2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Canım atsana bı testını uzulme dur demekkı benım gbı senınde ıdarara gec gecıyo benım tutan hamılelıgımdede aynı oyle olmustu
Nasıl olmuştu cnm??? Bnm geçen hamileligimde 11.günümde beta 84olmasına ragmen bu test negatifti nerdeyse, hiç çıkmamıştı, bgn 7.günüm acaba erkenmi yptımmm oooofff oooffff içim içimi yiyoooo ooffff

Nasıl olmuştu cnm??? Bnm geçen hamileligimde 11.günümde beta 84olmasına ragmen bu test negatifti nerdeyse, hiç çıkmamıştı, bgn 7.günüm acaba erkenmi yptımmm oooofff oooffff içim içimi yiyoooo ooffff
Benımde kanda 200 e yakındı ama erken gebelıkte ip gbı var dıodum ben harıc herkes yok demıstı testın yerımı acaba dıe arada kalmıstım hatta dusun deger 200 de bellı olması gerekır normalde

Benımde kanda 200 e yakındı ama erken gebelıkte ip gbı var dıodum ben harıc herkes yok demıstı testın yerımı acaba dıe arada kalmıstım hatta dusun deger 200 de bellı olması gerekır normalde
Görüomsn bak demek olabiliomuş rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize çok zor süreçler...

Kızlarrr dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım bgn 7.günüm ama malesef çıkmadı kocaman bi tek çizgi:KK61:bu transferimden önceki transferimde 11.gün ypmştm nerdeyse hiç görünmüodu 2.çizgi ozmn hamileydim, kızlar sizce erkenmi yaptım :cry:
İnşallah çıkar canım ya
Kan vermeden üzülme olur mu

0E404FDF-46D6-459F-9EB7-2F5E2AB9780C.webp

Back
X