2018 Ekim Anneleri

Hmm bu sık kasılmalar dışında bir şey yok yani şimdi bir yazıyla karşılaştıım .. ağrısız sık kasılmayla doğumu başlamış bir kadının ve ağrısız 5 cm açıklığı varmış sonra epiduralle doğuma girmiş yani hiç sancı çekmemiş maşallah .. e ben şimdi ne yapayım sürekli kasılma var baya sık bilemedim şimdi

Yani benim bugün çok fazla kasılmam oldu halada oluyor ama sancı olmadığı için önemsemedim şimdi o yazıyı görüncede tedirgin oldum evde doğurmayım :))))
bu kasılma nasıl oluyo bnde de oluyo bişiler ama ben bebek geriniyo falan diye düşünüyorum hani biyerini dayıyo karnıma gibi öylemi

bu kasılma nasıl oluyo bnde de oluyo bişiler ama ben bebek geriniyo falan diye düşünüyorum hani biyerini dayıyo karnıma gibi öylemi
Evet canım bi yere toplanıyo sertleşiyor öylece duruyor nefesimi de kesiyor benim sanki derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum o an hemen anlıyorum karnıma bi elliyorum toplanmış yine semsert

Kubra arkasim kizin 14 aylikmi peki art arda zorlandinmi bende boyle yapmayi dusunuyorum ama korkuyorum zor oldumu senin icin
Yok cok sukur simdilik bi zorlugu:) bulanti zamanlarim biraz sikinti oldu o da 1 ay surdu zaten. Baska bi zorlugu olmadi ben hep boyle olsun istemistim. Cok sukud oldu

Kızlar kasılmalar sıklaştıktan ne zaman sonra sancılar başlar kişiden kişiye değişir mi bu da .. bugün çok fazla kasılma yaşıyorum .. sık ve peşpeşe :işsiz:
Degisir muhtemelen. Ben hic sanci yasamadim suyumu patlatnca sanci baslamisti. Ama kasilmalarim duzenli sik ve son seviyedeydi. Sen nasilsin simdi. Duzenli ve kesintisiz devam mi?

Gebelik takviminin olmamasi bile ne garip geliyor :)
Sizin gobis kasilma maceralarini okudukca anilarim tazeleniyor suan :)
Zaman ne hizli.Bi cırpıda degisiyor hayat.Yarın 1 haftasi doluyor bile bebisin❤ Buyuk kizimda apayri degisti sanki gozumde❤ Bi yandan ne kadar buyudugunu daha da farkediyorum bi yandanda aslinda hala ne kadar kucucuk oldugunuda tum masumluguyla.
Daha Ekim bile baslamadi,zamaninda saglikli guzel haberlerinizi aliriz insallah❤
Ohh ne guzell saglikla kavustunuz. Rabbm huzurunuzu bozmasin ins

Tam bu akşam merak ettiğim sorunun cevabıydı bu benim pek de ağrılı olmayan 15dkda bir kasılmalarım oluyo

Hmm bu sık kasılmalar dışında bir şey yok yani şimdi bir yazıyla karşılaştıım .. ağrısız sık kasılmayla doğumu başlamış bir kadının ve ağrısız 5 cm açıklığı varmış sonra epiduralle doğuma girmiş yani hiç sancı çekmemiş maşallah .. e ben şimdi ne yapayım sürekli kasılma var baya sık bilemedim şimdi
Al bendende o kadr. 32 saat cok duzenli kasildim. Sonrada gittim suyumu patlattilar. Sanci basladi ve 1 saat sonrasnda epidural aldim. 45dk sonrasinda doguma basladik. 45 dk icinde de dogmustu kizim. Sanciyi sadece dogumdan once 1-2 saat cektm. Ki o da yavas yavas artmisti. Yani belki sende hic sanci cekmezsin. Herkesin ki farkli:))

Yani benim bugün çok fazla kasılmam oldu halada oluyor ama sancı olmadığı için önemsemedim şimdi o yazıyı görüncede tedirgin oldum evde doğurmayım :))))
Dk olarak kontrol ediyomusun benimki düzenli uzaktaki bi arkadaşla konuştuk sıklaşınca gidersiniz dedi

Muayene sonrasi kanama normal diye biliyorum canim.Hatta sana yarari bile olabilir muayenenin aciklik acisindan.
Hurma iyi gelecektir gunluk ye bence baslamadiysan.
En guzelini soylemis doktorunda hem gununde var.Bence 39un icinde gelir minis
Iliski icin yasak varmiydi bilmiyorum ama onunda yarari olabilir :)

Kanama seklinde degilde silince cok acik bir renk ip kadar ince ve silik geldi geceden beri acaba nisan mi diyede tereddut ettim ama nisan daha koyu kivamda olmasi gerek saniyorum. Hurma gunluk 5 tane yemeye basladim bu hafta. İliski icin yasak hic yoktu ozellikle soyledi yapabilirsiniz korunmasiz yarari olacaktir diye. Sancilarim ve acikligim yeterli duzeyde olmasini bekliyoruz hayirlisiyla :) sizde durumlar ne atlattiniz cok sukur :)

Bende de öyle olmustu hiç korkmayın açıklık oluştukça kanama artıyormuş dr öyle söyledi bana.. İnşallah kendi sancınız gelirde rahat bi doğum olur

İnsallah, aciklik olmazsa mecbur sezeryan olursa diye uzuluyorum acikcasi. Cok tatli adet sancilarim arada oluyor ama iste yeterli degilmis. Bakalim ilk gebelikte once kagit gibi incelme olurmus rahim agzinda sonra hizlica acilirmis bende incelme suan mecvut ama aciklik 1cm ve sanci az.

Back
X