- Konu Sahibi cocukoloji
Merhabalar test gününüz ne zmn sizide listeye ekleyelim...Ben yaptım 5 ve 6. Gün silik çıktı. Bugün 7.güne girdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar test gününüz ne zmn sizide listeye ekleyelim...Ben yaptım 5 ve 6. Gün silik çıktı. Bugün 7.güne girdim
İyi yapmışsın cnm kanaman falan yoksa yapma.. benim aşırı adet ağrım vardı 9. Gün sürekli adet olcam diye ağladım sonra daha kötü olmam bakayım ilaçları bırakırım falan diye yaptım :))) yoksa hedefim kan testiydi :)Kızlarrr günaydınnn ben kndime güvenemedim bugün 7.gün yapamadım test ya 9yada 10.gün yaparım dedim![]()
Aynen canım yaptın kurtuldun sen . Bende cesaret yeni yeni geldi yarın kan vericem InşAllahgünaydın
en cesaretli benim sanırım forumda![]()
Bennde bugun vereceğim insallahAynen canım yaptın kurtuldun sen . Bende cesaret yeni yeni geldi yarın kan vericem InşAllah![]()
5.gün embriyosu canım 20 eylül saat 4 gibi transfer edildi 2 ekim kan testi günü canmGünaydın canım
Kan testi kaçıncı gün DEDİ dr
Embriyo kaçıncı gündü ?
Cnmmm güsel sonuçlarla gelBennde bugun vereceğim insallah
Cnm bnmde belim ve kasığım çokkk agrıo, ama bişe olmaz bi kaç gün dha bekliyebilirm çogu bitti ztn...İyi yapmışsın cnm kanaman falan yoksa yapma.. benim aşırı adet ağrım vardı 9. Gün sürekli adet olcam diye ağladım sonra daha kötü olmam bakayım ilaçları bırakırım falan diye yaptım :))) yoksa hedefim kan testiydi :)
3 ekimMerhabalar test gününüz ne zmn sizide listeye ekleyelim...
Ok cnm ekledim güsel haberlerle gel cnm3 ekim
AYNI GÜN OLMUSUZ TRANSFER5.gün embriyosu canım 20 eylül saat 4 gibi transfer edildi 2 ekim kan testi günü canm
Aynen canım.kan nezman cıkıyo verdın mıAYNI GÜN OLMUSUZ TRANSFER
ben de 5. gun
saat 15,30 da konuldu
vermedim 15,30 da vereceğimAynen canım.kan nezman cıkıyo verdın mı
Ben vermem canm daha ıdrarda cıkmadıkı kan vereyım ıdrarda gormedıgım surece günümü beklerımvermedim 15,30 da vereceğim
sen ne zaman vereceksin
gününü sordum işte :)Ben vermem canm daha ıdrarda cıkmadıkı kan vereyım ıdrarda gormedıgım surece günümü beklerım
5.gün embriyosu canım 20 eylül saat 4 gibi transfer edildi 2 ekim kan testi günü canm
hım bılmıyorum ki hiçvictoryvivi yazdımya buraya canım görmemıssın.senın normalde 30 eylule verdı dımı kan gununu aslında aynı anda olmusuz ama bana 12. Gun vermıs sana 10. Acaba transfer edıldıgı zamanda etkılıyomu mesala ben adetımın 19.gunu oldumya
Bugün 14. Günüm şükürler olsun beta hcg değerim katlandı, allah herkesten razı olsun.![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBugün 14. Günüm şükürler olsun beta hcg değerim katlandı, allah herkesten razı olsun.![]()