2018 Ekim Anneleri

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Ellerinde odemler hemen mi gitti? Birde ayaklardaki şişlik için dinlenmek çok önemliymiş Insallah onlarda geçer bir an önce. @-Sakura- ümit var demekki :)
Pazartesi daha bile cok sisti. Ozellikle damar yolu olan elim balon gibiydi. Dun oglen bi baktim inmisler.
Hic uyumadim desem yeridir. Ilk gece saatte bir uyanarak 4 saat uyudum. Dun gece sadece bi saat uyudum. Elime ilk defa telefon aldim. Oyalandim. Belki ondan inmemistir.
Bi de iki elimin de orta parmaklari tutuluyordu. O da gecmis.

Oyy gozunuzaydiinn❤saglikla atlatmissiniz sevindimm

Masallah masallah :)
Gozunuzaydiinn❤ Allah anali babali buyutsun insallah.

Ahh ne guzeell❤ Allah mahrum etmesin birbirinizden❤

Emzirirken ayagini sarkitma canim ozellikle o zaman daha cok siser.Uzun sure ayakta kalincada bi uzan.

Bu kadar sikinti halinde gecirme bu gunlerini.Inan bi bakacaksin gececek.Bebeginin bu bebek bebek halinin tadini cikar canim.

Ne guzel haber❤Saglikla evinize dönün insallah❤ cogu geldi bebislerin :)
İnşallah canım en çok onun hayalini kurdum ama mahvettiler sakince odada geçirmeye çalışıyorum. Akşam 17.30dan gece 2.30a kadar hiç durmadı oğlum çok sancısı vardı sadece göğsümde susuyodu. Ve bu saat aralığında hiç uyumadı. Kolik bebek müziğini açtım o zaman uyudu yavrum. Annem emzik konusunda çok ısrarcı emzik verirsem susarmis uyurmus ben istemiyorum Dr da onermedi. Zor geçiyor günler ama atlatacagiz inşallah hele bir yalnız kalalım oğlumla kimse karışmasın. Ben o kadar uykusuz kalıyorum, o kadar emek veriyorum, hiç yatmadım bile ama anneme kalsa hiç bişey yapmiyomusum, sadece emziriyomusum (bazen 15dk emsin diye 2saat uğraşıyorum), hiç ooturmuyorum bile. Usluymus benim oğlum ne varmış ki gazı varsa, emzirmeye çalışıyorum gece emdi, karnı yoktur diyo. Çok canım sıkılıyor artık. Paylaşmak istedim seninle.

Oyyyy kuzum ya gelmiş olsun o kadar uzun sürmez inş rahatlasın inş . Sağol canım foto terapi almışsınızdır dimi
Yok cnm almadık sık sık Dr a gittik bir aletle olctu sariligini. Ve sık sık emzir demişti. Bu gece çok zor geçti canım o rahatsız olunca çok üzülüyorum. Akşam 17.30dan gece 2.30a kadar hiç uyumadı ağladı huysuzlandi. Kolik müziği açtım o zaman uyudu. Damlaları hiç işe yaramadı

Son 4 gün kaldı doğuma her gece rüyamda ameliyathanedeyim bana sıra bitürlü gelmiyo:)) korkmuyorum diyorum ama sanırım biraz korku var bastırıyorum oda rüyalarıma giriyo gece yine saat başı uyandım her uyanıp uyuduğumda başka bi rüya görüyorum artık bian önce sağlıkla kavuşmak istiyorum bebeğime çok gerildim
Geçecek cnm hiç hatirlamayacaksin bile hamileliğini ağrılarını, sabret az kalmış tadını çıkar bu heyecanlı günlerin. Sağlıkla gelsin minigin

Hic sinirlenme susma,esine sakin zamanlarda anlat ögret hep:KK66:

Canim eşimde cok bilinçli aslında cok arastirir okur ama annesi cahil buda biz tecrubesiziz annesinsonucta bebek büyütmüş diye ona guvendi ama artik asla dinlemem aklima geldikçe konusu acildikca agliyorum elimde degil

Ayaklarim Balon Gibi Senin De Oyle Mi

Hemde nasil corap bile olmuyor bileğimde de bıraksam yukarida ceksem ayagiminkesiyor erkek ayaklarinin hacmine ulastim sadece oda degil baldirlarim bacaklarimda şiş eşim masaj yapmak istedi ayağıma canim nasil acidi sanki binyere çarparsın morarir dokunamazsin ya aynen oyle

Pazartesi daha bile cok sisti. Ozellikle damar yolu olan elim balon gibiydi. Dun oglen bi baktim inmisler.
Hic uyumadim desem yeridir. Ilk gece saatte bir uyanarak 4 saat uyudum. Dun gece sadece bi saat uyudum. Elime ilk defa telefon aldim. Oyalandim. Belki ondan inmemistir.
Bi de iki elimin de orta parmaklari tutuluyordu. O da gecmis.
O kadar olsun, cabuk geçmiş yinede. Insallah tüm odemler geçer bir an önce. Dinlenmek çok etkilidir uzanıp biraz biraz uyuyabilsen iyi gelir o zaman.

İnşallah canım en çok onun hayalini kurdum ama mahvettiler sakince odada geçirmeye çalışıyorum. Akşam 17.30dan gece 2.30a kadar hiç durmadı oğlum çok sancısı vardı sadece göğsümde susuyodu. Ve bu saat aralığında hiç uyumadı. Kolik bebek müziğini açtım o zaman uyudu yavrum. Annem emzik konusunda çok ısrarcı emzik verirsem susarmis uyurmus ben istemiyorum Dr da onermedi. Zor geçiyor günler ama atlatacagiz inşallah hele bir yalnız kalalım oğlumla kimse karışmasın. Ben o kadar uykusuz kalıyorum, o kadar emek veriyorum, hiç yatmadım bile ama anneme kalsa hiç bişey yapmiyomusum, sadece emziriyomusum (bazen 15dk emsin diye 2saat uğraşıyorum), hiç ooturmuyorum bile. Usluymus benim oğlum ne varmış ki gazı varsa, emzirmeye çalışıyorum gece emdi, karnı yoktur diyo. Çok canım sıkılıyor artık. Paylaşmak istedim seninle.
Kıyamam çok geçmiş olsun. Keşke anlayışlı olsalar zorlamasalar uzmeseler böyle :( Anneler ya kıyamıyor ya acımıyor ortası yok sanki Insallah anlar üzüldüğünü de seni anlamaya çalışır. Sen takmamaya çalış bebeğe geçer tüm enerjin.

Günaydınlar,

Kaburga ağrısından ağlamak üzereyim artık. Kemiklerimi kiracaklar sanki yatamıyorum oturamıyorum uzandım duruyorum öyle.

Bu günlerde artık iyice aşağıya inip mide ve kaburgalarımı rahatlatması gerekmiyor muydu?

Günaydınlar,

Kaburga ağrısından ağlamak üzereyim artık. Kemiklerimi kiracaklar sanki yatamıyorum oturamıyorum uzandım duruyorum öyle.

Bu günlerde artık iyice aşağıya inip mide ve kaburgalarımı rahatlatması gerekmiyor muydu?

Ayni zamansa buyudugu ve guclendigi icinde ciddi baski yapiyor canim.Benim kizda boyleydi.Vayy be gecti gitti bile tekmecikler :)))

Ayni zamansa buyudugu ve guclendigi icinde ciddi baski yapiyor canim.Benim kizda boyleydi.Vayy be gecti gitti bile tekmecikler :)))
Senin kızın 40i çıkacak yakında bizimki hala içerde :)

Canım yandıkça şükrediyorum aslında daha da büyüyor hala gelişiyor ki zorluyor diye. Hareketleri canımı yakıyor zaten bi tekmesi var nefesimi kesiyor :)

Canı sağolsun varsın acitsin büyüsün gelissin de son günlerinin tadını çıkarsın napalım. Ben acısını cikarticam ondan bu acıların bi doğup ele avuca gelecek kadar olsun da görür o isiricam kaburgalarıma vuran ayaklarını :KK70:

Estagfurullah paylas tabii.
Ama bil bu zamanlar boyle geciyor.
Bebeklerin geneli boyle.
Emzik icin kendini cok sartlandirma,bu tur konular karsina hep cikacak eger bebegini sakinlestirecek bisyse deneyebilirsin.Tokken ve uyku zamani kullanirsiniz.
Ciddi sikinti cektiginde bebegi yikanmakta cok rahatlatiyor aklinda olsun;)

Canim eşimde cok bilinçli aslında cok arastirir okur ama annesi cahil buda biz tecrubesiziz annesinsonucta bebek büyütmüş diye ona guvendi ama artik asla dinlemem aklima geldikçe konusu acildikca agliyorum elimde degil

Zaten sikintili bi zaman insanin gozleri doluyor hemen :) uzme ama kendini kimse icin.Rahatliyorsan agla gec dert etme.Yasliligina,cahilligine ver.

Senin kızın 40i çıkacak yakında bizimki hala içerde :)

Canım yandıkça şükrediyorum aslında daha da büyüyor hala gelişiyor ki zorluyor diye. Hareketleri canımı yakıyor zaten bi tekmesi var nefesimi kesiyor :)

Canı sağolsun varsın acitsin büyüsün gelissin de son günlerinin tadını çıkarsın napalım. Ben acısını cikarticam ondan bu acıların bi doğup ele avuca gelecek kadar olsun da görür o isiricam kaburgalarıma vuran ayaklarını :KK70:

Yarın yarı 40'ı :)))
Zaman cok hızlı..
Yumulur yersin minnak ayaklariiii❤❤❤
Saglikla kavusun atlatinda insallah.
Haberler geldikce heyecan yapiyorumm

Kilo meselesi muallak :)
Ilk gebelikte 14 kilo almistim ben hastaneden eve gelince 6 kilo gitmisti.
Ikincide 10 kilo aldim eve geldigimde 3 gitmisti :)
Kizlarin ikiside 2640 kg doğdu :)
Neye gore bi 6 bi 3 gitti bilemedim :))))
Ama devamida hizla gidiyor korkmayin haftasinda 3 daha gitmisti :)

Back
X