- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
Canım siz nasılsınız çıktınız mı hastaneden?
Evet canım evdeyiz :) iyiyiz çok şükür❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım siz nasılsınız çıktınız mı hastaneden?
Kasılma dışında başka bi belirtin falan var mı?Ben çok daha fazlasını kasıldımsırf bu sebepten doktor dopum tarihimizi Öne çekmeyi düşünüyor
Kızlar kasılmalarınızı nasıl tarif edebilirsiniz benimde kasılmalarım oluyo ama bazı yerlerde 30-50sn sürer falan yazmışBen çok daha fazlasını kasıldımsırf bu sebepten doktor dopum tarihimizi Öne çekmeyi düşünüyor
Benim evde tadilat var malum her yer berbat annem geldi de biten odaların eşyalarını yerleştiriyor bende ufak tefek yardımcı oluyorum belim koptu ya bide tez canlıyım duramıyorumdaBugün buralar ne kadar da sakin... doğum iznine ayrıldım zamanım da varken bakıyorum bakıyorum pek yazan olmamış geri çıkıyorum
Benimde sancım 0 dı nst de canımbi benim mi sancim yok
38+2 yim bugun ve hicbir belirti yok. Yarin kontrolum var bakalim ne diyecek doktorum normali beklersem acaba kacinci haftaya kadar en fazla beklenir?
Benim de yok hiç sancı ve kasılma. Bebeğin kafası da hala yukarda özellikle dik oturduğumda sağ taraftan kaburgalarımı kıracak gibi duruyor. Erken gelmeye çalışmazsa doktorum 40+0 a kadar bekleyeceğiz dedi. Doğum şekline o zamana kadar karar vermiyor.bi benim mi sancim yok
38+2 yim bugun ve hicbir belirti yok. Yarin kontrolum var bakalim ne diyecek doktorum normali beklersem acaba kacinci haftaya kadar en fazla beklenir?
Masallah kuzucuga bende carsamba kavusuyorum oglusumaaaKızlar merhaba. Bebisle pek giremiyorum bir bakayım dedim. Yazılanların hepsini okuyamadım ama maşallah bebisler tek tek gelmeye başlamışallah sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah... bnm hayat uykusuz geceler birbirine giren gece ve gündüz ile gaz sancıları eşliğinde devam ediyor.
letgo ya bakin orada oluyor ilanlarKızlar bu arada doğum yapan yada yapacak arkadaşlar...
Eğer bebek küvöz örtüsü ve anne yatagı için fiyonk satmayı düşünürseniz alabilirim,
Nette falan satılıyor ama fiyatlar pahalı,
2 gün için o kadar masraf yapmak istemiyorum,
Ne kadar ekonomik o kadar iyi...
Benim de yok hiç sancı ve kasılma. Bebeğin kafası da hala yukarda özellikle dik oturduğumda sağ taraftan kaburgalarımı kıracak gibi duruyor. Erken gelmeye çalışmazsa doktorum 40+0 a kadar bekleyeceğiz dedi. Doğum şekline o zamana kadar karar vermiyor.
Kizlar benim nst de kasilmam ciktiginda soyle oldu. Karnim sertlesti ve o an nefesim kesildi zaten ekrana baktim sanci vardi. Tas gibi oluyor karniniz anliyorsunuz zaten.
Adet agrilari da kasilma oluyormus
Benim bebiko da bugun popoyu cikardi disari ne komikti anlatamam sevdim bende kuzumu
Ne biliym işte, sanki burdan alırsam tanıdıktan, başka bi yerden alırsam yabancıdan almışım gibi olacak diye hissediyorumletgo ya bakin orada oluyor ilanlar
Bazen bebekte toplaniyor canim gece benim karnim gurulduyordu ben uyandim sesine bebekte korktu herhalde bi tarafa toplaniverdi. O aciyi ayiriyorsun hareketten çünkü canin yaniyorBende kasilmalar aynen bi yere toplanmis gibi olup karnim tas kesiliyor bazen acida veriyor cidden
Kasilir kasilir :) ben 20 li haftalarin basindan bu yana kasiliyorum. Ilk baslarda gun icinde toplamda 4-5 kez oluyodu. Simdilerde bazen saatte 4 kez oluyor bazen de hic olmuyor. Burda onemli nokta duzenli olmasi ve uzun surmesi (yaklasik 1 dk. Kadar sanirim) eger duzenliyse ve pozisyon degistirmene ragmen gecmiyosa o zaman dogum sancisi olarak yorumlaniyo. Degilse yalanci kasilma. Ilk oglumda da yasamistim bunda daha fazla oluyoBugün saydım valla,
Sabah 7 den itibaren şuana kadar insan 11 kere kasılır mı?![]()
Canim surayi netlestirelim ama senin kasilmalar duzenli oldugu icin doktorun dogum sancisi olarak yorumlayip ilaca baslamisti. Benim de 20 li haftalardan bu yana kasilmalarim var ama duzenli olmadigi icin ve frekansi dusuk oldugu icin yalnizca magnezyum takviyesi verdi. Senin yazdigin arkadasi alintilamayi unuttum da senin mesajin altina yazmis oldum :)Geçmiş olsun csnım.Aslında kasılmalar için benim kullandığım Adalat ya da eş Değeri olsn nidilat veriliyor.Kk da öğrendim bunu da.
Ben been :) son 3-4 gundur alt tarafa baya yukleniyor. Hafif sizlamalar oluyor bazen. Hayir olsun bakalim yarin kontrolum var insallah...Kizlar benim dun geceden beri kafayi asagi taraftan cok vuruyor ve canim cok aciyor cikacakmis gibi vurutor.boyle olan varmi ??
Bende bakyrm surekli:) herkes yavastan doguma gidiyor ondan sakinlesiyor buralar herldeBugün buralar ne kadar da sakin... doğum iznine ayrıldım zamanım da varken bakıyorum bakıyorum pek yazan olmamış geri çıkıyorum
Pembelik olmasi lazim diye biliyrm. Akinti bende de cok fazla. Hatta ayni seyi dusundm incelemeye aliyrm arada:)))Bu arada 2-3 gündür yoğun akıntım var sarı ve çok koyu kıvamlı. Enfeksiyonum filan yok. Sizde de aynı durum söz konusu mu. Ya da nişan dedikleri şey ille pembe kanlı mı oluyor