- Emoji Skoru
- 979
- Puanlar
- 53
Bir kitapta okumuştum. Bebekler diğer memeliler gibi tam gelişerek dünyaya gelmiyorlar. 9 ay değil de en az 12 ay durmamız gerekiyormuş anne karnında. Zamanla kadınların içerden o kalça bölümleri işte rahim falan daraldığı için daha erken doğurmamız gerekmiş. Ama bu 9 aylık süreçle dünyaya gelen bebekler büyük bir travma yaşıyorlarmış. Özellikle ilk 4 ay annelerinin kokusu, kucağı, memesi onlar için çok gerekliymiş. Bu yüzden bazı bebekler devamlı anne kucağı isterlermiş. Bazı bebekler de dış dünyaya kolay adapte oluyorlarmış. Sorun değilmiş onlar için :) Böyle..Evet çok doğru dedin valla gece uykusu gibi yok gerçi gündüz uykusunada razıyım şuan :) acayip geriyor beni uykusuzluk birde kızımın sıkıntısı ne anlamadım karnı tok sırtı pek :) hala huysuzluk yapıyor kucqmq alıncada uyuyor şu saat oldu kahvaltı yaptırmadı bana ya :)))
Ha bu dış dünyaya alışamayan bebekler için kese yöntemi kullanılıyormuş. Hani şu sling ya da yeni doğan aparatlı kangurular var ya, işte onlarla anne karnına yapışık duran bebekler sakinleşiyor ve çok mutlu oluyorlarmış. Tıpkı yine annesinin karnında gibi.