2018 Ekim Anneleri

Kizlar merhaba sütüm geliyor oglum günde 3-4kez kaka yapiyor ciste öyle ama sanki gözünün beyazi sari gibi :cry: yarin doktora goturucez dikkat edin ben mama vermek istemedim basta sonra istedim eşim hayir dedi ama sanirim hata ettim:KK43:
Canım belki sarılık olmuştur benim oğlum da sarılık ve gözünün beyazında sarılık var hala çok düşmemiş değerleri ama dr çok önemsemedi zaten en yüksek değerine ulaşmış şimdi düşmeye başlamış sık sık besleyin düzelecektir dedi takipteyiz mama ben de vermedim ilk 4 gün eşim ısrarla vrrmeyelim dedi değerleri çok yükselip dr tavsiye edince vermeye başladık memeyle birlikte takviye olarak veriyoruz. Tamamen ondan vermedikten sonra çok sorun olacağını sanmıyorum yarın bir baksınlar bakalım inş sarılıksa bile çabucak atlatırsınız geçmiş olsun

Kizlar merhaba sütüm geliyor oglum günde 3-4kez kaka yapiyor ciste öyle ama sanki gözünün beyazi sari gibi :cry: yarin doktora goturucez dikkat edin ben mama vermek istemedim basta sonra istedim eşim hayir dedi ama sanirim hata ettim:KK43:

Canim fizyolojik sarilikta olabilir.Cisle kakayla atar.Illa her sarilik mamayla gecmiyor.Degeriniz fln mi yuksekti?

Kızlar bugün dr a gittim.Nst de bebek sürekli hareket halindeydi.Sancı 30-60 arası gitti geldi.Dr sancı yok demişti.Sonra iki günlük sancıları anlatınca bunlar yalancı kasılmalar Doğum sancılarının habercisidir.O yüzden biz önlemimizi alalım diye Doğumu önleyici bir hap verdi.O zaten gelecekse bunu da dinlemez sesi.Haftaya paZartesi diyelim diğer görüşmemize ama siz ağırları takip edin duruma göre mutlaka haberleşelim dedi :KK17:

plojovic plojovic bebeğim hala yoğun bakımda şimdilik damardan besleniyor ama bana hemşirelik süt sağma eğitimi verdi 3 saatte bir sağıyorum ama sadece çok az sarı süt geliyor biberona damlamıyor bile humananın süt artırıcısını kullanıyorum su ve komposto içiyorum ama herhalde bebeğime üzüldüğüm için sütüm hiç yok banadaa şu göğüs egzersizini anlatabilirmisin ve başka tavsiyelerede açığım

Sancılar uyutmayınca hstaneye geldik yatışım yapıldı. Sabah sezeryana alacaklar bebek kanala kafası ile girmemiş maalesef. Poposu ya da sırtı dedi bakan hemşire. Bu kadar sancıya açılma da olmamış zaten. Kendim dedim dedim normal diye nazar ettim :D

Hanımlar sayfaları arada fırsat buldukça gözden geçiriyorum.Doğum yapanların gözleri aydın olsun henüz yapmayanlara da sağlıkla kavuşmak nasip olsun bebişleriyle.

Biz şu an hastanedeyiz yine,bebeğim sarılık olmuş seviyesi 19 muş.Foto terapi alıyo kuzum.İnşallah 24 saatin sonunda değer düşmüş olur.

Emzik önerdi doktor önermesine biz de veriyoruz uykuya dalamadığında ama içim hiç rahat değil.Emmeyi unutmasa bile diş-damak yapısı bozulursa diye korkuyorum.Ben ortodontik tedavi görmek zorunda kaldım ama sebep belki emzik değildir her emzik kullanan tedavilik mi oluyor diye düşünmeye çalışıyorum artık.Uykuya dalma sorununda kullanayım diyorum sadece.

S Snglmhmt
canım eşim doğuma girmem Demişti biz de doktordan bunun için izin istemedik ama zaten istesek de almıyorlar sanırım çünkü beni doğuma indlrecekleri zaman annemle eşime odada kalmalarını söylediler.Ne kadar kaldı senin doğuma ?

Hanımlar sayfaları arada fırsat buldukça gözden geçiriyorum.Doğum yapanların gözleri aydın olsun henüz yapmayanlara da sağlıkla kavuşmak nasip olsun bebişleriyle.

Biz şu an hastanedeyiz yine,bebeğim sarılık olmuş seviyesi 19 muş.Foto terapi alıyo kuzum.İnşallah 24 saatin sonunda değer düşmüş olur.

Emzik önerdi doktor önermesine biz de veriyoruz uykuya dalamadığında ama içim hiç rahat değil.Emmeyi unutmasa bile diş-damak yapısı bozulursa diye korkuyorum.Ben ortodontik tedavi görmek zorunda kaldım ama sebep belki emzik değildir her emzik kullanan tedavilik mi oluyor diye düşünmeye çalışıyorum artık.Uykuya dalma sorununda kullanayım diyorum sadece.

S Snglmhmt
canım eşim doğuma girmem Demişti biz de doktordan bunun için izin istemedik ama zaten istesek de almıyorlar sanırım çünkü beni doğuma indlrecekleri zaman annemle eşime odada kalmalarını söylediler.Ne kadar kaldı senin doğuma ?
Çok geçmiş olsun cnm inşallah çabuk atlatirsiniz. Sık sık emzirsen bebiisi. Bizim de 14un üzerindeydi çok zorlandim. Bizimkiler de çok baskı yapıyor annem ve eşim illa emzik kullan diyo ama ben ısrarla kullanmıyorum bir iki dakika da olsa emzirmeye uğraşıyorum. Lohusayken karışan çok oluyor. Ben emzirmeye uğraştıkca onlar sürekli müdahale ediyorlar. Sen genel anestezi mı olldun

plojovic plojovic bebeğim hala yoğun bakımda şimdilik damardan besleniyor ama bana hemşirelik süt sağma eğitimi verdi 3 saatte bir sağıyorum ama sadece çok az sarı süt geliyor biberona damlamıyor bile humananın süt artırıcısını kullanıyorum su ve komposto içiyorum ama herhalde bebeğime üzüldüğüm için sütüm hiç yok banadaa şu göğüs egzersizini anlatabilirmisin ve başka tavsiyelerede açığım
Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda ufaklık toparlanıp ait olduğu yere senin kollarına gelecek. Emzirme ile ilgili sıkıntı yaşıyorsan instagramda izmiremzirmedanişmani var onu takibe al tavsiyeleri çok faydalı geliyor bana.. bi arkadaşım bebeği 2 yaşında hala emziriyor. Belki sana da faydası olur.

Renk koyudan aciga dogru duzeliyor kakada canim.
Ödemde malesef oluyor ama ayaklarini uzat hep bu ilk gunler en azindan.Cok faydasi oluyor.
Normal mi yani
Hemsire de sezeryandan 24 saat sonra olur sonra gecer dedi
Su toplamis gibi

Bu arada süt indi ama 30cc mama veriyorum ilave artik mamayi da birakcaz
Emiyor ama emme de sorun var memeyi aliyor sonra birden birakiyor aranmaya basliyor agzina veriyorum ağzının icindeyken sinirleniyor orada olduğunu farketmiyor

Sancılar uyutmayınca hstaneye geldik yatışım yapıldı. Sabah sezeryana alacaklar bebek kanala kafası ile girmemiş maalesef. Poposu ya da sırtı dedi bakan hemşire. Bu kadar sancıya açılma da olmamış zaten. Kendim dedim dedim normal diye nazar ettim :KK70:
Hayırlısı olsun allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına..

Çok geçmiş olsun cnm inşallah çabuk atlatirsiniz. Sık sık emzirsen bebiisi. Bizim de 14un üzerindeydi çok zorlandim. Bizimkiler de çok baskı yapıyor annem ve eşim illa emzik kullan diyo ama ben ısrarla kullanmıyorum bir iki dakika da olsa emzirmeye uğraşıyorum. Lohusayken karışan çok oluyor. Ben emzirmeye uğraştıkca onlar sürekli müdahale ediyorlar. Sen genel anestezi mı olldun
Sağol csnım amin size de geçmiş olsun.spinal anestezi oldum ben.Benim Bulunduğum Şehirde akraba yok sadece annem ve eşimi görüyorum.Annem bişey diyor eşim başka bişey.Eşim zaten her şeye müdahale ediyor.Çocuk sararıyor dedim onlara sararmış gibi gelmedi yok bişey yok onda sana öyle geliyor dediler.Annem emzik kullanmaya başla geceleri rahat edersin diyor sonra versen de almaz diyor.Hastaneye kontrole diye geldik sabah,muayeneler sırasında ağladıkça emzik sordu hepsi,şaşırdım.Emzirmeme karışan yok ama ,her arandığında ağladığında meme verdim.Kilosu da 3600 iken 3400 e indi fazka fire vermedi aç kalmadı dedi doktor sarılığın açlıkla alakası da yok diyor ama anlamadım gitti.Bütün dünya açlık diyor doktor "hayır" diyor.Dün mama verdiler ışığın altından çıkmasın diye ,oysaki mamaya gerek Olmasın diye deli gibi süt Yapıcı Şeyler yiyip içiyorum.hem de biberonla.Şırınga istedim getirmediler bir sefayla bişey olmaz dediler,neyse.Pompayla sütümü sağdık yeterli çıktı.İnşallah düşer Değeri korkuyorum ben sarılıktan tehlikeli oluyor ileri seviyeye çıkınca Allah korusun hepimixinkileri

Sancılar uyutmayınca hstaneye geldik yatışım yapıldı. Sabah sezeryana alacaklar bebek kanala kafası ile girmemiş maalesef. Poposu ya da sırtı dedi bakan hemşire. Bu kadar sancıya açılma da olmamış zaten. Kendim dedim dedim normal diye nazar ettim :KK70:
Canım saplıkla al kucağına.Sezeryanlı bebeler Ekim bebeleri :KK70:hayırlısıyla kavuşacaksın yavruna :)çabucak da toparlarsın inş

Hayırlısı olsun allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına..

Günaydın annişler PiandSm PiandSm allahım yardımcın olsun inşallah sağ salim kavuş bebeğine cnm:nazar::emir_bebek::anneadayı:

Canım saplıkla al kucağına.Sezeryanlı bebeler Ekim bebeleri :KK70:hayırlısıyla kavuşacaksın yavruna :)çabucak da toparlarsın inş

Teşekkür ederim hepinize :) sezeryandan da çok korkuyorum bakalım hayırlısı artık ne olacak halim :D

Canım bana dün doktor şu yolladığım içeceği önerdi humana kimyonlu rezene çayını da önerdi zateb içiyordum onu.Bu içecek işe yarıyor dene istersen günde bir kutu olmak üzere üç kutu içilecek.E bebekte daha uygun,eczanelerde de var.Geçmiş olsun çabucak çıkar inş Bebeğin yoğun Bakımdan.Kaç haftalık doğmuştu ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 44
Back
X