2018 Ekim Anneleri

Benim 2. denememde oldu.. ayrintiliyi başka doktor yapti.. muayene nst ile 300.. dogum şekli sezeryan yada suni sanci ile pazartesi belli olucak sanirim.. benim suyum azaldi..

Açilmam olup olmadiğini bilmiyorum hiç bakilmadi.. belki pazartesi bakilir.. doktorun yönlendirmesine göre bakicam hayirlisi inşallah ..
Anladım cnm. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Teşekkürler

Kizlar benim bebegim uyurken eller kollar hep hareketli yarim kumdak yapayim diyorum ise yariyor mu

Ay benimkide uyurken bile mıkır mıkır :) diyorum bundan hic durmaksizin oynuyormus karnimda,uyurken bile kipirdaniyor.
Ben kollarina yapiyorum artik sadece geceye döndüm gunduz kollar acik uyuyor.

Haklısınız hiç bi şey beklememek lazım. İnşallah ben gibi doğumu bekleyenler de sizler gibi tez zamanda sağ salim bebişlerimizle eve döneriz :)

Insallah sagsalim kavusun,ikinizde iyi olun,hersey olur :)❤

Memelyn kullanmaya başladım. Kremleri dönüşümlü sürmeye başladım. Bepanthonol, Garmastan, Madecassol ve E vitamini kapsülü ama sür yıka çok zor oluyor.. Işe yarar gibi oldu biraz. Bu arada 6 gün oldu doğum yapalı.

Ilk gunler daha da bi hassaslar :) insallah cabucak gecer.Bu meme acisida iskence gb resmen.

Selam arkadaslar benim oğlum da geldi bu sabah 6 da. Normal doğum yaptım toplam sancılar falan 3-4 saat surdu. Sancımı evde çektim hastaneye gittiğimde 7cm acılmıştım 1 saat içinde doğurdum çok şükür birti gitti darısı doğum yapmayanlara. Dogdugunda acıkmıstı eldivenlerini kemiriyordu hemen emzirdim tuttu memeyi 1-2 kez emdi sonra bi uykuya daldı uyanmak bilmiyor zorluyorum falan yok uyanmıyor kendiliğinden acıkırmı acaba ne yapmalıyım

Merhaba anneler size sorum olack benim bebegim dun dogdu dogarken aglamasi sonradan olmus nöroloji gonderdiler sizce neden oyle oldu bsy olur mu aglamktan kötü oldum

Önlem amaclidir canim belki.
Benim ilk kizim hic aglamamisti.
Ama sonra hic susmadi bilmis :)))))
Kotu dusunme bilgi verilmeden❤

Kızlar ben doktoru dinledim göbeğin düşmesini bekliyorum duş için ama göbek düşmedi bugğn 10.gün yıkasam mı acaba beklesem mi döküntü başladı kızımda normal mi ?
Bizim doktor ya hic yikamayin gobegine de dokunmayin ya da her gun veya gun asiri yikayip gobegine alkol surun dedi. Evde iki kere yikadik. Hastanede de bize nasil yikanip gobegini silecegimizi gostermek icin yikamislardi. Doktor yikanmasini tavsiye ediyorum cunku terleyemedikleri icin dokuntu oluyor bebekler rahatsiz oluyor demisti.

Canım seninde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. hangi tarihe alindi sezeryanın ve suyun için bi değer verdimi? Benim pazartesi bakalim artabilir belki dedi.. bilemiyorum dediğin gibi benimde hiç sancim çıkmadı nst lerde.. bebeğim hep aşağida ve erken doğum riski vardı serviks kısalığı yüzünden.. ona rağmen sancı vs olmamişti..

Amin canım sağolasın.Benim 33. haftadan beri 8cm olarak devam ediyordu, doktorum bu hafta 6 ya düşmüş dedi. 5 ve altı oldu mu anormal oluyormuş zaten. O yüzden iki gün önceye çektik, yani salı günü sezeryan olucam Allahın izniyle. Senin 44 nasıl bi değer onu anlamadım, başka bi birim mi acaba. Pztsi bi kontrolüne git bakalım, inşallah iyi çıkar suyunuz.

Eklentiler

• 180F8D24-545F-4133-9B4B-65B92432F7D6.webp
    180F8D24-545F-4133-9B4B-65B92432F7D6.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 40
Hiç yok mu doğumdan önce meme ucu hassasiyeti yaşayan? Canım acıyor degdikçe durup dururken uyarilmasi normal mi? Şimdiden böyle olursa doğunca emirirkenki acıyı düşünemiyorum :KK43:

Ucundan cok az az sut gelip kurumussa gerginlesiyor canim.Yumusattikca rahatlarsin.Ama hicbisy yoksa bilmiyorum belirti midir.Benim hamilelik boyunca cok hassastı süt gelip kurudukca daha fena olmustum :)

Eldivensiz cizmiyor mu?
Ilk kizimda direndm baya kullanmadim ama sonra 2-3 aylikken mecbur kalmstim.
Smdide dogar dogmaz onun derdine dustuk. Gogsumu bile kac kez cizdi.
Canım ben bugün tırnaklarını kestim ve eldivenleri çıkardım artık elini yüzüne götürüyor ama çizemiyor :)

Eldivensiz cizmiyor mu?
Ilk kizimda direndm baya kullanmadim ama sonra 2-3 aylikken mecbur kalmstim.
Smdide dogar dogmaz onun derdine dustuk. Gogsumu bile kac kez cizdi.

Cizmiyor canım.Uyurken cizmiyor uyanikken zaten ozellikle dokunuyorum,emerken gogsumu tutturuyorum ona bayaa alisti simdi kendi yerlestiriyor elleri emerken :)
Ilkinde benimkide sonradan haritaya cevirmisti memeleri bakalim zamanla ne olacak ama ben dokunmaktan yanayim yine de :))

Hiç yok mu doğumdan önce meme ucu hassasiyeti yaşayan? Canım acıyor degdikçe durup dururken uyarilmasi normal mi? Şimdiden böyle olursa doğunca emirirkenki acıyı düşünemiyorum :KK43:
Ben varım canım :anneadayı: İlk oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim. Şimdi oğlum 3 yaşında. Ben de hem meme ucu hassasiyeti var, hem de resmen uçları büyüdü kocaman oldu, ikinci çocukta da büyürse bu işin sonucu nereye varacak bilemiyorum :)

Vücut tekrar süt üretmeye hazırlanıyor sanırım da ben de endişeliyim bu hassasiyetle emzirebilecek miyim acaba.

Selam arkadaslar benim oğlum da geldi bu sabah 6 da. Normal doğum yaptım toplam sancılar falan 3-4 saat surdu. Sancımı evde çektim hastaneye gittiğimde 7cm acılmıştım 1 saat içinde doğurdum çok şükür birti gitti darısı doğum yapmayanlara. Dogdugunda acıkmıstı eldivenlerini kemiriyordu hemen emzirdim tuttu memeyi 1-2 kez emdi sonra bi uykuya daldı uyanmak bilmiyor zorluyorum falan yok uyanmıyor kendiliğinden acıkırmı acaba ne yapmalıyım

Ayyy ne guzel habeer :) Allah bagislasin.Gozunuzaydiinn❤
Daha cok yeni dogdugu icin kan sekeri duserse uyanmasi zorlasiyor derler.Ayaklariyla oyna hissettirecek sekilde,altini acmayi dene istersen.

Ucundan cok az az sut gelip kurumussa gerginlesiyor canim.Yumusattikca rahatlarsin.Ama hicbisy yoksa bilmiyorum belirti midir.Benim hamilelik boyunca cok hassastı süt gelip kurudukca daha fena olmustum :)
Bazen sarı bişey geliyor elime kuru olarak ama dün yoktu acı hissettiğimde. Kıpkırmızı olmuştu ucu sadece ama sıksam gelir miydi bilmiyorum pek ellemedim. Geliyorum sinyalleri çoğalıyor sanırım :)

Ben varım canım :anneadayı: İlk oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim. Şimdi oğlum 3 yaşında. Ben de hem meme ucu hassasiyeti var, hem de resmen uçları büyüdü kocaman oldu, ikinci çocukta da büyürse bu işin sonucu nereye varacak bilemiyorum :)

Vücut tekrar süt üretmeye hazırlanıyor sanırım da ben de endişeliyim bu hassasiyetle emzirebilecek miyim acaba.

Ben daha dogurmadim ondan doğum sinyali mi acaba diye düşündüm :) Emzirsem de olsa gam yemeyeceğim yeterki sütüm gelsin emsin :) Ama yandık böyle aciyacaksa çok fena biseymis.

Gözün aydın ne kadar kolay olmuş darısı başıma inşallah :)
Allah analı babalı büyütsün :)

Bazen sarı bişey geliyor elime kuru olarak ama dün yoktu acı hissettiğimde. Kıpkırmızı olmuştu ucu sadece ama sıksam gelir miydi bilmiyorum pek ellemedim. Geliyorum sinyalleri çoğalıyor sanırım :)

Ben daha dogurmadim ondan doğum sinyali mi acaba diye düşündüm :) Emzirsem de olsa gam yemeyeceğim yeterki sütüm gelsin emsin :) Ama yandık böyle aciyacaksa çok fena biseymis.

İkinciyi ben de daha doğurmadım ama o_O Hassasiyet son raddede.

Kizlar bnm kizim emerken uyuya kaliyor yatiriyorum 1 saat ya uyuyuo ya uyumuyor kalkip bidaa emiyor kac dk enmesi lazim doymasi icin ona gore uyutmayayim

Back
X