2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Merhaba bende kasımda nasipse donmuş transfer olacağım. Ekim adetin bitince 2-3 gün içinde kontrole gel dedi doktorum. Transfer provası gibi birşey yapacakmış yapışıklık vs. Varmı diye bakacakmış siz böyle birşey yaşadınız mı?
Kontrole gittik ama transfer provası olmadım
Sanirim Şişli memorial e giden bir arkadaşıma olmustu

Merhablar arkadaslar
Ekimin 15 i gibi dondurumus transferim olacak cok heyecanliyim
Allahtan is buldum pek dusunmem. Onceden transfer olan arkadaslar transfer sonrasi kac gun raporalmamgerekir

Merhablar arkadaslar
Ekimin 15 i gibi dondurumus transferim olacak cok heyecanliyim
Allahtan is buldum pek dusunmem. Onceden transfer olan arkadaslar transfer sonrasi kac gun raporalmamgerekir
Benım gecen hafta persembe gunuydu transferım bu pazartesı ıse baalayacagım fazla olmusnoldu ılk dort gun alıp gecen hasta baslasaydım kendımıde bukadar dınlemezdım aslında dıye dusundum

Var canm allahın ıznıyle benım ılk gebelıgımdede ondan daha sılıktı nezman cıktı tam nekadar sure sonra kan tahlılıne kadar yapmayacaksın bırdahabdımı
Cnmm işte testi bıraktım içeri gttm bi yarım saate çıktı işte geçerlimidirkiiiii nettede yazıoki geç okuyabiliomuş idrar testleri n diosun???

Cnmm işte testi bıraktım içeri gttm bi yarım saate çıktı işte geçerlimidirkiiiii nettede yazıoki geç okuyabiliomuş idrar testleri n diosun???
Yanı durduk yere cıkacagına ınanmıyorum benım baya gec olması bıde dunkune gore bugunknn sılık olması benı baya suphelendırdı ama sonucta negatıf dıyemeyız ıkımızede bence umut var moral bozmayalım canm

Yanı durduk yere cıkacagına ınanmıyorum benım baya gec olması bıde dunkune gore bugunknn sılık olması benı baya suphelendırdı ama sonucta negatıf dıyemeyız ıkımızede bence umut var moral bozmayalım canm
Cnmmm haklısın bnde umutluyum ikimiz içinde:KK200:bn takiiiii o silik çizgi çıkana kadr agla agla morelimmm okdr bozuldukiiii ama ndn çıktı o silik çizgi beta yoksa çıkmaz diolar neti okuya okuya bi hal oldum rabbim ikimizinde işallah hayırlısı ile yüzümüzü güldürsün:dua::dua::dua::dua::dua:

Back
X