2018 Ekim Anneleri

Arkadaslar cok şükür bebeğime kavustuk. Saat 9.40 da doğdu. Ben yine ilk bebeğimde olduğu gibi spinalde uyuşmadım. Genele çevirdiler. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Darısı bekleyen arkadaslara.
Gözünüz aydıb analı babalı büyüsün❤️
Saat 12ye doğruydu sanırım bebişimiz doğdu :) spinal anestezi ile gerçekleşti sezeryan, hala uyuşum ama karnım hafiften acımaya başladı bastırdıkları için. Bebeğe uzun uzun dediler 49 cm doğdu minnoş :) sürekli meme istiyor, emiyor da baya kuvvetli çenesi maşallah :) daha yeni uyuyabildi :)[/QUOTE

Gözünüz aydın analı babalı büyüsün❤️

Ne mutluuu❤
Cok sevindim saglikla kavusmanizaa❤
Minik ablada iyidir insallah.Allah mahrum etmesin birbirinizden❤
İyi çok şükür bütün herşeyde yanımzdaydı tanıklı etti:)) doğum ancı çıkacaklardı hatta başta bi çıktılar ama sonra geldiler:) babası bi yandan benm elimi bi yandan büyük kızımı tuttu. Böyle güzel anı kaldı. Doğar doğmaz hepimz aynı anda görnüş olduk:) ilk gecemizi de geçirdk. Şmdi çıkış için drları beklyrz

Arkadaslar cok şükür bebeğime kavustuk. Saat 9.40 da doğdu. Ben yine ilk bebeğimde olduğu gibi spinalde uyuşmadım. Genele çevirdiler. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Darısı bekleyen arkadaslara.

Saat 12ye doğruydu sanırım bebişimiz doğdu :) spinal anestezi ile gerçekleşti sezeryan, hala uyuşum ama karnım hafiften acımaya başladı bastırdıkları için. Bebeğe uzun uzun dediler 49 cm doğdu minnoş :) sürekli meme istiyor, emiyor da baya kuvvetli çenesi maşallah :) daha yeni uyuyabildi :)

Ikinizinde gözü aydın Allah analı babalı büyütsün. Ikı minik daha annelerine kavuştu darısı başımıza Insallah :)

En baslarda normal seyler canim.Sutunle gogus ucunu islat hem cabuk kavrar.Farketmemek degil aslinda heyecanlaniyordur :) Yoksa agzina bile goturmesen bebekler bulur.
Ödem icinde sık sık ayaklarini uzatmayi dinlenmeyi ihmal etme.Benimde ilkinde cok olmustu bunda hic olmadi.
Aile hekiminin ebesi tramboz falan dedi kendi doktorumu aradim ayagini yukselt dedi tuzlu tüketme dedi

Sağol csnım amin size de geçmiş olsun.spinal anestezi oldum ben.Benim Bulunduğum Şehirde akraba yok sadece annem ve eşimi görüyorum.Annem bişey diyor eşim başka bişey.Eşim zaten her şeye müdahale ediyor.Çocuk sararıyor dedim onlara sararmış gibi gelmedi yok bişey yok onda sana öyle geliyor dediler.Annem emzik kullanmaya başla geceleri rahat edersin diyor sonra versen de almaz diyor.Hastaneye kontrole diye geldik sabah,muayeneler sırasında ağladıkça emzik sordu hepsi,şaşırdım.Emzirmeme karışan yok ama ,her arandığında ağladığında meme verdim.Kilosu da 3600 iken 3400 e indi fazka fire vermedi aç kalmadı dedi doktor sarılığın açlıkla alakası da yok diyor ama anlamadım gitti.Bütün dünya açlık diyor doktor "hayır" diyor.Dün mama verdiler ışığın altından çıkmasın diye ,oysaki mamaya gerek Olmasın diye deli gibi süt Yapıcı Şeyler yiyip içiyorum.hem de biberonla.Şırınga istedim getirmediler bir sefayla bişey olmaz dediler,neyse.Pompayla sütümü sağdık yeterli çıktı.İnşallah düşer Değeri korkuyorum ben sarılıktan tehlikeli oluyor ileri seviyeye çıkınca Allah korusun hepimixinkileri
Amin canım inşallah çabucak toparlanır bebeğin. Çok şık emzirmeye çalış zorla. Benim eşim de çok karışıyor çok rahatsız oluyorum gece emzirecegim eşim ağlamıyo ki diyo illa ağlaması ama ne gerek var yavrumun. Emzik yerine o eforu gogsumuzde sarfetsinler. Geceleri ben tek bakıyorum emzirme, gaz çıkarma, alt değiştirme. Zaten kolik problemi var hiç geceleri uyumuyor ben de uyumuyorum bir iki saat ancak. Annem hergun sürekli söyleniyor napiyosun, sadece emziriyosun diye. Ama elimden geldiğince tatlimi, kompostomu yapıyorum nerdeyse hiç ooturmuyorum çok zayıfladim hamilelik öncesinden zayifim. Doğumdan beri hep ayaktayım. Gergin ağlıyorum nerdeyse annemin laflarindan. Artık soyleneceksen git dedim ben kimseye güvenip yapmadım zaten. Agrimdam ölsem bile kaldırmiyorum annemi. Ne biçim lohusalık geçiriyorum hiç böyle tahmin etmezdim. Tek bakmak daha iyi ya. 4gunlukken de KV. Burnumdan getirmişti 4saat titreyerek ağlamış tim oğlumun yanında nasıl bagirmisti bana. Ama artık bu saatten sonra hiç susmayacagim kimseye. Oğluma karşı güçlü olmam lazım. Ezdirmeyecegim kendimi. Cuma günü 35yasima gireceğim insallah oğlum da 20gunluk olacak. 20sinde neler yapıliyo acaba.

Canım bana dün doktor şu yolladığım içeceği önerdi humana kimyonlu rezene çayını da önerdi zateb içiyordum onu.Bu içecek işe yarıyor dene istersen günde bir kutu olmak üzere üç kutu içilecek.E bebekte daha uygun,eczanelerde de var.Geçmiş olsun çabucak çıkar inş Bebeğin yoğun Bakımdan.Kaç haftalık doğmuştu ?
Ben de aldım ama daha hiç içmedim e bebekte 24al 12ode kampanyası vardi

Gözünüz aydıb analı babalı büyüsün❤️

Amin çok sağ ol canım. Sen de güle güle büyüt canım

aminn cok sağ ol canım

Dogum yapan arkadaslar saglikla buyutun. Darisi biz bekleyenlere hayirlisiyla.

Ikinizinde gözü aydın Allah analı babalı büyütsün. Ikı minik daha annelerine kavuştu darısı başımıza Insallah :)

Teşekkürler, darısı bekleyenlerin başına :)

Amin canım inşallah çabucak toparlanır bebeğin. Çok şık emzirmeye çalış zorla. Benim eşim de çok karışıyor çok rahatsız oluyorum gece emzirecegim eşim ağlamıyo ki diyo illa ağlaması ama ne gerek var yavrumun. Emzik yerine o eforu gogsumuzde sarfetsinler. Geceleri ben tek bakıyorum emzirme, gaz çıkarma, alt değiştirme. Zaten kolik problemi var hiç geceleri uyumuyor ben de uyumuyorum bir iki saat ancak. Annem hergun sürekli söyleniyor napiyosun, sadece emziriyosun diye. Ama elimden geldiğince tatlimi, kompostomu yapıyorum nerdeyse hiç ooturmuyorum çok zayıfladim hamilelik öncesinden zayifim. Doğumdan beri hep ayaktayım. Gergin ağlıyorum nerdeyse annemin laflarindan. Artık soyleneceksen git dedim ben kimseye güvenip yapmadım zaten. Agrimdam ölsem bile kaldırmiyorum annemi. Ne biçim lohusalık geçiriyorum hiç böyle tahmin etmezdim. Tek bakmak daha iyi ya. 4gunlukken de KV. Burnumdan getirmişti 4saat titreyerek ağlamış tim oğlumun yanında nasıl bagirmisti bana. Ama artık bu saatten sonra hiç susmayacagim kimseye. Oğluma karşı güçlü olmam lazım. Ezdirmeyecegim kendimi. Cuma günü 35yasima gireceğim insallah oğlum da 20gunluk olacak. 20sinde neler yapıliyo acaba.
Üzüldüm canım hem annen hem Kv Tarafından üzülmüşsün ama üzülme sütün gitmesin Allah korusun Bebeğini ne kadar istediğini ve ona kavuştuğunu düşün.Hayatımızda bişeyler hep eksik oluyo Bebeğin Varlığı her şeye değer boşver.
Benimki emzik almıyor alışkın değil emmek yerine ekmek gibi çiğniyor nadiren tuttuğu zamanlarda :) gece uyumasına yardımcı olsun diye denemeye devam edicem uykuya dalınca çekicem.
Bu arada kolik dedin de,hastanede bugün uyumamakta direnip ağladığı bir anda anne Karnı sesi açtım o sesi açar açmaz sakinleşti uyudu hem de 3 saat sonra zorla uyandırdık :) kolik mi acaba ?
Hastaneden çıktık biz çok şükür 6 ya düşmüş sarılık iki gün sonra kontrol var.

Huuuu huuuu kizlar meraba.nasilsiniz? Dogum yapan var mi ? Biz sukur 2170gr olduk. Hala hastanede kuzum. Ama küvezden cikti besikte sukur. Taburculuga az kaldi
Çok sevindim gözünüzaydın canım bi çok arkadaşımız doğum yaptı çok şükür bizimde çok az kaldı inşallah bi iki haftaya herkes bebeğine kavuşmuş olcak inşallah Allah hepsine sağlık versin

Back
X