2018 Ekim Anneleri

sezeryan olan arkadaşlar öncelikle bebekleriniz sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşaallah. biz doğumu bekleyen annelere neler tavsiye edersiniz. tecrübelerinize ihtiyacım var. hastanede en gerekli mutlaka yanınızda olsun diyeceğiniz gerekli eşyalar vs. depend kullanan oldu mu mesela iş görüyor mu dikişleri rahatsız ediyor mu? duş ne zaman alabilcekmişsiniz? yanımızda biberon götürmelimiyiz süt geç gelme ihtimaline karşı?

Cnm malesef ne alırsan al çoğu şeyde zararlı maddeler var. Ben şampuan olarak sebamed, pişik kremi olarak bübcren aldım %100 bitkisel diyor. Bebek bezi olarak e bebekten baby me aldım... Ben artık çok araştırmıyorum bazen çok bilmek te iyi değil. Prima büyük konuşmayayım da kullanmayı düşünmüyorum. Hakkında iyi şeyler duymadım bende. ..
Ben de bezi prima aldım ama sonrasında değiştirmeyi düşünüyorum Türk markası en azından olsun istiyorum

Kızlar 38+2 bebegimin kafasi yukarı çıkmış ayaklar resmen baskiliyor beni şuan nstdeyim doktorum sancılar cikarsa sezeryana alicagini soyledi cok tedirginim başına böyle bir durum gelen varmı :KK43:

Benim ilk kızım 39 haftalikken dönmüstü canim seninki gb.Yani baş gelisti normal bekliyorduk sonra makat gelisliydi.
Sancilarla dönme ihtimaline karsi 5 gün daha beklemistik ama kilo kaybi olmustu.39+5te sezaryene alinmistim kontrole gittigim gün.

sezeryan olan arkadaşlar öncelikle bebekleriniz sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşaallah. biz doğumu bekleyen annelere neler tavsiye edersiniz. tecrübelerinize ihtiyacım var. hastanede en gerekli mutlaka yanınızda olsun diyeceğiniz gerekli eşyalar vs. depend kullanan oldu mu mesela iş görüyor mu dikişleri rahatsız ediyor mu? duş ne zaman alabilcekmişsiniz? yanımızda biberon götürmelimiyiz süt geç gelme ihtimaline karşı?

Ben depend almamistim canim.Hastanede hasta bezi takilmisti ertesi gun pansuman sonrasi hasta bezinide istemiyoruz terleme olmasin dedi hemsire pede gectim camasirimi giyip.
Gogus kalkani aldiysan mutlaka al yanina ve gogus ucu kremini unutma.
Duş eve döndügünde alabiliyorsun.
Biberon her ihtimale karsi cantanda olsun ama sen yine de yokmus gb davran :)

Hanımlar bu haftalarda ağır kaldırmak bebeğe zarar vermez di mi? Az önce kaldırdım bişey olmaz diye ağrım başladı sanki rahatsız oldu gibi korktum bi an.

Doğum vs değil de zarar vermiş miyimdir ondan korkuyorum :(

Ya 8 buçuk aylik olduk hala kusma bitmedi :( 3 gündür yine dadandı.. kusmak artik daha zor bebek büyüdüğü için.. ıkınma oluyo resmen.. bu gidişle doğumdada kusucaz..
E exelanss @zeynepcuk ve H hamis kızlar Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla...

Selam kizlar. Benim dogum tarihim notmalde 3 ekim gorunuyordu ama spinal sezaryen ile 25 eylulde oglumu kucagima aldim ve eylul annesi oldum. Darisi tum bekleyenlere agrisiz kolay dogumlar diliyorum. Bir arkadas tavsiye istemis. Yaninizda rezene cayi alin mutlaka ve ameliyattan bir gun once birkac bardak icin en guzel sut yapan icecek ayrica gaza da iyi geliyor sahsen benim sezaryen sonrasi hemen geldi sutum. Bir de gogus ucu kremi cok onemli her emzirmeden sonra mutlaka surun corap almayi unutmayin usutmemeniz cok onemli zira ben ameliyat agrisi degil gaz sancisindan olecek gibi agri cektim. Korkutmak istemem ama Normal dogumu da tatmis biri olarak soyleyebilirim ki iki dogum seklide agrili kendinizi hazirlayin. Ama unutmayin ki hersey gecici. Benim 9. Gunum toparlamaya basladim cok sukur ilk gunlerden eser yok. Rabbim hepinizin yardimcisi olsun hayirli dogumlar..

Selam kizlar. Benim dogum tarihim notmalde 3 ekim gorunuyordu ama spinal sezaryen ile 25 eylulde oglumu kucagima aldim ve eylul annesi oldum. Darisi tum bekleyenlere agrisiz kolay dogumlar diliyorum. Bir arkadas tavsiye istemis. Yaninizda rezene cayi alin mutlaka ve ameliyattan bir gun once birkac bardak icin en guzel sut yapan icecek ayrica gaza da iyi geliyor sahsen benim sezaryen sonrasi hemen geldi sutum. Bir de gogus ucu kremi cok onemli her emzirmeden sonra mutlaka surun corap almayi unutmayin usutmemeniz cok onemli zira ben ameliyat agrisi degil gaz sancisindan olecek gibi agri cektim. Korkutmak istemem ama Normal dogumu da tatmis biri olarak soyleyebilirim ki iki dogum seklide agrili kendinizi hazirlayin. Ama unutmayin ki hersey gecici. Benim 9. Gunum toparlamaya basladim cok sukur ilk gunlerden eser yok. Rabbim hepinizin yardimcisi olsun hayirli dogumlar..

Tavsiyeler için teşekkürler :) Allah analı babalı büyütsün :)

Doğum sancısı çeken arkadaşlar gerçek doğum sancıları belden kasığa vururmuş yalancı doğum sancıları kasıkta sancı yaparmş doğru mu ? Birde benim bugün belimde sol tarafımda tatlı tatlı sancılar oluyo geçiyo 2 3 saniye sürüyor nişan suyum vs. Bişey gelmedi bu gerçek doğum sancılarının başladığı anlamına mı geliyo ? Dün pelvik ağrılarım çok olmuştu bebeğim çok kasıldı bugün ise hareketleri sınırlı yine hareket ediyo ama güçlü değil hareketleri. Sizce hastaneye gitmeli miyim?

Kızlar cok sagolun hepiniz iyi dilekleriniz için
Bebeğim 2 saat oldu hemen hemen doğalı agrim var biraz bebek daha odaya gelmedi
Onu bekliyoruz
Gözün aydın :) Allah analı babalı büyütsün Insallah kavuştun bebisine darısı bizim başımıza.

Back
X