merhabalar kızlar....
4.tedavime başlıorm 2tane uzun protokol tedavi negatif 3.dondurulmuş tuttu oldu düşük yaptım buda 4.deneme son dondurulmuşum geriden gelen bir embriyo bakalım kader kısmet rabbim ol dedimi olur hayırlısı ise olsun duam...
Kızlar sizde anlatın burdan konuşalım...
Yıllarca anne olabilme özlemi çektikten, iki dış gebelik, 3 negatif tüp bebek denemesinden sonra, bebeğime sahip olabilmek adına yapabileceğim her şeyi denemeye hazırdım. ‘Ne kaybedeceğim ki?’, düşüncesiyle bir arkadaşımın da tavsiyesi üzerine prof dr sedat kadanalı ile tanıştım. Dibe vurduğum noktadan çıkmam, tam ve mükemmel olduğumu kabullenmem uzun zaman aldı.
47 yaşında hayallerim gerçeğe dönüştü. Yıllarca karı koca doktor doktor gezdik, varımızı yoğumuzu çocuk özlemimiz için harcadık. Küçük şehirde yaşıyorduk orada ilk tedavimize başladık, transfer oldum doktorum kesin hamile kalırsın yaşınız çok genç dedi ama sonuç negatif oldu. Doktorumuz bu kadar umutlu konuşunca 2. Denememizi de orada olduk ama sonuç yine değişmedi. Bu sefer İstanbul da tavsiye edilen doktora SEDAT KADANALI ya gittik.
Bu kez Sadece 2 yumurtam toplanmıştı ama olsun biz yine de umutsuz değildik. Embriyolar oluştu ama benim yaşım yüzünden genetik tarama yapmadan transfer yapmak istemedi doktorum bizde tamam dedik eve dönüp sonuçlar için bekleme başladık. 2 hafta sonra sonuçlar geldi sadece 1 embriyom sağlıklıydı ve biz onunla şansımızı denemek istedik. 1 embriyo transfer edildi ve yine bir bekleme süreci başladı.
Sonunda olmuştu, resmen bir mucize olmuştu ve o bir embriyo bana, eşime bize tutunmuştu. İşte bu güzel duyguların mimarı doktorum sedat beye ne kadar teşekkür etsem az.