2018 Ekim Anneleri

Birde benim dr 2hafta once gittigimde; comel kalk yuruyus yap ama kendini öldürme bedenini dinle eger ki dinlenmek istiyorsan dinlen akisina birak kaderciyim ben bu konularda demisti bedeninizi yormayin zorlamayin bize dogumda enerji lazim
Evet buna kesinlikle katılıyorum bedenimi dinleyeceğim çok doğru demiş doktorun teşekkürler

En son Çarşamba günü gitmiştim yoğunluk vardı hemen çabucak suyuna kan akışına Baksyım dedi baktı normal dedi tmm dedi epidural istiyorum uygunsa dedim olur anlamında başını salladı o kadar.Prof güya ve şehir dışından bile kendisine tedaviye gelenler oluyor.Güvdnmek istiyorum pazartesi bir sorayım belki ayni gün yapar
Doktoruna guven tabii. Belki de oogun yapilacaktir dedigin gibi. Ama ne bileyim genelde her anestezi oncesi tahlil yapilir genel ya da belden uyusturmada.. ya ya da arasana şu an bi. Acaba yogunluktan unuttu mu? Sonucta o kadar para veriyoruz, istedigin an ulaşmalisin. Ona soramasanda asistanina hemsireye sor. Ama ara..

Havalar sogudu ustume gıyıcek hiç bişey bulamıyorum resmen dolapla kavga halındeyım kac gundur:işsiz: hele montlarımın hiç biri olmuyor almak ta istemiyorum sizler nasıl çözümler buldunuz üsüyorum ya:KK43:
Panço tarzı bişeyler giyersenz onlar güzel. Ben norml zamanda da çok kullandğm için onu kullanyrm. Malum beden derdi yok onlarda:))

Doktoruna guven tabii. Belki de oogun yapilacaktir dedigin gibi. Ama ne bileyim genelde her anestezi oncesi tahlil yapilir genel ya da belden uyusturmada.. ya ya da arasana şu an bi. Acaba yogunluktan unuttu mu? Sonucta o kadar para veriyoruz, istedigin an ulaşmalisin. Ona soramasanda asistanina hemsireye sor. Ama ara..
Ben 3 kere genel anestezi aldım hiç birinde tahlil yapılmadı :KK64:

Merhaba; ameliyata gireceği gün sabahında kan tahlili yapıp ona göre anestezi alıyor.

Purpplee Purpplee O günde yapabilirler canim.Bilgilendirirlerde.Ben ilkinde acilen girmistim o zaman yapildi ama planli ya genelde onceden yapiliyor.Bunda oncesinde gorustum bende anestezi ile.

çözüldü mü nasıl doğum yaptınız?

Sezaryen oldu canim.Baska sebeplerde vardi.
Dogumda doktor soyledi 3 kez dolandigini ve yorgun dogdugunu.

Kizlar selam herkese. Ben de bugun anestezi tahlillerimi yaptirdim. 5 ekim'e sezeryan icin gun verdiler. .:KK68: spinal anestezi olacağım.

Belki hatirlayanlar olur ben Akdeniz anemisi taşiyicisiydim. Gecen hafta 2 unite unite kan nakli olmustum. Kan nakli olmadan once degerim 8.9 idi. Bugun baktilar. 10.8 olmus :) gayet iyi dediler.

Bu arada tecrubeli annelere bi sorum olacak.2. elden elektrikli sut pompasi aalmak istiyorum. Acaba parcalarini yani gogsume yerlestirecegim kisimlarini kaynatarak sterilize etmek yeterli midir? Yoksa o parçaları sıfır mı almaliyim?:KK64:

Sevindim duzeldigine :) bende 10lari gordum cok sukur dogumdan once.
Gununuzde belli olmus gozunuzaydiinn❤

Ohh ne hafiflemişsindir sen şimdi :)) darısı başımıza ❤️

Amiiiiiin❤

Kızlar sezeryan olanlar gecelik mi gitdiniz pijama mı hangisi daha rahat oluyo ona göre yedek alcam

Ben ilkinde pijama giymistim bunda penye elbisemi giydim spor sabahlikla.Wc icin gecelik 1 tık daha kolaylik olabilir canim yukari cekip yapmak icin.Onun disinda zorluk yok

En son Çarşamba günü gitmiştim yoğunluk vardı hemen çabucak suyuna kan akışına Baksyım dedi baktı normal dedi tmm dedi epidural istiyorum uygunsa dedim olur anlamında başını salladı o kadar.Prof güya ve şehir dışından bile kendisine tedaviye gelenler oluyor.Güvdnmek istiyorum pazartesi bir sorayım belki ayni gün yapar
Aynı gün yapılıyor bizimde daha önce öyle olmuştu benim zatwn sabah 6 gibi hastahanede olmam istenmişti kan fln alınmıştı 830gibi doğuma girmiştim ..bendende istenmedi şuan yani yine aynı doktorum ve hastahanem sizinde öyle olacaktır muhtwmelen ..

Ben de pazartesi günü sezerysn olcam ama anestezi tahlili yapmadılar bana niye acaba
Ben de normal olmazsa 12 ekimde sezeryan olacağım. İki hafta olmasına rağmen bu hafta içinde bütün tahlillerim yapıldı. 6 tüp kan verdim idrar tahlili verdim ekg çekindim. Seni nasıl sezeryan a hazırlamaz anlamadım unutmuş olabilir mi.

Kızlar gögüs kalkanını alın bence.Cidden nimet.Azcık uçta acıma olsada yaraya cevirmiyor zaten onda durduklari icin acimiyorda gogus uclari.Ilk emzirmeden itibaren sicak suda temizligini yapmaktan haric cikarmadim ustumden.

Birde sezaryen olacaklara tavsiyem.İlk kalkista hic acele etmeyin.Yataga dogrulduktan sonra oturup kendinizi serbest birakmaya nefesinizi salmaya calisin orda once bi rahatlayin sonra ayaga kalkmayi ve yurumeyi deneyin.Aklima gelince yazmak istedim bunları.

Kızlar gögüs kalkanını alın bence.Cidden nimet.Azcık uçta acıma olsada yaraya cevirmiyor zaten onda durduklari icin acimiyorda gogus uclari.Ilk emzirmeden itibaren sicak suda temizligini yapmaktan haric cikarmadim ustumden.

Birde sezaryen olacaklara tavsiyem.İlk kalkista hic acele etmeyin.Yataga dogrulduktan sonra oturup kendinizi serbest birakmaya nefesinizi salmaya calisin orda once bi rahatlayin sonra ayaga kalkmayi ve yurumeyi deneyin.Aklima gelince yazmak istedim bunları.
Yaz canim herseyi yaz. Not alicam kenara :)

Purpplee Purpplee O günde yapabilirler canim.Bilgilendirirlerde.Ben ilkinde acilen girmistim o zaman yapildi ama planli ya genelde onceden yapiliyor.Bunda oncesinde gorustum bende anestezi ile.

Amiiiiiin❤

Ben ilkinde pijama giymistim bunda penye elbisemi giydim spor sabahlikla.Wc icin gecelik 1 tık daha kolaylik olabilir canim yukari cekip yapmak icin.Onun disinda zorluk yok
Kizlar kalp carpintisi olan varmi bide iç gecmesi gibi ben de bu gun cok oldu

Kizlar kalp carpintisi olan varmi bide iç gecmesi gibi ben de bu gun cok oldu
Evett. Eger benimle ayni seyi yasiyorsaniz bunun adi adi ekstrasistol oluyor. O carpintiyi hissettiginiz anda bir garip hissediyorsunuz,sanki iciniz geciyor gibi. Bugun anestezi tahlilleri yapilirken bunu soyledim. Kardiyolojiye gonderdiler. Simdi holter cihazi taktilar bana 24 saat takip edip bakacaklarmis. Siz soylediniz mi bu durumu? Sadece carpinti derseniz normal derler..

Amiiiiiin❤

Benim doktor biraz rahat " aynı gün yaparız yeaaa"diye düşünmüş olabilir.Ona bıraktım artık bSkslım

Canım bi de şey sorcam ben bir gecelik bir pijama aldım.İlk sefer sonda olacak hangisini kullansam ilk başta ? Pijama ile sonda takmak mümkün mü

Kızlar benimde sezeryan günüm tam kesinleşti Allah’ın izniyle 38+2 iken 8 Ekim’de olacak. Bugün tahlillerim yapıldı anestezi ile doğumun olacağı gün görüştürüleceğim. Doğum yapmış tecrübeli annelere sormak istiyorum bebek için ebeye ilk verilecek kıyafet nasıl olmalı. 10’lu 5li setler aldım ama tabi hepsi verilmez. O setlerin içindeki alt üst takımı mı vermek mantıklı tulumu mu vermek mantıklı kararsız kaldım☺️

naz yavuz naz yavuz L Lawinya34 bilmiyorum ki daha önce hiç anestezi almadım ameliyat olmadım ama benim gibi ilk gün tahlil olacak olanlar varmış içim rahatladı biraz.32 haftalıkken Erkrn doğum riskiyle bi akşam hastanede yatmıştım sezaryen olacakmışım gibi bişey yeme içme denmişti belkide o zaman bu tahlil yapılmıştır farkında Değilim kan alındı mi alınmadı mi hatırlamıyorum da

Ben de normal olmazsa 12 ekimde sezeryan olacağım. İki hafta olmasına rağmen bu hafta içinde bütün tahlillerim yapıldı. 6 tüp kan verdim idrar tahlili verdim ekg çekindim. Seni nasıl sezeryan a hazırlamaz anlamadım unutmuş olabilir mi.
Bence boşyere telaşlandırmayın ..bende daha önce sezaryen oldum aynı gün yapıldı tahlillerim her hastahanenin prosedürü farklıdır her doktorun da ..doktorlar böyle şeyleri unutmazlar ..aynı gün yapılacaktır belki sizin yapacağınız hastahane yoğunluk falan oluyprsa erken yapmış olabilirler aynı gün yapıldığında eğer enfeksiyon varsada ona göre anestezi beriliyor ben grip olmuştum mesela ona göre verilmişti anestezide

Back
X