- Konu Sahibi cocukoloji
Amannn amannn crinone de bni maffff etti zamanında tahrişten maff olmuştum... bna progestanlar iyi gelmio..Keşke dr.unuza sorup crinone jele başlasaydınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amannn amannn crinone de bni maffff etti zamanında tahrişten maff olmuştum... bna progestanlar iyi gelmio..Keşke dr.unuza sorup crinone jele başlasaydınız.
Açıklamanızı çok güzel yapmışsınız öncelikle çok teşekkür ederim, umarım bu kez hem tutunur hem de sağlıkla ilerler, ben de Bahçeci de Cem Bey in hastasıyım kendisinden memnunum açıkçası ama keşke o da benden bunları isteseydi benim de 3. denemedi sadece genetik tarama istedi 2 adet gönderdik 1 tanesi sağlıklı geldi şimdi 2 adet dondurulmuş 5. gün embiryom var ngs ye göndermeye korkuyorum ya ikisi de sağlıksız gelirse diye, bu durumda yeniden tedavi sürecine girmiş olmam gerekiyor en baştan yumurta toplamlar git geller falan zaten ne maddi ne de manevi gücüm var buna diyorum ki bende cd56 testi yaptırsam da ben de de pozitif çıksa tedavi olsam hiç bi sorun olmayıp olmaması daha kötü oluyor çünkü.Canım şöyle anlatayım 13 yıllık evliyim Ben 2 aşılama iki tüp bebek deneyimim var vücudum yani rahimim embriyo yok kabul etmiyor Çünkü tutuyor ama düşükle sonuçlanıyor bir de 13 sene geçince üstünden Fulya Bahçeci Remzi Bey'e gittim O da benden hem cd56 testi hem de genetik tarama testi istedi genetik tahlillerimi temiz çıktı ama cd56 testi pozitif çıktı Yani rahimde katil hücre var ve bu benim hamile kalmama ya da hamileliğimi ilerle etmeme engel oluyor 6 aydır düzenli şekilde takip deşerek tedavi oldum hem ameliyat oldum hem Rahim dinlendirme oldu Ayrıyetten serum tedavisi alıyorum yurtdışına 4 embriyo yolladım 4 dünden ikisi temiz çıktı ikisini transfer ettiler yani elimizden gelen bütün seçenekleri denemiş oldular üstümde Bakalım sonuç nasıl olacak Bekleyip göreceğiz
Bende rahim dinlendirmedeyim kasımda olucam inşallah.. senin ne zaman? Ve bu süreçte kullandığın ilaçların neler?Kızlar rahim dinlendirme de olan varmı pazartesi yumurtalarım toplandı ama transfer birdahaki ay rahim dinlendirme uyguluyor doktor benim gibi olan varmı
Bennde doktorumdan memnunum13 senenin bana verdiği tecrübeye dayanarak klinikten ve doktorumdan memnunun tutsada tutmasada değişmicek çünkü çok uğraştık onlarda bizde elimizden geleni yaptık ama yeni çıkan tedavi yöntemlerini araştırmak lazım dümdüz bi tüp bebek prosüduru yapıyolar geçiyolar oysa tıbbın bütün nimetlerinden yararlanmak zorundayız zaten olmuyo işi şansa bırakma bu bahsettiğim test ve tetkikleri işte doktorundan araştırsınlar canım.benim
30 eylül canımOk listeye eklicem cnm seni sonuç tarihin n zmn?
aynı canım.. çok geçmiş olsun sana da çok acılı olmuş. rabbim yüzümüzü güldürsün inş. senin test tarihi ne zamanyildizsar07 yarınn test günün güsel haberler beklioruzzz, belirtilerin varmı cnm?
Aminnn cnmmm hepimizin güsel haberlerini alalım...cocukoloji transferin hayırlı olsun canım benim.. inşallah güzel haberlerinide alıcaz:))
3ekim cnm saol cnm amin hepimizin yüzü güler işallahhh, yrn haberlerini heyecanla beklicez bizede mutlaka yaz...aynı canım.. çok geçmiş olsun sana da çok acılı olmuş. rabbim yüzümüzü güldürsün inş. senin test tarihi ne zaman
Evet çünkü her tüp bebek denemesi hastane için kazanç demek..Bennde doktorumdan memnunum
Bizim de eşimde kromozom bozuklugu çıktı genetik tarama sonucunda
Koca Bursa da pgt siz yapamam diyen tek doktor benim doktorum oldu
Çoğu doktor olursa olur olmazsa olmaz modunda
Benim ekim ortasına denk geliyor gibi bi aksilik çıkmaz sa daha embriyoları takip ediyorlar cumartrsi donduruluacak ona göre netleşecek sanırım henüz ilaç kullanmıyorum senin kaç embriyon var benim şuan 3 taneBende rahim dinlendirmedeyim kasımda olucam inşallah.. senin ne zaman? Ve bu süreçte kullandığın ilaçların neler?
5tane 5.gün embriyosu donduruldu.. 6 eylülde toplanmıştı yumurtalar bekleme süreci stresli oluyor inşallah senin rahat geçer.. bugün kaçıncı günü embriyoların?Benim ekim ortasına denk geliyor gibi bi aksilik çıkmaz sa daha embriyoları takip ediyorlar cumartrsi donduruluacak ona göre netleşecek sanırım henüz ilaç kullanmıyorum senin kaç embriyon var benim şuan 3 tane
Bende onu düşünüyorum nasıl zaman geçicek diye eşimde diyo rahat ol tadını çıkar 1 ay belki sonra hamile olacaksın diyo5tane 5.gün embriyosu donduruldu.. 6 eylülde toplanmıştı yumurtalar bekleme süreci stresli oluyor inşallah senin rahat geçer.. bugün kaçıncı günü embriyoların?
Son mesajlarini yeni gordum o yuzden duzenleme geregi duydum. Rabbim hakkinda hayirlisini versinBenimde sadece sirt agrim var 5. Gun mide bulantim olmustu suan 7. Gunum bitmek uzere yarin 8. Gun test yapmaya korkuyorum rabbim hepimizin yuzunu guldursun biran evvel ins
yazarım canım. çok gerginim ağlama krizine gircem yaaa...3ekim cnm saol cnm amin hepimizin yüzü güler işallahhh, yrn haberlerini heyecanla beklicez bizede mutlaka yaz...
Açıklamanızı çok güzel yapmışsınız öncelikle çok teşekkür ederim, umarım bu kez hem tutunur hem de sağlıkla ilerler, ben de Bahçeci de Cem Bey in hastasıyım kendisinden memnunum açıkçası ama keşke o da benden bunları isteseydi benim de 3. denemedi sadece genetik tarama istedi 2 adet gönderdik 1 tanesi sağlıklı geldi şimdi 2 adet dondurulmuş 5. gün embiryom var ngs ye göndermeye korkuyorum ya ikisi de sağlıksız gelirse diye, bu durumda yeniden tedavi sürecine girmiş olmam gerekiyor en baştan yumurta toplamlar git geller falan zaten ne maddi ne de manevi gücüm var buna diyorum ki bende cd56 testi yaptırsam da ben de de pozitif çıksa tedavi olsam hiç bi sorun olmayıp olmaması daha kötü oluyor çünkü.
Bennde doktorumdan memnunum
Bizim de eşimde kromozom bozuklugu çıktı genetik tarama sonucunda
Koca Bursa da pgt siz yapamam diyen tek doktor benim doktorum oldu
Çoğu doktor olursa olur olmazsa olmaz modunda
Niye öyle oldun cnm kndini dik tut rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin böyle düşün evet çok zor süreçler haklısın, rabbim bizim için en iyisi hangisi ise onu yapsınyazarım canım. çok gerginim ağlama krizine gircem yaaa...![]()
hakkımızda hayırlısı inşallah pozitif olurNiye öyle oldun cnm kndini dik tut rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin böyle düşün evet çok zor süreçler haklısın, rabbim bizim için en iyisi hangisi ise onu yapsın![]()