2018 Ekim Anneleri

Ne zaman istiyorsa gelsin bakalım Deniz hanım :) yarın bizim de kontrolümüz var bu kez çok heyecanlıyım nedense :KK70: sancılarım var sanırım o yüzden. Nst de çıkacak mı kaçlarda olacak diye merak ediyorum.
Ben doktora gitmeden ağladım ya hemde ne heyecan :) Bir alttan muayenenin stresi vardı ikincisi sanki bugün doğacak gibi hissettim bi an artık 38 haftalık olunca. Nst de hiç bişey çıkmadı ama sıfır sancı :D
Hanımlar çok şükür oğlumu kucağıma aldım sağlıkla ❤️ sabah 8:30 da sezeryanla doğdu bebeğim. Beni de 20 dk sonra falan odaya aldılar. o da ben de iyiyiz Allaha şükürler olsun. Rahimde çok ağrı sızı yok gibi ama dikişler çok yanıyo özellikle yürürken :KK43: inşallah çabuk geçer :KK43:
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün :) Ağrıların geçer bir an önce inşallah bebise değer :)

Bebegini kucagina alan arkadaslar gozunuz aydin. Saglikla buyutun insallah. Allah in izniyle yarin sabah ben de sezeryana giricem. Sabah 8.30 da hastanede olucaz insallah. Cok tuhaf duygular icindeyim. İkinci bebegim ama ilkinde acil gitmistik. 34 haftalik dogmustu. Kuveze giricek mi bi problemi olacak mi gibi korkular her seyin onune gecmisti. Simdi bi garibim. Hepinize dua eder dua beklerim.

Kızlar eşleriniz doğuma girdi mi özellikle sezeryan olanlar ben istiyorum girmesini ama siz naptınız merak ettim

Canim malesef ki bacaklarimda ve ayagimda bugun odem olustu. Davul gibi sisti doktoruma degil de ebeye sordum normal dedi bilmiyorum normal mi plojovic plojovic e de sorayim bilginiz varsa yazin kizlar

Zeynep 2830 gr.dogdu. Iyi masaallah sutum inmemisti bugun az az gelmeye başladı kakasi da yesil mukuslu nette annenin ilk sutunden olabilir yaziyor

Renk koyudan aciga dogru duzeliyor kakada canim.
Ödemde malesef oluyor ama ayaklarini uzat hep bu ilk gunler en azindan.Cok faydasi oluyor.

Kızlar bebişlerine kavuşanları tebrik ediyorum. Hayırlı olsun inşallah. Benim ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak. Tarih olarak 17 ya da 18 elim dedi doktor. Ben de 18.10.18 olsun dedim bakalım. 39+0 olacağım. Aslında sancım vs olunca gideyim doktora istiyordum ama doktor pek sıcak bakmadı. Sancıyı çocuğun kanala girmesini tercih etmiyoruz dedi. Bakalım hayırlısı artık. İnşallah 18 inde Doğum belirtileri ile giderim doktora ☺️
Benim de ikinci bebeğim ve tarih 18.10.18 olacak Allah nasip ederse 33. haftadan beri suyum az, tedirgin ola ola bugünlere geldik, 18 inde 38+2 olacak bebişim. Allah sağ salim elimize kavuştursun inşallah

Kızlar eşleriniz doğuma girdi mi özellikle sezeryan olanlar ben istiyorum girmesini ama siz naptınız merak ettim

Hastanenin politikasına göre değişiyor. Bizimki central park sezeryande eşi almıyorlar.

Benim de ikinci bebeğim ve tarih 18.10.18 olacak Allah nasip ederse 33. haftadan beri suyum az, tedirgin ola ola bugünlere geldik, 18 inde 38+2 olacak bebişim. Allah sağ salim elimize kavuştursun inşallah

Amin inşallah canım

Hanımlar çok şükür oğlumu kucağıma aldım sağlıkla ❤️ sabah 8:30 da sezeryanla doğdu bebeğim. Beni de 20 dk sonra falan odaya aldılar. o da ben de iyiyiz Allaha şükürler olsun. Rahimde çok ağrı sızı yok gibi ama dikişler çok yanıyo özellikle yürürken :KK43: inşallah çabuk geçer :KK43:

Ayy gozunaydiiinn❤
Allah saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.
O yanma hali biraz oturunca ve ozellikle kendini serbest birakinca geciyor canim.

Kullanıp memnun olduğunuz bebek deterjanı hangisi ben uni baby sıvı aldım lekeleri cıkarmıyor hiç

Ben Nuk kullandım bitti.GreenClean almistim ona devam ediyorum.Ikisinide sevdim.
Ama cis,kaka,kusmuk gb seyler varsa beyaz sabunla onden akitiyoruz,sonra makineye.

K kubra2553 İnşallah kavusmussunuzdur ilinizde iyisinizdir❤ ne heyecanliiii,bir melek daha❤

Ben doktora gitmeden ağladım ya hemde ne heyecan :) Bir alttan muayenenin stresi vardı ikincisi sanki bugün doğacak gibi hissettim bi an artık 38 haftalık olunca. Nst de hiç bişey çıkmadı ama sıfır sancı :KK70:

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün :) Ağrıların geçer bir an önce inşallah bebise değer :)

Bende bu sefer kesin sancı çıkacak nst de ama bakalım :D inşallah bebek de döner yarına kadar da gitmişken normal doğum yaparım :D yoksa sancı ve açılma varsa sezeryana alınacağım kesin, o yüzden de bir heyecan var :D

Bende bu sefer kesin sancı çıkacak nst de ama bakalım :KK70: inşallah bebek de döner yarına kadar da gitmişken normal doğum yaparım :KK70: yoksa sancı ve açılma varsa sezeryana alınacağım kesin, o yüzden de bir heyecan var :KK70:
Hayırlısı olsun insallah döner de annesini üzmez :) Dönmezse de sağlıkla gelsin de artık canı sağolsun :)

Kizlar merhaba sütüm geliyor oglum günde 3-4kez kaka yapiyor ciste öyle ama sanki gözünün beyazi sari gibi :cry: yarin doktora goturucez dikkat edin ben mama vermek istemedim basta sonra istedim eşim hayir dedi ama sanirim hata ettim:KK43:

Kızlar ben de 38+3 teyim çati muayenesi oldum. 4 cm açık varmış ve bebeğin kafası kanala girmiş dedi doktor. Eve gönderdi sancılar sıkkaşınca gel dedi. Ama benim sancılar çok az çok hafif. Şimdiye kadar olanları adet ağrısı kadar bile değil. Bir de bazen 10 dkkada bazen 5 bazen 15 dkkada oluyor. Hastaneye ne sıklıkta olunca gitmeliyim ki. Doktor sabaha doğumu bekliyorum gece sıklaşırsa gel dedi ama ben bişeyden anlamadım. Ağrı yok denecek kadar az sadece sertleşmeler yoğun.

Son düzenleme:
Back
X