2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Kızlar Merhaba! Nasılsınız benım 2.dondurulmus transferımde negatıf oldu.5.tedavımdi.bahcecı cem celıkdı doktorum sımdı yenı bır tedavı için merkez araştırıyorumda semra kahraman şişli memoriale giden varmıydı aranızda

Cem çelikin instagramdaki paylaşımlarına bakılsa sanki kime transfer yapsa tutuyo gibi bir izlenim veriyor. Günlük hasta sayısı be gebelik yüzdesine bi bakmak lazım. Göründüğü kadar başarılı mı sizce ?

Kızlar Merhaba! Nasılsınız benım 2.dondurulmus transferımde negatıf oldu.5.tedavımdi.bahcecı cem celıkdı doktorum sımdı yenı bır tedavı için merkez araştırıyorumda semra kahraman şişli memoriale giden varmıydı aranızda
Ben gidiyorum canım şişli mamorial a. Transferim oldu yarın 8.günüm ama tutmadı heralde. SEnin tüp bebek sorunun nedir

Ben 6 yıl önce tup bebek yaptırdım. Memorial da fakat doktorum mustafa Ac etti. İyi bir ekip. İlk denememden oğlum var çok şükür.

Sadece şişli memorial’da tedavi görenlerin forumu var, ona bakarsan çok faydasını görürsün.

Cnm bnde 5.tedaviye başlicam ama aynı doktorla n kdr dogru onuda bilmiorum ama herşeyi bilio, o yüzden tekrardan başka hastane bşka doktor baştan tekrar tekrar bşlamk gbi zor gelio bna, ama açıkçası aynı yer olması bir tek maddi anlamda çok rahatlık bize, yoksa bştn yeni bir yerde başlamamız münkün diildi, medicalpark bahçelievler bnm hastane cnm

Kizlaaaar napiosunuzz:))
Herkes nerdeee
Canım benim iyiyim hamd olsun yata kalka gidiyo bakalım mide bulantilarim 10dan 1 e düşünce dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum elhamdulillah ne zor bi surecmis yaşamayınca bilemiyomuş insan yinede her anımiza her halimize şükürler olsun.
Sen nasılsın canim nasıl gidiyo aklımda hep sizde kader arkadaşlarim benim :)

Canım benim iyiyim hamd olsun yata kalka gidiyo bakalım mide bulantilarim 10dan 1 e düşünce dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum elhamdulillah ne zor bi surecmis yaşamayınca bilemiyomuş insan yinede her anımiza her halimize şükürler olsun.
Sen nasılsın canim nasıl gidiyo aklımda hep sizde kader arkadaşlarim benim :)
Biz bu ayın sonu gbi yeni tedaviye başlicaz sil baştan bakalım işallah güsel haberleri size burdan yazarım...

Back
X