2018 Ekim Anneleri

Herkese iyi geceler, benim dogumum oldu. Normal icin 5 saat suni aldim bebek inmedi. Spinal ile sezeryan oldum cok sukur bende kizimda iyiyiz :)
B Bir mucize ne durumdasin yazdiysanda okuyamadim
Hadi hayırlı uğurlu olsun,
Bir mucizede sezeryan olmak durumunda kalmış son anda boynuna kordon dolanmış, bebeğin kalp atımı yavaşlamış acil sezeryan olmuş, bebeğide kendide iyi canım...

Kızlar kafam iyice allak bullak oldu belki duymuşsunuzdur intagramda mühendisinoğlu diye bir hesap var ve aldığım çoğu markanın zararlı olduğunu gördüm mesela sebamed bakım ürünleri almıştım mustelayla değiştirmeyi düşünüyorum sudocrem çok önerilmişti ama zararlı etkenler varmış içinde Desitin en masumu geleni bebek bezi tam bir muamma ben prima care alacaktım en zararlı bez markalarından biriymiş huggeıs önerilmiş oda piyasadan çekildi goon da iyiymiş ama kullananlar sızdırma yapıyor diyor sizler hangi markayı tercih ettiniz düşünün ilk aylar için aldığım temizleme pamuğu için bile artık bırakıyor ve zararlı deniyor ne yapıcaz ne kullanacağız bilemedim bu konuda ne düşünüyorsunuz.
Cnm malesef ne alırsan al çoğu şeyde zararlı maddeler var. Ben şampuan olarak sebamed, pişik kremi olarak bübcren aldım %100 bitkisel diyor. Bebek bezi olarak e bebekten baby me aldım... Ben artık çok araştırmıyorum bazen çok bilmek te iyi değil. Prima büyük konuşmayayım da kullanmayı düşünmüyorum. Hakkında iyi şeyler duymadım bende. ..

meraba kizlar. dogum yapanlar olmus hayirli olsun. allah anali babali buyutsun. ben de 2 ekim sali gunu sezaryenle dogum yaptim.3600 gr dogdu oglusum.genel anestezi aldim.10da doguma girdim.11de odama aldilar beni.kisa surede kendime geldim.doguma girerken sonda takilirken strese girdim.bir de uykuya dalana kadar etrafta doktorlar filan aliskin olmayinca gerildim sanirim :) cok sukur ilk gecemizi gecirdik.yat kalk dolas emzir seklinde geciyor.su an.hem gecelik hem pijama ikisi de kullanisli oldu.bebis icin de bolca alt ust alt acma bezi bebek bezi koymayi unutmayin.ilk gun bolca kaka yapiyor :) bi aksilik olmazsa yarin evimize geceriz insallah :)

gecmis olsun saglikla gelmis minik gerisi onemli degil

günde kac tane gidiyor ortalama migrostan aldik bizdr biraz

7-8 diyeyim en basiti ama fazlasida olabiliyor.Bazen acinca yapiyor mesela tam degistirmisken yeni beze :)
60lı paket 9.gun bitmisti mesela.

Teşekkürler cnm yarın gideceğiz Dr a. Kanaması durdu ama yine de gitmek lazım. 2paket 2numara var. 2paket de 3numara var. 2no ve 3no ne kadar alinmali. Ne iğnesi yapiliyo

K vitamini ignesi yapiyorlar.Tabii mutlaka soyle bakar doktorunuz.
Bez numaralari hep bebege gore degisir canim.Mesela tasirir belki 3e cabuk gecersin.Ama daha uzun sure kullaniliyor numara buyudukce.

Kızlar kafam iyice allak bullak oldu belki duymuşsunuzdur intagramda mühendisinoğlu diye bir hesap var ve aldığım çoğu markanın zararlı olduğunu gördüm mesela sebamed bakım ürünleri almıştım mustelayla değiştirmeyi düşünüyorum sudocrem çok önerilmişti ama zararlı etkenler varmış içinde Desitin en masumu geleni bebek bezi tam bir muamma ben prima care alacaktım en zararlı bez markalarından biriymiş huggeıs önerilmiş oda piyasadan çekildi goon da iyiymiş ama kullananlar sızdırma yapıyor diyor sizler hangi markayı tercih ettiniz düşünün ilk aylar için aldığım temizleme pamuğu için bile artık bırakıyor ve zararlı deniyor ne yapıcaz ne kullanacağız bilemedim bu konuda ne düşünüyorsunuz.

Ben sampuani Saracoglu almistim.
Krem almadim.
Bez ilk prima almistim ama degistirecegim.Herseye yetisemeyiz elbette ama bile bile almakta cocukta pek mumkun degil.
Bi zaman iyi denen ele avuca sigmayan sey bi zaman kotu oluyor,en azindan cocuk urunlerinde olmasa keske cok uzucu.

Herkese iyi geceler, benim dogumum oldu. Normal icin 5 saat suni aldim bebek inmedi. Spinal ile sezeryan oldum cok sukur bende kizimda iyiyiz :)

Gozunaydiinn :)❤
Cok sevindim yazdigina,saglikla kavusmaniza..Dogumu olacaklardan iyi haberler alinca rahatliyorum :)
Allah anali babali buyutsunn❤

Tek tek alinti yapamadim daha dogrusu okuyamadimda firsat buldukca girebiliyorum
Hepinize tesekkur ederim cok sukur saglikla geldi kizimiz. Sezeryan aklimin ucunda bile yokken 6 saat sonunda kafasi tam girmeyince aldilar. Simdilik agrilarim azaldi yurudumde ama sezeryanla ilgili gram bilgim olmadigindan tavsiyeleriniz var midir hundan sonraki gunler icin

meraba kizlar. dogum yapanlar olmus hayirli olsun. allah anali babali buyutsun. ben de 2 ekim sali gunu sezaryenle dogum yaptim.3600 gr dogdu oglusum.genel anestezi aldim.10da doguma girdim.11de odama aldilar beni.kisa surede kendime geldim.doguma girerken sonda takilirken strese girdim.bir de uykuya dalana kadar etrafta doktorlar filan aliskin olmayinca gerildim sanirim :) cok sukur ilk gecemizi gecirdik.yat kalk dolas emzir seklinde geciyor.su an.hem gecelik hem pijama ikisi de kullanisli oldu.bebis icin de bolca alt ust alt acma bezi bebek bezi koymayi unutmayin.ilk gun bolca kaka yapiyor :) bi aksilik olmazsa yarin evimize geceriz insallah :)

Gozunaydiiin ❤
Masallah ikinizedee,Allah anali babali buyutsun insallah❤

Tek tek alinti yapamadim daha dogrusu okuyamadimda firsat buldukca girebiliyorum
Hepinize tesekkur ederim cok sukur saglikla geldi kizimiz. Sezeryan aklimin ucunda bile yokken 6 saat sonunda kafasi tam girmeyince aldilar. Simdilik agrilarim azaldi yurudumde ama sezeryanla ilgili gram bilgim olmadigindan tavsiyeleriniz var midir hundan sonraki gunler icin

Ilk yuruyusude atlatmissin bundan sonrasi daha kolay canim.
Kendini yormadan zorlamadan az ve sık sık,hep biraz daha uzaga yürü.Her yuruyus bi oncekinden daha iyi gelecek,daha cabuk toparlarsin.Her gun daha iyi olacaksin;)
Eve gecip dus alinca en guzeli :) Su sanko merhem gb geliyor vucuda❤

Hayirli olsun gozunuz aydin ^_^ saglikla buyutun bebeginizi insallah... spinalin etkisini atmak icin bolca su icin gunde 3 lt kadar. Nescafe gold icebilirsiniz gunde 2 bardak, bas agrisi yapabilir cunku anestezi. Kahve kesinlikle iyi geliyor. Acil sifalar insallah hemen atlatirsiniz bu sureci...

Doğum yapan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun. Allah bebişlerinizle sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Darısı da bizlerin başına olsun

Gözünüz aydın çok sevindim. Sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun.
Ne zamandır yazmiyordun soracaktım bu aralar ki yazmışsın canım :) nasıl gidiyor iyiiyisiniz değil mi bebisle?

Gözünüz aydın canım kavustunuz artık. Kısmet sanırım doğum işi ne kadar normali beklesekte belli olmuyor. Sağlıkla gelsinler de yeter. Allah analı babalı büyütsün Insallah :)

Gözünüz aydın hayırlısı ile sağlıkla büyüsün inşallah :) Yeni doğum yapmış anneler böyle bilgiler veriyor ya kendi yorgunluklari arasında nasılda makbule geçiyor :)

Back
X