2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Gecenin bu saatinde bi yandan yağan yağmur eşliğinde açtım ellerimi senin için benim için burdaki tüm kardeşlerim için dua ediyorum Allahım emeğimizi çabamızı zayi etmesin. Allah hepimziin gönlüme gire versin Inşallah.
Amin cnm amin rabbim hayırlısı ile nasip etsin...

Hayırlı geceler canım. Son embriyon inşallah sana sıkı sıkı tutunur bırakmaz son olsun inşallah rabbim çektiğin sıkıntıların mükafatını versin. Bu tedaviler çok yipratiyo bu dönemi iyi geçirmeye çalış hep olumlu ol Allah isterse verir onun hazinesi geniş ol dese olmayacak ne vardır. Bol bol dua et Allahtan işte canım.
Benimde sabah transferim var bakalım ben nolucam uyuyamiyorum yatamiyorum vakit geçmiyo sabah olmaz bana dua edin kardeşlerim hepimiz hayırlı sonuçlar alalım İNŞALLAH. HAYIRLI GECELER GECENIN SAHIBINE EMANET OKUN
Amin cnm amin hepimize hayırlısı ile nasip etsin tez vakitte hepimize:dua::dua::dua::dua::dua::dua:
Hayırlısı ile işallah güsel geçmiştir transferin hadi bol bol dinlenmeler... güsel haberlerinide burdan duyuralım:KK15:

Merhaba hanimlar. Bizde bu ay adette tedaviye baslamayi dusunuyoruz.

Kisaca kendimden bahsedeyim. 12 yillik evliyim. Iki sene once tup bebek tedavisi ile hamile kaldim. Kizim oldu suan 20 aylik, kardes istiyoruz. 6 adet donmusum vardi. Eski dr umu aradim. Adetin ikinci gunu gidicez, kismet bakalim hersey yolunda giderse ekimde transferim olacak. Hayirlisi olsun hepimiz icin.

Merhaba hanimlar. Bizde bu ay adette tedaviye baslamayi dusunuyoruz.

Kisaca kendimden bahsedeyim. 12 yillik evliyim. Iki sene once tup bebek tedavisi ile hamile kaldim. Kizim oldu suan 20 aylik, kardes istiyoruz. 6 adet donmusum vardi. Eski dr umu aradim. Adetin ikinci gunu gidicez, kismet bakalim hersey yolunda giderse ekimde transferim olacak. Hayirlisi olsun hepimiz icin.
Hadi hayırlısı olsun cnm, güsel haberlerle gel burda paylaşalım rabbim her istiyen diliyene nasip etsib hepimize...

Amin cnm amin hepimize hayırlısı ile nasip etsin tez vakitte hepimize:dua::dua::dua::dua::dua::dua:
Hayırlısı ile işallah güsel geçmiştir transferin hadi bol bol dinlenmeler... güsel haberlerinide burdan duyuralım:KK15:

Çok şükür güzel geçti transferim çok aşırı sıkışık girmedim bu daha güzeldi eve geldiğinden beri istirahat halimdeyim bol bol dua ediyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum 13 sene sonra 3.cü tüpte güzel sonuçlar almak istiyorum Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin 26 eylül öğrenicez bakalim

Çok şükür güzel geçti transferim çok aşırı sıkışık girmedim bu daha güzeldi eve geldiğinden beri istirahat halimdeyim bol bol dua ediyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum 13 sene sonra 3.cü tüpte güzel sonuçlar almak istiyorum Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin 26 eylül öğrenicez bakalim
Maşallah canım sımsıkı tutunsun sana bebişin :)
Kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane koydular

Benimde 24ü test gunum sabirsizlikla bekliyoruz ozamannnnn:))

Hadi bakalım rabbim ol dedimi bu işi olmş bil cnm güsel dinlenmeler, güsel haberleri bekliorz..

Maşallah canım sımsıkı tutunsun sana bebişin :)
Kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane koydular

Benimde 24ü test gunum sabirsizlikla bekliyoruz ozamannnnn:))

Benim 5.ci gün embriyosuydu.genetik tarama yapıldı aylar önce 4 tanesinden 2 si sağlam geldi o sebebten 2 adet konuldu. Tam 6 aydır tedavi sürecindeydim biraz uzun sürdü benim hem ameliyat oldum hem cd 56 testi yaptırdım. Serum tedavisi görüyorum yanısıra doktorum elimden geleni yaptı gerisi takdir-i ilahi

Benim 5.ci gün embriyosuydu.genetik tarama yapıldı aylar önce 4 tanesinden 2 si sağlam geldi o sebebten 2 adet konuldu. Tam 6 aydır tedavi sürecindeydim biraz uzun sürdü benim hem ameliyat oldum hem cd 56 testi yaptırdım. Serum tedavisi görüyorum yanısıra doktorum elimden geleni yaptı gerisi takdir-i ilahi
İnşallah emeklerin boşa çıkmaz ikisini de alırsın kucağına sağlıkli bir şekilde :)

Slm kizlar bende 12 sinde dondurulmus 5. gun embriyosu transferim oldu rabbim ins ol der ve hepimizin sonuclari pozitif olur 24unde test gunum hepimizin yuzu gulsun ins

Slm kizlar bende 12 sinde dondurulmus 5. gun embriyosu transferim oldu rabbim ins ol der ve hepimizin sonuclari pozitif olur 24unde test gunum hepimizin yuzu gulsun ins

Ve Aleyküm selam canım hayırlı sonuç almayı nasip etsin rabbim. Hepimize hayırlısını versin benimkide 26 sında test günü

Back
X