok açılma da yok kontrol etti dr bebek 3800 olmus basi çıksa bile normal doğumda omuzları takilip,kolu tutmayabilirmiş bebegi riske atma ben senij normal dogurmak istemeni saygiyla karsiliyorum ama bebeginide dusun dedi
Ogleden sonra farkli bir doktora muayene oldum oda ayni şeyi söyledi doktorun dogru söylemiş bana gelirsen bende yardımcı olurum ama doktoruna guven dedi böyle iste kizlar nirmal doğurmak nasip olmayacak :KK43:
Hayırlısı olsun canım bir yerden sonra bebeğin ve senin sağlığın daha önemli oluyor normal doğum tabi ki de en doğalı olması gerekeni ama başka bir dr da aynısını söylediyse hiç riske atma doğum sonrası toparlanmada çok büyük farkı olmuyor inan ikisinin de. Seninle günlerimiz aynı ama seninki erken gelmek istemiş hayırlısıyla gelsin inş dünyaya

H hamis canım İnan sezeryanı normali farketmez sağlıkla doğsunlar yeter.Kızkardeşim doktorunun da ısrarıyla normal Doğum yaptı ama 40 gün kendini toplayamadı (çok afedersin annem wc de herşeyine yardım ermek zorunda kaldı :KK43:) o yüzden durum neyi gerektiriyorsa ona göre davranmak lazım.:)

Evet canim bende kabullenmeye çalışıyorum

Hayırlısı olsun canım bir yerden sonra bebeğin ve senin sağlığın daha önemli oluyor normal doğum tabi ki de en doğalı olması gerekeni ama başka bir dr da aynısını söylediyse hiç riske atma doğum sonrası toparlanmada çok büyük farkı olmuyor inan ikisinin de. Seninle günlerimiz aynı ama seninki erken gelmek istemiş hayırlısıyla gelsin inş dünyaya

İnsallah canim bakalim ne zaman gelecek minik adamim

Merhaba kızlar bizde bugün 9. aya girdik.. 34+5 iz kilomuz 2400gr boy 47 cm olmuş şükür.. rahim ağzı 17 mm çıktı.. düşmemiş Allahtan.. nst de sancı çikmiyor.. simdilik 8 ekime kadar dursa yeter dedi doktor.. kafası baya aşağida yüzü felan hiç görünmüyor artık.. alttan rahim ağzı ölçumu yaparken resmen kafa ordaymış.. ben bilmediğim için bebek aşağidamı dedim.. "aşağida tabi" dedi doktor korktum..

Hadi yaa bizimki gececi.. gece 12 de bi coşuyo bide 4 5 gibi..

Benimde orda bi şişlik.. midem heralde.. çunku bebeğin poposu daha aşağida..

Bu farkı bende merak ettim.. bizim rahim ağzı 17 mm bebegin kafasida hemen orda..

plojovic plojovic canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı uzun ömürlü olsun..
@Semabuse canım herhalde bu saate kadar doğmuştur.. seninkide sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah..
:))) hepsi de geceleri güzel güzel uyuyup tezi çürütsünler inşallah

Kizlar 2 gundur farkettim zeynep eskisi kadar hareket etmiyor gun içinde yeri daraldigi icin mi acaba

H hamis hayirlisi olsun senin icin. Sezeryani normali yok malesef sağlıklı olsunlar da en onemlisi o. Benim hic normal dogum sansim yok mesela rahimden ciddî bi ameliyat geçirdim ben ve sezeryan hakkimin birini de yemiş oldum. Senin ne guzel masaallah kilosu iyi sezeryan sebebin bebikonun kilosu olsun gerisi olur olur gider. Birde bi bakmissin ki iyiki sezeryan oldum diyeceksin. Kendini üzme tadini cikar

Kizlar merhabalar sabah nişanım geldi sanci filan yok açılma da yok kontrol etti dr bebek 3800 olmus basi çıksa bile normal doğumda omuzları takilip,kolu tutmayabilirmiş bebegi riske atma ben senij normal dogurmak istemeni saygiyla karsiliyorum ama bebeginide dusun dedi
Ogleden sonra farkli bir doktora muayene oldum oda ayni şeyi söyledi doktorun dogru söylemiş bana gelirsen bende yardımcı olurum ama doktoruna guven dedi böyle iste kizlar nirmal doğurmak nasip olmayacak :KK43:
Cnm sen diyorsun nasip değil neden canını sıkıyorsun ,benm de normal doğumla başladı,su geldi açılma olmadı suni sancıyla bile olmadı ,başı geldi dayandı vajen girişine ama yok çıkmıyor sıpa,acil be acil sezeryna aldılar oksijensiz kalamaz die,sezeryanla doğdu bir
Şikayetmde olmadı ..doktorlar ne derse o ,işin uzmanı onlar:))

Gozunuz aydin canim ^_^ saglikla buyusun guzel gunler gorsun insallah ❤ iyi olmaniza cok sevindim. Buyuk kizinin tepkisi nasil oldu cok merak ediyorum ❤

@Semabuse canim Allah saglikla kavustursun insallah guzel haberini bekliyoruz...

Iyiydi canim cok sukur.Guzel heyecanli karsiladi.O da bizimle kaliyor :) Simdilik iyi cok sukur

Bu şekilde bir tanıdığımızı doktorlar uyarmıştı. Ama anne ısrarla normal doğurcam deyince doktoru da mecbur kalmıştı ve maalesef bebeğin bir kolu doğum esnasında hasar gördü. Bebek büyüdü şimdi kocaman kız oldu şu an nasıl iyileşti mi bilmiyorum ama çocukken o kolunu zor kullanıyordu tedavi görüyordu devamlı. Doktorlara güvenmek gerekiyor yeminleri var. Sizin için en iyisi neyse onu söylerler. Ben de normal isterim ama sezeryan olmalısın derse elbet kabul edeceğim.

H hamis canim hic moralini bozma, en onemlisi minisin ve senin sagligin. Yakin bir arkadasim ocak ayinda dogum yapti. Bebegin hem boyu cok uzun hem de kilosu fazlaydi. 4.500gr. 56cm dogdu kizimiz masallah ^_^ buna ragmen israrla normal dogum istedi ve bekledi belirtisi de olmayinca. Ama o esnada bebis kakasini yapip yedigi icin enfeksiyon kapmis. Hem sezeryan olmak zorunda kaldi hem de 10-15 gun yogun bakimda kaldi bebegi ve antibiyotik tedavisi gordu. Kisacasi bazen sartlar el vermiyor ve zorunluluk oluyo. Bunu dusun. Sen ve bebegin iyi olun hayirlisiyla saglikla gelsin oglusun insallah...

Kizlar 2 gundur farkettim zeynep eskisi kadar hareket etmiyor gun içinde yeri daraldigi icin mi acaba

Benimde yavaşlamaya başladı canım sanırım büyüdükleri ve yerleri daraldığı içindir

Benim de son zamanlarda eskisi gibi cok hareket etmiyo gun icinde. Ama aksam 8-10 arasi cosuyo bazen :)

Allah hayirlisini sagliklisini nasip etsin canim❤

Iyiydi canim cok sukur.Guzel heyecanli karsiladi.O da bizimle kaliyor :) Simdilik iyi cok sukur
Harika ya gozlerimde canlandirdim bir an yine o manzarayi ❤ masallah ikisine de ^_^ darisi bizim basimiza insallah benim oglus da oyle olur ❤

Bu arada biz de isme karar verdik yani %90 gibi: Yaman ^_^ gebeligim biraz huzunlu ve stresli gecti dedim ki guclu yaman bir adam olsun. Alper le pek uyumlu degil ama en cok icime bu sindi ❤ sizce nasil hanimlar :)

Ellerimdeki ödemden dolayı tuzsuz yiyorum bu seferde tansiyonum düştü dün dr da 10 çıkmıştı bugünde 8 olmuş aşırı halsiz kaldım tuzlu ayranda içemiyorum ne yapsam acaba ya
Benim de ellerimde ödem ve uyuşma var ve normalde hiç tuzlu yemem. Hele gebelikte hiç atmıyorum tuz ama yine aynı geçmiyor. Bol su içiyorum. Her gün yürüyüş ve yüzmeye gidiyorum. Gebeliğin başından beri çok dikkat ediyorum ama yine de engel olamadım yapacak bir şey yok. Doğumdan sonra geçecek o zamana kadar çekeceğiz. Bazılarında böyle olurmuş piyango bize vurdu ;) Olsun onlar sağlıklı doğsun da buna da şükür. Başka bir sıkıntımız yok Allaha şükür.

Back
X