2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Kizlar 2 ekimde transeferim gerceklesti bgn 8.gunum akintim basladi kahverengi umarim kotu deildir ☹️☹️ Cok deil ama biraz da olmasi tedirgin hale sokuyor insani.

Kizlar 2 ekimde transeferim gerceklesti bgn 8.gunum akintim basladi kahverengi umarim kotu deildir ☹️☹️ Cok deil ama biraz da olmasi tedirgin hale sokuyor insani.
Kahverengi akıntıyı takip etmek gerekiyor, benim artınca iğneye başlattılar, şu an sıkıntı yok..

Bana büyük ihtimal sağlıksız dedi doktor. Dis gebelik demedi henüz. Hcg yavaş artiyor sizin de öyle olmusmuydu? Dün keseyi göremedi doktor. Rahim duvarında incelme var dedi. Yarın bir daha gideceğiz. Hcg bakılacak. Perşembe kürtaj olurum sanirim. Hala dış gebelikten korkuyorum. Kurtajdan sonra belli olur dedi doktorum. Artık uzulemiyorum bile.

Doktorunla görüştün mü
Hyr gorusmedim. Benimle ilgilenen hemsireye msj attim o da gormedi. İgneyi vurulduktan sonra kesildi ama bayagi uzuldum. Kendimi avutuyormusum gibi gelior. Benim her ay adet gormeden once hep lekelenme seklinde gelir bir kac saatte cozulurdum. Her defasinda da bile bile belki lekelenmedir gelmez diye kendimi avuturum. Simdi de o hissi yasiorum ☹️ Malesef.

P Polyannaaa_ canm doktora gttınmı bugun
Evet canim gittim kese gözüktü bugün sanirim 5 buçuk haftaligim. Ama kese küçükmüş 8.5 mm dedi doktorum. Ve de hcgde artış vardı bugün iki gün de yüzde 60 artmış. Çok şükür mutlu olduk bugün. 1 haftada artmayan değer iki günde arttı. Doktor takip edelim dedi. Sağlıksız olma ihtimali olabilirmis hala. Bekliyoruz canım cuma gunu kontrol var. Keseye çok sevindik ama kendimizi kaptırmak istemiyoruz. Çünkü o şekilde daha üzücü oluyor herhangi bir kötü sonuçta. Rabbim sonumuzu hayır eylesin...

Canim benimde 8. günde kahverengi ve açik kirmizi renkte kanamam oldu. Hemen hemsireyle gorustum. Kan vermemi istedi. Acile gittik ve hamile oldugumu ogrendim. Doktor yerlesme kanamasi oldugunu ve bu donemde bir kac defa daha gelmesinin normal oldugunu soyledi.. Cok sukur tekrar olmadi.
Insallah sende hamilesindir canim.

Canim benimde 8. günde kahverengi ve açik kirmizi renkte kanamam oldu. Hemen hemsireyle gorustum. Kan vermemi istedi. Acile gittik ve hamile oldugumu ogrendim. Doktor yerlesme kanamasi oldugunu ve bu donemde bir kac defa daha gelmesinin normal oldugunu soyledi.. Cok sukur tekrar olmadi.
Insallah sende hamilesindir canim.
İnsallah. bana da bgn kan tahlili ver dedi simdi hastaneden ciktim oglenden sonra almaya gidicem dua edin arkadaslar benim icin. Kalbim yerinden cikicak gibi.

Transverde rahim kalinliginiz neydi.bana doktor 7.8 dedi dusuk geldi moralim bozuldu.haftaya transver olacam.

Transverde rahim kalinliginiz neydi.bana doktor 7.8 dedi dusuk geldi moralim bozuldu.haftaya transver olacam.
Benm 9.14 tu 4 gun sonra transferi gerceklestirdi. Bir haftan daha var canim kullandigin ilaclar bence haftaya kadar kalinlastirir. Sıkma canini sen. Hayirlisi olsun simdiden insallah hepimiz en kisa en hayirli zamanda aliriz minik mucizelerimizi kucagimiza.

Arkadaşlar biraz sonra transfer olucam ilk defa 2 blast embriyo transferi olacak bu üçüncü denemem olduğu için sevinemiyorum mutsuzum tekrar üzülmek istemiyorum test günü hiç gelmesin istiyorum :110:benim gibi hissedip giren olup olumlu sonuç alan oldu mu?

Back
X