2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Cnm belirtilerin nelerdi ilk günden beri listeye eklim?
Ben zaten transferden sonra 6.sayfa da yazmıştım günlerimi cnm sen görmemişsin eklememişsin listeye.. benim odaya geldiğimde çok hafif adet sancım oldu. Sonraki 2 3 gün bişey yoktu sonra bel ve sırt ağrılarım başladı sonra onlar azaldı adet ağrılarım başladı cnm

Ne güzel haberler görüyorum her girdiğimde maşallah sübhanallah la kuvvete illa billah. Allahım herkesin yüzünü güldürsün eliden dualarım karşılığı herkes alsin herkes anne olsun inşallahhhhhhhh... Aminnnnnn
Hayırlı olsun hayirla devam etsin listemiz
Bu bel ağrıları kasik ağrıları kullanılan iğnelerin yan etkisi olabilirmiş hep belirti olarak aramayalım kızlar telefonda hemşire özellikle söyledi protestan iğneler yapar dedi ama tutunma belirtiside olabilir. Yinede kendinizi fazla dinlemeyin kafanız karişmasin güzeller

Ben zaten transferden sonra 6.sayfa da yazmıştım günlerimi cnm sen görmemişsin eklememişsin listeye.. benim odaya geldiğimde çok hafif adet sancım oldu. Sonraki 2 3 gün bişey yoktu sonra bel ve sırt ağrılarım başladı sonra onlar azaldı adet ağrılarım başladı cnm
Benimde bel sırt agrıları çok fena çokkk

Selam kızlar benim de internetteki sistemde yeni onaylandı sonuçlarım beta 210 2 gün sonra tekrarlayacağım. Tsh yüksek biraz ona cnm sıkıldı

Yaaa çok sevindim canım aynı gün transfer olmuştuk:) hayırlı olsun canım:)
T tugba31esgar ile de aynı güne denk geldik o da pozitif aldı darisi benim başıma;)
Çok umutlandım ve çok sevindim ikinizin adına.

İlk negatifimi aldığımda abartısız 5 saat aralıksız ağlamışımdır. Çünkü o kadar olacağından umutluydum ki , transfer dönüşü ben anneyim içimde bebklerim var moduna girmiştim .. Sonucu negatif olunca o umut yerini hüzne bırakıp gözlerden akıyor maalesef acı bir tecrübeydi.

Aradan 9 ay geçti ve ben henüz karar verdim dondurulmuşu denemeye ve şuan daha dirayetliyim . Mesela tutmazsa saatlerce ağlamayacağım . İnsan bir kere olumsuzu görünce bir sonraki sefere daha bir umursamaz oluyor canım inan bana. en kısa zamanda toparlanırsın , kendini hazır hissettiğinde yeniden denersin. Allah çok aratmasın hiç kimseyi inşallah isteyen herkesin kucakları dolsun sağlıkla..
geçen sene kimyasal gebelik oluştu, bu kadar üzülmemiştim... bu kez çok zor geldi..:KK42:

Bana gittiğim her doktor dedi ki çocuğun olmayacak milyonda bir görülen hastalık var sende tüp bebekte bile şansın çok az 4. Denedim bende ama içimde ki umudu söndürmedim hiç bir zaman ağladım yıkıldım çok günler ama yinede Rabbimden umudumu yitirmedim Allahım bir an önce hayırlı olan en güzel zamanda evladına kavuştursun seni
amin canım bu kez umudum kırıldı elimde değil.. ama inşallah toparlanacağım

Normalde ayaklarım bu mevsimde cok üşür
Suanda dışarısı 12 derece ama ben üzerimde birsey olmadan yatıyorum
Ayaklarımın altı resmen yanıyor
Bugun herkes hırka mont ile dışarıdayken kısacık elbise ile işe gittim
Acaba hamile miyim :D

Amin canım benim rahim problemliydi onu düzelttik sonra bir sürü aksilik çıktı endometrium çok inceldi işlemlerden toparlamak için çok uğraştık uğraşıyrz mart ayında opu oldu aslında ama hala bekliyoruz işte
Valla ben aralık 2017 de opu oldum bebeler yaşına geldi nerdeyse son 3 kaldı bakalım umarım bu sefer yüzümüz güler

Back
X