- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
- #1.121
Cnm sonuç günü n zmn onları yazıorm listeye![]()
Hee 6 sı transfer olduğuna göreee 12 gün sonra 18 ekim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm sonuç günü n zmn onları yazıorm listeye![]()
Harika masallah maşallah maşallah kuzuya Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklaVerdim evet
8. Gün 47 idi
Bugun 10. Gün 147 olmus cnm
inşallah canımHarika masallah maşallah maşallah kuzuya Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
Allah gönlünüze göre versin inşallah.. transfer öncesi hazırlamak için kullanılan ilaçlar bağışıklığı düşürüyor bebiş tutunsun diye.. uçuk normal yani... hakkınızda hayırlısı olsunDarısı tüm bekleyenlere inşallahhh... Bende yarını sabırsızlıkla bekliyorum transferim için. Aslında stres yapmıyorum ama cumartesi 2 tane kocaman uçuk çıkarttım. Kızlar bana da dua edin.
uçuk bende de olmustu:)Allah gönlünüze göre versin inşallah.. transfer öncesi hazırlamak için kullanılan ilaçlar bağışıklığı düşürüyor bebiş tutunsun diye.. uçuk normal yani... hakkınızda hayırlısı olsun
valla hala inanamıyorumHarika masallah maşallah maşallah kuzuya Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
Hayırlı olsun değerlerin cnm sağlıkla gelsin devamıuçuk bende de olmustu:)
amin inşallah cnmHayırlı olsun değerlerin cnm sağlıkla gelsin devamı![]()
Hele o canlı büyüsün tekme atsın annesi rabbim isteyen her kadına nasip etsinvalla hala inanamıyorum
bir acayip oldum
içimde bir canlı olacagına inanamıyorum şaka gibi
amin amin inşallahHele o canlı büyüsün tekme atsın annesi rabbim isteyen her kadına nasip etsin
Allah yardimcin olsun canim. Cok uzuldum. Biraz zaman gecsin eminim yeniden o gucu hissedecksin tekrardn.Biokimyasal olmuş gebelikDoktor adetlendiğinizde bir daha bakıcaz dedi benim de tekrardan o tedaviyi kaldırcak gücüm yok zaten Allah vaktini zamanını yazmıştır hayırlısıyla
Cnm bnm çok üzüdüm, rabbim hayırlısını sana tez zamanda nasip etsin en güseli senin olsun cnm, kndini sıkma n zmn toparlarsan kndini işallah hiç bişeye gerek olmazda hiç ummadgn anda normal yoldan nasip olur güsel arkdşmBiokimyasal olmuş gebelikDoktor adetlendiğinizde bir daha bakıcaz dedi benim de tekrardan o tedaviyi kaldırcak gücüm yok zaten Allah vaktini zamanını yazmıştır hayırlısıyla
Geçmiş olsun canım hayırlısıyla bir sonraki seferde sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.. Üzülme denmez ama çabuk toparlan ve inan daha güçlü kalkacaksınBiokimyasal olmuş gebelikDoktor adetlendiğinizde bir daha bakıcaz dedi benim de tekrardan o tedaviyi kaldırcak gücüm yok zaten Allah vaktini zamanını yazmıştır hayırlısıyla
Bende de tiroit transfer öncesi ölçtürdüm tsh 0’41 falandı ama ilaçlara başlamamıştım transfer için.. transferden sonra 10.gün tsh ım 6 çıktı.. yani baya yüksek ama tutunmuştu... doktorun ayarlar dozunu ama hiç kafaya takma değerleri... benimkiler transfer günü bakmadılar tsh iptal olmamıştkBenimde suan morelim cok bozuk. Normalde bende troid var hersey normaldi hep 1.40 fln cikiordu en son temmuz ayinda yaptirmistim mesela. Ama ucuk cikarttim diye yeniden tum tahlillerimi yaptiraim icim rahat gireyim dedim transfere tsh 4 kusur cikti morelim cok bozuk hemen msj attim doktoruma henuz musait olup bakamadi bu ilaclar mi yukseltir bilmiorum ama fena kafam takildi oylesine icim rahat etsin diye gitmistim tsh ile karsilastim iptal ederler mi acaba ya da etmezse sikinti yasarmiyim hep soru isareti suan kafamda
Geçmiş olsun Dinlendikten sonra denemeye devam Rabbim verecek elbet...Biokimyasal olmuş gebelikDoktor adetlendiğinizde bir daha bakıcaz dedi benim de tekrardan o tedaviyi kaldırcak gücüm yok zaten Allah vaktini zamanını yazmıştır hayırlısıyla
Degerin kaç cnm??? Nasıl yani yaaa anlayamadımmnKızlar değerim azar azar artıyor doktor dış gebelik veya sağlıksız gebelik dedi. Hatta dış gebelik üzerinde daha çok.durdu.
Protestan iğne verdi. 5 gün boyunca vurul cam.
O kadar korktum ki Rabbim.guc versin napacagimi bilmiyorum