- 4 Şubat 2018
- 473
- 396
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım kavuştuk çok şükür
Teşekkür ederim darısı size inşallah herkes kucağına sağlıkla alsın tek temennim. Gebelik şekeri oldığu için 38+3te yatışım yapıldı. Sancı adına hiç bişey yoktu yatısım yapıldı çatı muayenesi yapıldı 3cm açıklık varmıs sonra yattım serum olarak sancı verdiler ilk bir iki saat çok şiddetli değildi. Hafif hafif geliyordu sonra ayarı yükselttiler son iki bucuk üç saat aman vermedi gercekten .. Normal sancı hiç bilmediğim için bi kıyaslama yapamıcam çünkü ilk gebeliğim ama gercekten zor suni sancı çok yordu şükür ki kavıstum kızıma hepsi unutuldu.. Allah herkesin yardımcısı olsun kolay doğum nasip etsinGözünüz aydın. Suni sancı verdiler demek. 10 saat sancı nasıl dayanması zor muydu çok zor olmamıştır umarım. En son suni sancı alan arkadaşım sinir bozucu devamlı sancı oluyor normal sancıda ara ara sakinleşiyor dinlendiriyor ama suni sancıda hiç ara vermiyor sancıya yine de dayanılmayacak bir şey değil demişti. Siz nasıl geçirdiniz bu süreci acaba? Bebeğinize uzun mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.
Gözünüz aydın.mama vermemeye özen gösterin bende ilk tutmadı iki doz mama verdiler sonra kabul etmedim zorla da olsa emiyor. .İnstagramda ebeayse diye bi sayfa var şırınga ucu ile göğüs ucu çıkarıyo bi bakın istersenizKizlar bende 37+5 te acil sezeryanla doguma alindim. 2. Gunum gecti ancak halen bebegim emmiyo çünkü göğüs ucum yok tecrubeli anneler ne yapmam lazım sarılık olmasin die mama veriyorum ama biberona alışacak cok korkuyorum
Çok sağolun darısı tüm bekleyenlere inşallah sağ salim gelsinler minik kuşlarGözünüz aydın hayırlı evlat olsun sağlıkla büyütün inşallah
Sağlıkla anneli babalı büyüsün.Canım arkadaşım arkadaşlar ben dün doğum yaptım. Şimdi hastanede yatıyorum. Çocuğum da ben de iyiyiz çok şükür. 36-4 te kasılma ve ağrıyla hastaneye yattım ertesi gün aldılar. İlk çocuğumda neler içtim beler süt olsun diye o dediğini de içtim fakat bunların bana kilo aldırmasından başka bi yararı olmadı. Şimdiki tavsiyem şu günde normal beslenin artı 5 litre su için sütü su yapıyor. Bana da bi arkadaş tavsiye etti gerçekten doğru. Su su su hepinize tavsiyemdir. Dualarınızı esirgemeyin. Sevgiler
Ne güzel evdeki mutlulugunuza maşallah onlara, en kısa sürede de değerleri iyi olsun. Mutlu mesut büyütün.Beni tebrik eden, dua eden, iyi dileklerde bulunan tum arkadaslara tesekkurler. Evimize geldik biranda 4 kisilik bir aile olduk cok degisik bir duygu.bakmaya koklamaya doyamiyorum, dokunmaya kiyamiyorum yavrularima...
Nasil bir sevgi tum gozlerden sakiniyorum kendi gozumden bile...
Allah herkese yasatsin...
Bebeklerimle evdeyiz cok sukur ama sariliklari sinirlarda hatta kizimin yukselmis düne gore.
Yarinki degere göre tekrar fototerapiye alinip alinmayacagina karar verilecek. Dualarinizi bekliyorum...
Tek isim olarak Ipek nasıl? Ikisi yanyana uymuyor gibi. Tabi karar sizinDoğum yapanların gözü aydı Allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin inşallah. Kızlar biz isim konusunu çözemiyoruz. Asel İpek ya da İpek Asel uyumlu mu sizce aslında tek isimden yanayım ama ikisinden de vazgeçemedik nolur yardım edin kararsızlık çok zormuş
Sağlıkla büyütün.Doğum yaptım canım sen naptın okuyamadım
Dün doğum yaptım 21.de 21.50de normal doğum oldu suni sancı verdiler on saate yakın sürdü sancı Allah herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederimSağlıkla büyütün.
İkisi de güzel isimler canım asel ipek bana daha tatlı geldi:)Doğum yapanların gözü aydı Allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin inşallah. Kızlar biz isim konusunu çözemiyoruz. Asel İpek ya da İpek Asel uyumlu mu sizce aslında tek isimden yanayım ama ikisinden de vazgeçemedik nolur yardım edin kararsızlık çok zormuş
Gunaydin canim. Benim 31. Haftada cok siddetli karin agrilarim olmustu. Ara ara degil surekliyse bence farkli bir nedenden olabilir (gaz sancisi gibi) yani doktor bana oyle demisti. Nitekim 1 hafta sonrasinda gecti. Ilki de sezeryan miydi senin? Ben hep ona bagliyorum: biraz terliksiz corapsiz gezineyim hemen agrir. Azicik gazim olsun hemen agrirKızlar günaydın okuya okuya gelirken ben isimlerin bir kısmını unuttum şaka gibi:) doğum yapan tüm arkadaşlarım Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi ne güzel kavuştunuz onlara Allahım güzel ömürler versin onlara darısı biz bekleyenlerin başına...
Ya benim de geceden beri acayip anlamlandıramadığım bir kasık ağrım var doğum yaklaşıyor sanırım ağrı gelip gidiyor bir ara sancılar başladı sandım uyuyana kadar devam etti. Şimdi de ağrı karnıma doğru yayılmış gibi ama devamlı. Neden böyle oldu anlamlandıramıyorum kızımda da hiç sancım olmadığından sancı nasıl bir şeydir bilmiyorum işin açığı yalancı sancılar mıdır birileri bir şeyler söyleyebilir mi içim rahatlar hiç değilse
Canımm gözün aydın şaşırdım valla doğum beklemiyordum bu aralar senden.İkinizin de iyi olmasına çok sevindim darısı Başımıza :) dopum haberleri geldikçe heyecanım artıyo :) sağlıkla analı büyüsün inşallah şansı banyo açık Ömrü uzun olsun :)Canım arkadaşım arkadaşlar ben dün doğum yaptım. Şimdi hastanede yatıyorum. Çocuğum da ben de iyiyiz çok şükür. 36-4 te kasılma ve ağrıyla hastaneye yattım ertesi gün aldılar. İlk çocuğumda neler içtim beler süt olsun diye o dediğini de içtim fakat bunların bana kilo aldırmasından başka bi yararı olmadı. Şimdiki tavsiyem şu günde normal beslenin artı 5 litre su için sütü su yapıyor. Bana da bi arkadaş tavsiye etti gerçekten doğru. Su su su hepinize tavsiyemdir. Dualarınızı esirgemeyin. Sevgiler
Gözünüz aydın :) tek yumurta ikizleri miydilerBeni tebrik eden, dua eden, iyi dileklerde bulunan tum arkadaslara tesekkurler. Evimize geldik biranda 4 kisilik bir aile olduk cok degisik bir duygu.bakmaya koklamaya doyamiyorum, dokunmaya kiyamiyorum yavrularima...
Bebeklerimle evdeyiz cok sukur ama sariliklari sinirlarda hatta kizimin yukselmis düne gore.
Yarinki degere göre tekrar fototerapiye alinip alinmayacagina karar verilecek. Dualarinizi bekliyorum...
Hayirli olsun saglikla buyutun. Facede emzirme sanati grubu var. Oradaki danismanlar destek veriyor. Bu durumu yasayan cok. Emzirmeye engel degilKizlar bende 37+5 te acil sezeryanla doguma alindim. 2. Gunum gecti ancak halen bebegim emmiyo çünkü göğüs ucum yok tecrubeli anneler ne yapmam lazım sarılık olmasin die mama veriyorum ama biberona alışacak cok korkuyorum
Gözün aydın cnm darısı bizlere analı babalı büyüsün yavrunuzCanım arkadaşım arkadaşlar ben dün doğum yaptım. Şimdi hastanede yatıyorum. Çocuğum da ben de iyiyiz çok şükür. 36-4 te kasılma ve ağrıyla hastaneye yattım ertesi gün aldılar. İlk çocuğumda neler içtim beler süt olsun diye o dediğini de içtim fakat bunların bana kilo aldırmasından başka bi yararı olmadı. Şimdiki tavsiyem şu günde normal beslenin artı 5 litre su için sütü su yapıyor. Bana da bi arkadaş tavsiye etti gerçekten doğru. Su su su hepinize tavsiyemdir. Dualarınızı esirgemeyin. Sevgiler
Canım arkadaşım arkadaşlar ben dün doğum yaptım. Şimdi hastanede yatıyorum. Çocuğum da ben de iyiyiz çok şükür. 36-4 te kasılma ve ağrıyla hastaneye yattım ertesi gün aldılar. İlk çocuğumda neler içtim beler süt olsun diye o dediğini de içtim fakat bunların bana kilo aldırmasından başka bi yararı olmadı. Şimdiki tavsiyem şu günde normal beslenin artı 5 litre su için sütü su yapıyor. Bana da bi arkadaş tavsiye etti gerçekten doğru. Su su su hepinize tavsiyemdir. Dualarınızı esirgemeyin. Sevgiler
Beni tebrik eden, dua eden, iyi dileklerde bulunan tum arkadaslara tesekkurler. Evimize geldik biranda 4 kisilik bir aile olduk cok degisik bir duygu.bakmaya koklamaya doyamiyorum, dokunmaya kiyamiyorum yavrularima...
Kızlar epidural normal Doğum hakkında ne düşünüyorsunuz
Doğum yaptım canım sen naptın okuyamadım
Dün doğum yaptım 21.de 21.50de normal doğum oldu suni sancı verdiler on saate yakın sürdü sancı Allah herkese nasip etsin
Kizlar bende 37+5 te acil sezeryanla doguma alindim. 2. Gunum gecti ancak halen bebegim emmiyo çünkü göğüs ucum yok tecrubeli anneler ne yapmam lazım sarılık olmasin die mama veriyorum ama biberona alışacak cok korkuyorum