- Konu Sahibi cocukoloji
- #1.021
Cnm bak bnm 2tedavimdede en iyi kalite dedikleri embriyoları transfer ettiler hiç tutmadı bile, ama dondurulmuş geriden gelen embriyolarım 3.tedavimde tuttu yani embriyolog dioki bana kaliteye takılma dio önemli olan rahime embriyonun tutunması, o yüzden son kalan o 2embriyonu mutlaka dene derim cnm çnkü n zmn neyin tutacagı hiç belli olmuo bnm doktorumda bnu dio..Canım histeroskopı yapıldı genetıkte yapıldı eşimle bana.skıntı yok bnm ve esımın herseyı normalken olmayınca bız bır asılamadan sonra dırek tup bebege gttık özele hersey nırmal gttı 11 yumurta toplandı 1 tanesı ısleme alınabılecek olgunlukta cıktı 2.gun transfer ettıler kalp atısları durdu sonradan.2.tedavıde 10 yumurtadan yıne aynınsekılde 2 kalıtesız embrıyo cıkınca ılk gunden oosıt maturasyon teshısı konuldu olgun gorunen yumurtalar olgun cıkmıyo elımde olan tek yumurtada kalıtesız oluyo.neyse dedım bunıs uzatacak rapor aldım 2 asılama yapıldı tabı 3.denemeyı bahcecıde yaptım bana buyume hormonu verdıelr ılaclar dısında 3 catlatma ıgnesı verdıler bu sekılde cvp veren hastalar oluyo dedıler yumurta toplandı 9 taneden 6 olgun cıkınxa havalara uctum hepsıde dollendı 5.gune kadar geldi 5.gun 6 yı bekleyıp pgt gondercez dedıler 6.gun aradılar hepsının gelısımı durmus yanı 3.de transfer olamadım.4. Tedavıde yıne farklı seyler katarak 10 yumurtadan 9 olgun elde edıldı hepsı dollendı 5.gun yıne 6 tane ama 6.gunu beklıcez dedı bende korktum dedım oncekı gbı olursa pgt olmazsa suan dondurabılırm 4 tanesı ıyı dedı dondurdular o ıkısı konuldu yanı 2 embrıyo konuldu ve tutmadı dıger 2 sıde bunlardan ddaha kalıtesızdı onlardanda umudum kalmadı artık belkı bu embrıyolarıda 6.gune beklesler bu tedavımde ıptal olacaktı.yanı ben enazından yumurtalarım olgun cıkmıyodu onu aşmış oldum vardır bır hayır bundada dıyorum bakalm