2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Kızlar selam,
Test günüm 12. Gündü bugün 7. Gün dayanamayıp erken gebelik test yaptım ikinci çizginin olması gereken yer bembeyaz, zaten ne zaman gördüm ki ben 2. Çizgiyi :/
Neyse hayırlısı neyse o olsun artık test gününü bekler kan veririm

Kızlar selam,
Test günüm 12. Gündü bugün 7. Gün dayanamayıp erken gebelik test yaptım ikinci çizginin olması gereken yer bembeyaz, zaten ne zaman gördüm ki ben 2. Çizgiyi :/
Neyse hayırlısı neyse o olsun artık test gününü bekler kan veririm

Hayırlı olsun tedavin inşallah ama başımıza ne geliyosa bu sabırsızlıktan geliyo. Tabiki erken yapmışsın ama yapıp iki çizgiyi görende oldu burda ama çıkmayıp kanda gebeliği görende oldu eee şimdi olan sana olacak 5 gün daha beklemek zor olacak bana soracak olursan az çok yaşadığım deneyimlere dayanarak 5 gün nasıl dayanicam diyosan 9.cu yada 10.cu gün kanda cikiyor zaten gebelik.varsa az yada çok bi değer çıkacaktır şimdiden hakkında hayırlısı olsun demorize olma bazen testler yanıltıcı oluyo kendini pskolojik olumsuzlamaya sokma canım

Hayırlı olsun tedavin inşallah ama başımıza ne geliyosa bu sabırsızlıktan geliyo. Tabiki erken yapmışsın ama yapıp iki çizgiyi görende oldu burda ama çıkmayıp kanda gebeliği görende oldu eee şimdi olan sana olacak 5 gün daha beklemek zor olacak bana soracak olursan az çok yaşadığım deneyimlere dayanarak 5 gün nasıl dayanicam diyosan 9.cu yada 10.cu gün kanda cikiyor zaten gebelik.varsa az yada çok bi değer çıkacaktır şimdiden hakkında hayırlısı olsun demorize olma bazen testler yanıltıcı oluyo kendini pskolojik olumsuzlamaya sokma canım
cevabın için teşekkür ederim canım. Evet erken yaptım maalesef ama Enteresan bir şekilde yapınca en azından bir rahatlama geldi 12. Gün Pazartesi’ye geliyor dediğin gibi haftasonu kanda baktırırım bakalım belki.

Kizceler kan geldi lavaboda icime bi ateş oturdu sanki inşallah devamı olmaz duanizda tuğba kardeşinizide unutmayın. Allahım sana emanetiz sen bizi koru

7.günümde erken gebelik testinde silik çıktı.

Adet günümden 3gün geçti adet olmadım her tedavimde gününden önce bile adet olmuşumdur.

Saglık ocagı doktoru dediki test sonucun ertesi gün ögleden snra çıkar..

Testi sbh yaptırdım bu ne şimdi?

T tugba31esgar P Polyannaaa_ Turkuazvesari Turkuazvesari

Eklentiler

• 2E3F5969-794D-48AE-8A02-E10942DF9B5E.webp
    2E3F5969-794D-48AE-8A02-E10942DF9B5E.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Kizceler kan geldi lavaboda icime bi ateş oturdu sanki inşallah devamı olmaz duanizda tuğba kardeşinizide unutmayın. Allahım sana emanetiz sen bizi koru

Amin canım dualarımız hepimiz için. korkma hamilelikte kanaması olan ve evlatlarını sağlıkla kucağına olan çok kişi var. Durumunu takip edip doktorun ya da hemşiren ile konuşursun. Allah’ın izniyle devamı olmaz inşallah

7.günümde erken gebelik testinde silik çıktı.

Adet günümden 3gün geçti adet olmadım her tedavimde gününden önce bile adet olmuşumdur.

Saglık ocagı doktoru dediki test sonucun ertesi gün ögleden snra çıkar..

Testi sbh yaptırdım bu ne şimdi?

T tugba31esgar P Polyannaaa_ Turkuazvesari Turkuazvesari
Canım benımde 7.gun sılık cıkmıstı sonradan erken gebelıkte 9.gun cıkmadı dedıgım testede kan verıp geldıkten snra baktım baya belırgındı ne denılenılır gercekten bılmıyorum adet ılaclardan olmuyo sanırım ben 9.gun ılacları bıraktım ona ragmen 4.gun gectı hala olmadım adet.benımde 4. Tedavımdı ınsan alısıyor dedıgın gbı ıns bırdaha tedavıye gerek kalmadan olur nedıyeyım

Back
X