2018 Ekim Anneleri

Huuuu huuuu kizlar meraba.nasilsiniz? Dogum yapan var mi ? Biz sukur 2170gr olduk. Hala hastanede kuzum. Ama küvezden cikti besikte sukur. Taburculuga az kaldi
Çok sevindim gözünüzaydın canım bi çok arkadaşımız doğum yaptı çok şükür bizimde çok az kaldı inşallah bi iki haftaya herkes bebeğine kavuşmuş olcak inşallah Allah hepsine sağlık versin

Huuuu huuuu kizlar meraba.nasilsiniz? Dogum yapan var mi ? Biz sukur 2170gr olduk. Hala hastanede kuzum. Ama küvezden cikti besikte sukur. Taburculuga az kaldi
Oyy maşallah kuzucuga büyümüş baya gözün aydın annesi az kaldı evinize gitmeye desene :)

Doğum yapan var mı değil de yapmayan var mı desek daha doğru olur maşallah kuzuların çoğu geldi bizde bi kaç kişi bekliyoruz meleklerimizi hala :D

Herkese iyi aksamlar, nasilsiniz bebisleriniz nasil alisabildiniz mi :)
Kizlar kilolalar ne durumda bu arada? Ben suan tartida 4 kg vermisim gozukuyor 1 hafta olcak yarin dogum yapali plojovic plojovic aman diyeyim normal mi yoksa yememe icmeme dikkat etmeye baslasam mi? Suan evde oldugum icin gunde 3 ogun normal ev yemegi yiyorum sezeryan oldum bu arada normalle fark vardir elbet

gozunuz aydin evinizede hemencik donersiniz insallah. Daha ekim ortası olmadan bi kax kisi kaldık dogum bekleyen

İyi çok şükür bütün herşeyde yanımzdaydı tanıklı etti:)) doğum ancı çıkacaklardı hatta başta bi çıktılar ama sonra geldiler:) babası bi yandan benm elimi bi yandan büyük kızımı tuttu. Böyle güzel anı kaldı. Doğar doğmaz hepimz aynı anda görnüş olduk:) ilk gecemizi de geçirdk. Şmdi çıkış için drları beklyrz

Yaa bende sana bakiyordum naptin diye :) hadi hayirli ugurlu olsun bakalim

Üzüldüm canım hem annen hem Kv Tarafından üzülmüşsün ama üzülme sütün gitmesin Allah korusun Bebeğini ne kadar istediğini ve ona kavuştuğunu düşün.Hayatımızda bişeyler hep eksik oluyo Bebeğin Varlığı her şeye değer boşver.
Benimki emzik almıyor alışkın değil emmek yerine ekmek gibi çiğniyor nadiren tuttuğu zamanlarda :) gece uyumasına yardımcı olsun diye denemeye devam edicem uykuya dalınca çekicem.
Bu arada kolik dedin de,hastanede bugün uyumamakta direnip ağladığı bir anda anne Karnı sesi açtım o sesi açar açmaz sakinleşti uyudu hem de 3 saat sonra zorla uyandırdık :) kolik mi acaba ?
Hastaneden çıktık biz çok şükür 6 ya düşmüş sarılık iki gün sonra kontrol var.
Evet cnm her an şükrediyorum. Hamdolsun. Bugün çok sancısı var damlası hiç işe yaramadı. Yumruklarını sıkıyor. Dr 3-4 ay sürer dedi.
Çok sevindim cnm düşmesine. Bugün bizim kontrolde 7.9 idi 17 gün oldu hala var. Tekrar geçmiş olsun canım

Herkese iyi aksamlar, nasilsiniz bebisleriniz nasil alisabildiniz mi :)
Kizlar kilolalar ne durumda bu arada? Ben suan tartida 4 kg vermisim gozukuyor 1 hafta olcak yarin dogum yapali plojovic plojovic aman diyeyim normal mi yoksa yememe icmeme dikkat etmeye baslasam mi? Suan evde oldugum icin gunde 3 ogun normal ev yemegi yiyorum sezeryan oldum bu arada normalle fark vardir elbet
Ben de daha 6 kilo vermiş görünüyorum sezeryan oldum gidecek elbette sen beslenmene dikkat et canım aksatma öğünlerini bir yerde hızlanacak kilo vermemiz nasılsa

Doğum yapan kızlar mesajlarınızı okudum ama alıntılamayı beceremedim hepinizin gözü aydın Allah analı babalı büyütsün kızlar. pembeseccade pembeseccade canım çok sevindim kuzucuğuna inş en yakın zamanda çıkarsınız evinize de

Ben de daha 6 kilo vermiş görünüyorum sezeryan oldum gidecek elbette sen beslenmene dikkat et canım aksatma öğünlerini bir yerde hızlanacak kilo vermemiz nasılsa

Senin ne kadar oldu canim? Hayir hani diyorlar ya iste dogumdan bi ciktim 10 kilo gitmis o normal dogumda mi oluyor? Yok yok aksatmam elbette

Oyy maşallah kuzucuga büyümüş baya gözün aydın annesi az kaldı evinize gitmeye desene :)

Doğum yapan var mı değil de yapmayan var mı desek daha doğru olur maşallah kuzuların çoğu geldi bizde bi kaç kişi bekliyoruz meleklerimizi hala :KK70:

ahhh ahhh bende hala bekleyenlerdenim. bi ara çok gelecek gibi hissetsem de şu anda o his de gitti. sezeryan gibi tarihi bilseydik keşke diyorum bir yandan.

ahhh ahhh bende hala bekleyenlerdenim. bi ara çok gelecek gibi hissetsem de şu anda o his de gitti. sezeryan gibi tarihi bilseydik keşke diyorum bir yandan.
Bende doktora giderken hissettim onu ama boş çıktı :) Şu an sanki çok var gibi hissediyorum bi yanımda bu gece bile gelebilir farkında ol diyor. Hayırlısı tabi ama bilsek bence de güzel olurdu.
Çok heyecanlı ya :)

Merhaba kızlar, bebișim son iki haftadır sadece 180 gr almış gözüküyor Onun öncesinde hep iki hafta ileride gidiyordu ve kilosu öndeydi Şimdi hiç almıyor neredeyse Doktor ölçümlerin tam net sonuç vermediğini söyledi ama içime bir kurt düştü. 19 unda doğum yapacağım ve 37+4 üm bugün 2980 gr bebiș.. Kilosu iyi, ondan kaygılı değilim ma haftalık alımı çok az gibi geliyor Sanki son haftalarda daha çok alır derler değil mi? Siz ne diyorsunuz

Kızlar selamlar bebekleri alanlar olmuş hayırlısıyla güle güle büyütün. Aranızda 2. Doğum olup sezeryan gunu alıp (benim 13 kasım) ama öncesinde doğumu başlayıp doğuran oldu mu acaba ? Çok sık kasılmalarım var alttanda muayene edildim bi şey cıkmadı. Ama akşama kadar sertleşme halindeyim bebeğim kız beni korkutuyo bu durum . Oğlumda boyle değildi bide 22 aylık paşam var . Gun ıcınde aktıf olmak durumunda kalıyorum halıyle bundan mı acaba bilemedim.

Doğum yapan anneler depen

Görüntü travmatik olabilir. Sağlık çalışanı olmayan birinin kolay tolere edebileceği birşey değil. Kendi girmek istemezse zorlamayın sakın
Seninle aynı gün bizim belli mi dogum tarihin yoksa normal dogum mu bekliyorsun?

Selam kizlar ayy herkes doguruyor ben de hala hic belirti yok bebegim haftasindan önde oldugu icin yarin son ama tik yok kizim da 2 gün sanci cektim 1 gün de erken dogmustu. Erkek bebek gününü gecebilir der bizimkiler benim de öyle oldu :) en önemlisi saglikli sihhatli gelsin tabi ama bu karnim iyice sisiyor kizimda catlak olmamisti yanlarda hafif kizariklar oldu ama zamanla kayboldu rahatca bikini falan giydim ama bunda dünden beri hem eski catlaklar iyice gerilmis hem de yeni yeni kizariklar olmus yan da belin arkasina Dogru deli gibi yag vazelin elime ne gecerse suruyorum insallah bu sekilde kalir :/

Kızlar selamlar bebekleri alanlar olmuş hayırlısıyla güle güle büyütün. Aranızda 2. Doğum olup sezeryan gunu alıp (benim 13 kasım) ama öncesinde doğumu başlayıp doğuran oldu mu acaba ? Çok sık kasılmalarım var alttanda muayene edildim bi şey cıkmadı. Ama akşama kadar sertleşme halindeyim bebeğim kız beni korkutuyo bu durum . Oğlumda boyle değildi bide 22 aylık paşam var . Gun ıcınde aktıf olmak durumunda kalıyorum halıyle bundan mı acaba bilemedim.
Olablr kasılmaları ben yorgunluga çok harekete baglıyrm:)) yani bende yürüyüş yapınca yada temzlk yada kızım veni yorunca çok sık olmaya başlamşto

Back
X