2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Kizlar lekelenme tamamen bitti. Eğer o adet olsaydı kesilmezdi değil mi? Crinone jel engel olamazdı gelmesine değil mi?
Ya sabaha kadar bunları dusunucem sanirim test yapana kadar rahat yok galiba
Sizleri de rahatsız ediyorum..
Cnm tabikiii kesemezzz jel, rabbin eliyle işallah hamilesin cnm güsel haberlerle gel cnm...

Kizlar lekelenme tamamen bitti. Eğer o adet olsaydı kesilmezdi değil mi? Crinone jel engel olamazdı gelmesine değil mi?
Ya sabaha kadar bunları dusunucem sanirim test yapana kadar rahat yok galiba
Sizleri de rahatsız ediyorum..
Canim bende jel kullaniyordum bir defa kırmızı minik geldi sonra bir kac kez jelle kahve geldi ve benimde kesildi sen kötü düşünme insallah iyi haber alırsın.

Kızlar normal kaset testlerden yapmısmıydınız 6.7.gunlerde erkenmı yaptım negatıf cıkıyo

yok canım normal gebelık testı ınternetten almistım 5 tane gun gun yapıcam bakalım c
Canım bence hemen olumsuz düşünme. Ben 7. Gun normal gebelik testininin başında buldum kendimi ve cok silik cizgi görünüyordu bayağı korktum çünkü ben transfer günü catlatma ignesi yapmıştım. Etkisi 10 gune yakin sürüyor zaten. Ben o cizgiyi ilac etkisidir dedim ama sonra gun gün koyulasmaya başladı. Oyle aman aman bir koyulukta degildi. Korkularını ve kaygini anliyorum Sabır et canim elimizden baska da birsey gelmiyor. Insallah gonlundeki hayır olur senin kucağında olur :dua:

ben de opu ve transfere girerken işte duygulandı benimki
transferden beri zaten koltuktan kaldırmıyor
hep o baktı bana sağolsun ama işte davranısları ıle bellı edıyor
keske oturup konu hakkında ıkı lafın belını kırsak:KK70:
:KK48::KK48: T tugba31esgar Alışveriş yapıyorlarmış daha ne yapsınlar:KK9:Anlayış ve beklentilerimiz farklı olsa da Rabbim başımızdan eksik etmesin.:dua::dua:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar benim testim yine negatif :işsiz:beklemeye devam ama yinede.inşallah güzel hayırlı haberler alacagımız bı gun olur.test sonucunu alanlar evde yapanlar haberlerınızı beklıyorum

Günaydın kızlar benim testim yine negatif :işsiz:beklemeye devam ama yinede.inşallah güzel hayırlı haberler alacagımız bı gun olur.test sonucunu alanlar evde yapanlar haberlerınızı beklıyorum
Günaydın canım
Kan testi kaçıncı gün DEDİ dr
Embriyo kaçıncı gündü ?

Bugün cuma üzerine güneş doğan en güzel gün :KK60::KK60::KK60: :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:Kendin için ettiğin dua an gelir sana imtihan sebebi olur da kardeşin için edeceğin dua önce sana nimet olur, demişler. Sen sana bir şey isterken günah senin, dudak senin, âmin senin, âkıbet meçhul. Kardeşin için elini açarsan günah onun, dudak senin, âmin melekler dudağından. Bir melek: “Ya Rabbi bu kulunun kardeşi için istediğini önce ona ver” diye dua edermiş hani, diğeri de âmin diye mukabele edermiş daha sen elini yüzüne götürmeden. Bu sırrı bilince aman ha gaflete düşüp de bana verilsin diye ona isteme. Yol saflar yoludur, uyanıklık yol vurur. Verilecek olan nimet, bana verilsin diye kardeşine isteyenlere değil, kardeşime verilsin diye kendisinden vazgeçenlere verilir.Hem zaten onun olana seninmiş gibi sevinemiyorsan, senin olanı senden çok onun bilmiyorsan, hangi kardeşlikten nasıl söz edeceksin?
Sevgili yüzünü görmediğim tanımadığım mümin kardeşlerim bu hayırlı cuma gününde gelin birbirimiz için dua edelim sizler hep dualarimdasiniz Allahım yolumuzu işimizi kolaylaştırsın. Cuma saatinde sela ile ezan arası ellerinizi açıp dualarımızı edelim inşallah:KK60:

Back
X