Hadi ya benim bebis niye kilo almiyor ya napiyim benBana doktor 37+0 da 3200 dedi ama salladı büyük olasılıkla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya benim bebis niye kilo almiyor ya napiyim benBana doktor 37+0 da 3200 dedi ama salladı büyük olasılıkla
Bende yanıma destek arıyorum normal doğuran :) hayırlısı olsun inşallah canım .. ara ara bi sancı geliyo çok fena o değil diyorlar diyorum bu hafif olanıysa doğum sancısı nasıl olacak :) hem korkuyorum hem illa normal doğurma peşindeyim çünkü sezaryenden daha çok korkuyorum Allahım ikisinden de korkuyorum ya güç kuvvet versin yardım etsin hepimize inşallahHayır canım sezaryen istedim gönüllü.
5 gunumuz var daha 3 kilo olurmu o zamana acabaYani doğuma kadar 3 olması yeterli geliyor bana çok iri bir bebek olmasına gerek yok ki Allahın izniyle doğduktan sonra alsın kilosunu :) maşallah ..
37+2 de benim kızımda 2900 dü canımHadi ya benim bebis niye kilo almiyor ya napiyim ben
Yapisal demekki saglikli olsunda napiyim37+2 de benim kızımda 2900 dü canım
Benim 2500 dü 2 haftada 2600 oldu duraklamıştı birden sonra bende kafaya taktım tamam 3 olsa normal diyorum ama niye birden durdu hiç almadı diye canımda sıkıldı biraz .. omega ve kan hapımı bırakmıştım ondan almamış olabilir mi dedim doktora olabilir dedi muayeneden sonra başladım hemen geri kanımda düşmüş çünkü hemen .. 3 , 3200 kg yeter yani normal dedi doktorda5 gunumuz var daha 3 kilo olurmu o zamana acaba
Evet canım biz alışmışız 3.5 4 kilo yada daha fazlası olan bebişlere ama önemli olan sağlıklı olmaları .. Allah sağlık sıhhat versin hepimizin yavrularınaYapisal demekki saglikli olsunda napiyim
Benimde bugun kontrolum vardi, 38+3 um bebek 3387gr 51cm olmus.
Acikligim hala 1 cm ama nstde sanci cikti bu sefer yeterli duzeyde degilmis ama. Dr suni sanci ile dogumu baslatiriz ama 4cm olmadan epidural veremem 4cm olana kadarda sen pes edebilirsin bu yuzden akisina birakalim kendi sancilarini bekleyelim dedi. Kan akisina bebegin suyuna bakti normal dedi. Cumaya tekrar cagirdi. Acikliga bakarken bugun biraz zorladi sonrasinda azicik kanamam oldu basina boyle bir sey gelen oldu mu daha once?
Kızlar selam,
Bugün doktora gittim. Oğluşumun başı 11 cm olmuş. 39. Haftaya girdik. Muayenede normale zorlarız iatersen dedi doktorum ama çok aşağı inmemiş oğlum. Bu durumda istersen sezeryan için gün konuşalım. Karar senin. Doğuramayacaksın muhtemelen ama deneyelim dersen deneriz sonra olmazsa sezeryana alırız dedi. Çok kararsız bir şekilde çıktım hastaneden. Fikirlerniz nedir?
Sezaryenin nesinden korkuyorsun ki canım böyle okuyunca ben de korkmaya başlıyorum sebepsiz.Hiç ameliyat olmadım da.Allah kolaylık versin herkese ne deyim.Bende yanıma destek arıyorum normal doğuran :) hayırlısı olsun inşallah canım .. ara ara bi sancı geliyo çok fena o değil diyorlar diyorum bu hafif olanıysa doğum sancısı nasıl olacak :) hem korkuyorum hem illa normal doğurma peşindeyim çünkü sezaryenden daha çok korkuyorum Allahım ikisinden de korkuyorum ya güç kuvvet versin yardım etsin hepimize inşallah
Kızlar iyi gecelerbenim de bugün kontrolüm vardı. 38 artı 1'im. Doktor iki hafta geri dedi bebeğime. Bir haftada sadece 100 gr almış. Şu anda kilosu 2850. Nst de sancı çıkmadı, plasenta ve suyu iyi dedi, akımda iyi dedi. Sadece bebek de direnç var dedi, o yüzden çok fazla kan alamıyor herhalde tam beslenemiyor ondan geriden gelebilir dedi. Hareketleri çok önemli dedi sen sürekli hareket takibi yap dedi. Azalma olursa direk gel dedi. Maşallah Kızım çok hareketli zaten. Takipte çok zorlanmıyorum o yüzden. Bu iki hafta gerilik inşallah bir sıkıntı yaratmaz.
![]()
Çok teşekkür ederimm.Benimde kendi kansizligimdan sebep son haftalarda gelisiminde yavaslama olmustu canim.
38+1'de 2640 kg 50 cm dogdu bebeğim.
Gerilik gb degil sadece kilosu boyle diye dusundoktorumun tam soyledigi kadar dogdu buarada.
Bende yanıma destek arıyorum normal doğuran :) hayırlısı olsun inşallah canım .. ara ara bi sancı geliyo çok fena o değil diyorlar diyorum bu hafif olanıysa doğum sancısı nasıl olacak :) hem korkuyorum hem illa normal doğurma peşindeyim çünkü sezaryenden daha çok korkuyorum Allahım ikisinden de korkuyorum ya güç kuvvet versin yardım etsin hepimize inşallah
Canım işte hep bu anlatılanlardan dolayı yoksa daha önce ameliyat bile oldum e zaten tüp bebek ordada bi narkoz var :) amin inşallah korktuğum kadar olmaz cesaretli olduğum bi anda gelir inşallah :) çünkü ben bi korkuyorum bi aman ne korkacam ya diyorum herkes doğuruyor sonuçta Allah bunu bize verdi kadınların doğasında var diyorum .. bilgiler içinde teşekkürler canım Allah hepimizin yardımcısı olsun ..Sezaryenin nesinden korkuyorsun ki canım böyle okuyunca ben de korkmaya başlıyorum sebepsiz.Hiç ameliyat olmadım da.Allah kolaylık versin herkese ne deyim.
Gerçek doğum Sancısı belden başlar karına doğru yayılır böyle ayırt edebilirsin.Valla yaşım 38 olmasa ben de normal düşünebilirdim.Stres olurum stresimi bebeğe yansıtırım doktor ve ebeye yardımcı olmayabilirim diye korkuyorum.Sen korkma vücudumuz buna ayarlanmış onu düşün.Kursta da şöyle demişlerdi Sancı konusunda : Sancının Şiddeti arttıkça bebeğinize o kadar yaklaştığınızı bilin bunu düşünün.Sancılar kesik kesik geliyormuş.Sancı geldikçe nefes Egzerslzi yap Sancı geçince dinlen.
Doğumun başı ve sonu bir süreç ve illa bu süreç nasıl olsa bitecek.Doğum anında Bebeğin de sana gelmeye Çalışacak ona yardımcı olmak için çok iyi ıkın.zaten biliyorsun Bunlsrı
Perine masajı,çömel kalk hareketi,yürüyüşler... bunları unutma.
Inşallah Allah da sana güç cesaret verecek Meryem süresi iyi geliyormuş bak inşallah güzel bir dopum hikayesi paylaşırsın bizlerle![]()
Sezaryenin nesinden korkuyorsun ki canım böyle okuyunca ben de korkmaya başlıyorum sebepsiz.Hiç ameliyat olmadım da.Allah kolaylık versin herkese ne deyim.
Gerçek doğum Sancısı belden başlar karına doğru yayılır böyle ayırt edebilirsin.Valla yaşım 38 olmasa ben de normal düşünebilirdim.Stres olurum stresimi bebeğe yansıtırım doktor ve ebeye yardımcı olmayabilirim diye korkuyorum.Sen korkma vücudumuz buna ayarlanmış onu düşün.Kursta da şöyle demişlerdi Sancı konusunda : Sancının Şiddeti arttıkça bebeğinize o kadar yaklaştığınızı bilin bunu düşünün.Sancılar kesik kesik geliyormuş.Sancı geldikçe nefes Egzerslzi yap Sancı geçince dinlen.
Doğumun başı ve sonu bir süreç ve illa bu süreç nasıl olsa bitecek.Doğum anında Bebeğin de sana gelmeye Çalışacak ona yardımcı olmak için çok iyi ıkın.zaten biliyorsun Bunlsrı
Perine masajı,çömel kalk hareketi,yürüyüşler... bunları unutma.
Inşallah Allah da sana güç cesaret verecek Meryem süresi iyi geliyormuş bak inşallah güzel bir dopum hikayesi paylaşırsın bizlerle![]()
Amiinn sağol canım Allah razı olsunCanim Allah yardimcin olsun❤
Hep aklimda boyle bekleyenler girip sizlere bakiyorum.
Zor bi surec.
Ama Allah oyle guc veriyor ki bunu dusun.
Dilerim gonlune gore olur.Saglikla kavusursunuz.Bi bakmissin kaka konusuyoruz :) zaman hizli.
Kızlar ben de 36+4 teyim. Tüp bebekle hamile kaldım.Bugün kontrolüm vardı. Doktora doğum konusunda kararsız olduğumu söyledim. Normal istiyorum ama bebeğe bir şey olursa diye sordum. Boyum da 155 ya çatım darsa dedim. Doktor senden kısalar bile normal doğum yapıyor dedi. Sen normal istiyorsan bunları kafandan çıkar dedi. Yani beni mormal doğuma yönlendirdi. Siz olsanız ne yapardınız
Valla ne güzel doktorun seni yönlendirmiş benim tam tersi ben doktorumu zorla yönlendirdim :))))Kızlar ben de 36+4 teyim. Tüp bebekle hamile kaldım.Bugün kontrolüm vardı. Doktora doğum konusunda kararsız olduğumu söyledim. Normal istiyorum ama bebeğe bir şey olursa diye sordum. Boyum da 155 ya çatım darsa dedim. Doktor senden kısalar bile normal doğum yapıyor dedi. Sen normal istiyorsan bunları kafandan çıkar dedi. Yani beni mormal doğuma yönlendirdi. Siz olsanız ne yapardınız