2018 Ekim Anneleri

bi benim mi sancim yok:110:
38+2 yim bugun ve hicbir belirti yok. Yarin kontrolum var bakalim ne diyecek doktorum normali beklersem acaba kacinci haftaya kadar en fazla beklenir?
Ilk gebelikle 41 solunca suni sanciyla baslatrm demsti drum:))) bende de yok belirti:) dogmayada dogurmayada niyetmz yok gibi. Ama iki gundr ara ara kasilmam oluyor benmde

Selamlar :)

Bugün kontrolüm vardı 2400 gr 47 cm çıktı küçük hanım gelişimi gayet iyi gidiyor güzel de kilo alıyor artık doğana kadar 3ü bulacak sanırım :) ağrılarım çoğaldı özellikle vajinaya doğru bıçak saplanması gibi oluyor. Hepsini sordum normal yerleşirken büyürken dedi. Ritmik ağrıların olursa ya da başka belirtilerin o zaman gel dedi.

2 hafta sonra çağırdı beni 38. haftada gidicem kontrole çatı muayenesinden de bahsetmedi normal gidiyor şu an sanırım bi sonrakinde yapacak.

Purpplee Purpplee benim yarin 38arti1de dogum olacak canim ama bebek ters durdugu icin 39un icinde ters duran bebekleri aliyoruz demisti doktor.o yuzden boyle bi tarih verdi yani.kafasi o kadar yukarida ki elimi koyunca hemen goguslerimin altinda ortada hissediyorum.boyle gelmek istedi dunyaya :KK70:
Ayyy resmen kucağında gezdiriyorsun yani :KK71:sağlıkla gelsin inşallah

Kasılma dışında başka bi belirtin falan var mı?
Magnezyumda kullanıyorum günde 1 kere ona ragmen kasılıyorum bu kadar,
Gerçi ben 7.aydan beri kasılıyorum ama bu aralar çok çok sık oluyor,
2 hafta önce nst de bir şey çıkmadı,
Bakalım yarın randevum var,
12 ekim için sezeryan düşündüğünü söylemişti doktorum, nst sonucuna görede kesin bi tarih ayarlarız artık...
Kasılma dışında başka belirtim yok.32+2 de kasılmalar sebebiyle bir gün yattım Adalat içtim Devamında 37+0 a kadar.son zamanlarda ilaca rağmen devam ediyo.Gelmek istiyor müdahale etmiyoruz artık hayırlısıyla sağlıkla gelsin

Kızlar kasılmalarınızı nasıl tarif edebilirsiniz benimde kasılmalarım oluyo ama bazı yerlerde 30-50sn sürer falan yazmış
Karnım taş gibi oluyo,içeriden bir kuvvet Tarafından çekiliyormuş gibi hissediyorum ve nefes kesiyo bu.Bir de kasılma bitinceye kadar mesaneye acayip bir baskı oluyo yerimden kalksam kaçıracakmışım gibi

Benim evde tadilat var malum her yer berbat annem geldi de biten odaların eşyalarını yerleştiriyor bende ufak tefek yardımcı oluyorum belim koptu ya bide tez canlıyım duramıyorumda :KK43:
Aynen bizde tadilat yok temizlik yapıyo annem ben de oturamıyorum ayak işlerini yapıyorum ama bacaklarım bitti resmen

Kasilir kasilir :) ben 20 li haftalarin basindan bu yana kasiliyorum. Ilk baslarda gun icinde toplamda 4-5 kez oluyodu. Simdilerde bazen saatte 4 kez oluyor bazen de hic olmuyor. Burda onemli nokta duzenli olmasi ve uzun surmesi (yaklasik 1 dk. Kadar sanirim) eger duzenliyse ve pozisyon degistirmene ragmen gecmiyosa o zaman dogum sancisi olarak yorumlaniyo. Degilse yalanci kasilma. Ilk oglumda da yasamistim bunda daha fazla oluyo :KK43:

Canim surayi netlestirelim ama senin kasilmalar duzenli oldugu icin doktorun dogum sancisi olarak yorumlayip ilaca baslamisti. Benim de 20 li haftalardan bu yana kasilmalarim var ama duzenli olmadigi icin ve frekansi dusuk oldugu icin yalnizca magnezyum takviyesi verdi. Senin yazdigin arkadasi alintilamayi unuttum da senin mesajin altina yazmis oldum :)

Ben been :) son 3-4 gundur alt tarafa baya yukleniyor. Hafif sizlamalar oluyor bazen. Hayir olsun bakalim yarin kontrolum var insallah...
Evet canım doğum başladı başlayacak gibiydi doğrudur karışıklığa müdahale ettiğin için teşekkürler ;) yalansindunya yalansindunya

Kizlar benim dun geceden beri kafayi asagi taraftan cok vuruyor ve canim cok aciyor cikacakmis gibi vurutor.boyle olan varmi ??
Ben ben:) hatta bugün okulda ağrıdan resmen penguen gibi paytak paytak yürümüşüm erkek hocanın biri farketti .”hocam biz Zorçıkıyoruz merdivenleri normal” dedi.:oops::oops:

yaa ben çok gergin ve tahammülsüz oldum. sabrım yok hiçbirşeye. biri birşey dese saniyesinde cevap veriyorum. hayır insanlar kötü birşey de demiyor ama o saniye beynimde şimşekler çakıyor. hiç sağlıklı değil farkındayim.benim gibi olan var mi :(

Kasilir kasilir :) ben 20 li haftalarin basindan bu yana kasiliyorum. Ilk baslarda gun icinde toplamda 4-5 kez oluyodu. Simdilerde bazen saatte 4 kez oluyor bazen de hic olmuyor. Burda onemli nokta duzenli olmasi ve uzun surmesi (yaklasik 1 dk. Kadar sanirim) eger duzenliyse ve pozisyon degistirmene ragmen gecmiyosa o zaman dogum sancisi olarak yorumlaniyo. Degilse yalanci kasilma. Ilk oglumda da yasamistim bunda daha fazla oluyo :KK43:

Canim surayi netlestirelim ama senin kasilmalar duzenli oldugu icin doktorun dogum sancisi olarak yorumlayip ilaca baslamisti. Benim de 20 li haftalardan bu yana kasilmalarim var ama duzenli olmadigi icin ve frekansi dusuk oldugu icin yalnizca magnezyum takviyesi verdi. Senin yazdigin arkadasi alintilamayi unuttum da senin mesajin altina yazmis oldum :)

Ben been :) son 3-4 gundur alt tarafa baya yukleniyor. Hafif sizlamalar oluyor bazen. Hayir olsun bakalim yarin kontrolum var insallah...
Ben ben:) hatta bugün okulda ağrıdan resmen penguen gibi paytak paytak yürümüşüm erkek hocanın biri farketti .”hocam biz Zorçıkıyoruz merdivenleri normal” dedi.:oops::oops:
Yurumel cok zor oluyor gercekten ya allah kolaylik versin hepimize

yaa ben çok gergin ve tahammülsüz oldum. sabrım yok hiçbirşeye. biri birşey dese saniyesinde cevap veriyorum. hayır insanlar kötü birşey de demiyor ama o saniye beynimde şimşekler çakıyor. hiç sağlıklı değil farkındayim.benim gibi olan var mi :KK43:
Canim hepimiz oyleyiz tahammulsiz sinirliyiz

Back
X