- Konu Sahibi cocukoloji
- #1.161
Haklısın cnmEvet biliyorum alttan bakıcak mecbur yapicak bişi yok onlar orda tutunsunlar kalpleri atsin yeterki altan üstten raziyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın cnmEvet biliyorum alttan bakıcak mecbur yapicak bişi yok onlar orda tutunsunlar kalpleri atsin yeterki altan üstten raziyim
10. günüSenin testinin kaçıncı günü çağırmış olacak
Benim de öyleydi cnm anlıyorum seni baya bi ağrı oluyor sırt üstü düz yat o zaman rahatlıyordum. Ama o zamanki ağrılarım geçti çok şükür.. az kaldı seninde azalır inşallahOk cnm anladım bn ayakta çok kalınca sancılı agrıo...
Canım merak etme ilaç başlatır hemen kullanıyosanda dozunu arttırır. Bende troid hastasıyım 2 lerde geziyodu geçen test istediler bir sürü troidim 3 küsür çıkmış hamileliğin ilk dönemi için tam üst sınırda gösteriyor. Doktorum 2 katına çıkardı ilacımı hemen.Benimde suan morelim cok bozuk. Normalde bende troid var hersey normaldi hep 1.40 fln cikiordu en son temmuz ayinda yaptirmistim mesela. Ama ucuk cikarttim diye yeniden tum tahlillerimi yaptiraim icim rahat gireyim dedim transfere tsh 4 kusur cikti morelim cok bozuk hemen msj attim doktoruma henuz musait olup bakamadi bu ilaclar mi yukseltir bilmiorum ama fena kafam takildi oylesine icim rahat etsin diye gitmistim tsh ile karsilastim iptal ederler mi acaba ya da etmezse sikinti yasarmiyim hep soru isareti suan kafamda
Aminnn aminnn cnm bnde düz yatınca geçio cnmm, ayyy işallah güsel sonuç alırımBenim de öyleydi cnm anlıyorum seni baya bi ağrı oluyor sırt üstü düz yat o zaman rahatlıyordum. Ama o zamanki ağrılarım geçti çok şükür.. az kaldı seninde azalır inşallah
Geçmiş olsun cnm zor durum Allah güç kuvvet versin.. benim bildiğim embriyo Rahime değil tüplere yerleşiyor orda büyümeye başlıyor o yüzden değer sağlıklı artmıyor..Dış gebelik hakkında bilgisi olan var mi?
Geçmiş olsun cnm zor durum Allah güç kuvvet versin.. benim bildiğim embriyo Rahime değil tüplere yerleşiyor orda büyümeye başlıyor o yüzden değer sağlıklı artmıyor..
Cnm bnm bu tedavimden önceki tedavimde dış gebelikten şüphelendi dış gebelik bebek rahime yerleşmesi gerekirken gidip kanallara yerleşio ve bir süre sonra ordan beslenemio ve gelişemio, bnmde ilk degerim 84snra 410 olmuştu ama kese görünmedi düzenli yükselmesine ragmen ama bebek kendisi düştü lavaboya düşürmüştüm çok kötü bi deneyim rbbim kimseye yaşatmasın...Dış gebelik hakkında bilgisi olan var mi?
Hayır saglıksız bir gebelikse zaten kendi düşücektir ama düşmezse eger kürtaj yaparlar cnm, ama sen şuan bunları düşünme işallah düzelicek...Hcgnin sağlıksız artması bir tek dış gebeliği mi gösteriyor acaba? Başka ihtimal yok mu?
Yani beta hcgnin düşmesi kimyasal gebelik.. sağlıksız artış dış gebelik yada embriyo sağlıksız olduğu için oluyor diye biliyorum en doğrusu doktoruna sorman cnmHcgnin sağlıksız artması bir tek dış gebeliği mi gösteriyor acaba? Başka ihtimal yok mu?
Cnm bnm bu tedavimden önceki tedavimde dış gebelikten şüphelendi dış gebelik bebek rahime yerleşmesi gerekirken gidip kanallara yerleşio ve bir süre sonra ordan beslenemio ve gelişemio, bnmde ilk degerim 84snra 410 olmuştu ama kese görünmedi düzenli yükselmesine ragmen ama bebek kendisi düştü lavaboya düşürmüştüm çok kötü bi deneyim rbbim kimseye yaşatmasın...
Ama cnm senin degerlerini şimdi bu şekilde diye verdigi progestan igneleride kullan dua et rabde herşey mümkün ne degerleri olup düzelenleri gördük bol bol dua et rabbim saglıkla nasip etsin...
Amin cnm rabde herşey mümkün ne düşük degerler alıp başını gidio, bebegible konuş elini karnına koy seni bırakmamasını söyle, senin için dua edicem cnm, rabbin eliyle şifa bul cnmTahmin edebiliyorum canım eminim kötüdür... benim ki çok.yavas artıyor ama artıyor düşmüyor bu yüzden dış gebelikten şüphelendi doktor inşallah artar değerim keseyide görürüz öyle umuyorum..
Rabbim güç kuvvet versin..
Amin cnm rabde herşey mümkün ne düşük degerler alıp başını gidio, bebegible konuş elini karnına koy seni bırakmamasını söyle, senin için dua edicem cnm, rabbin eliyle şifa bul cnm![]()
Hcgnin sağlıksız artması bir tek dış gebeliği mi gösteriyor acaba? Başka ihtimal yok mu?
Sağlıksız gebelik de olabilir. Kimyasal gebelik de sağlıksız oluyor. Benim 5. Deneme, kürtajla sonuçlanan hamileliğimin beta hcg değerlerini paylaşıyorum, keseyi görmüştük, içinde ilerleme yoktu...
12.gün : 75,22
14.gün : 111,44
16.gün : 189,01
20.gün : 300,59
22.gün : 337,85
24.gün : 511,94
26.gün : 504,47
28.gün : 645,62
30. gün : 783,99
32. Gün : 756,58
35. Gün : 725,65
Canim inan sağlıksız olduğuna sevinicem..
Dış gebelik olmaz inşallah..
Doktor zaten iki ihtimal üzerine durdu. Ve benim agrım yok lekelenmem kanamam yok dış gebelikte böyle belirtiler oluyor sanirim.
Hamileyim diye sevindikten sonra bunları öğrenmek o kadar üzücü ki.
Test günü direk negatif alsaydım bu kadar üzülmezdim.
Arkadaşım bende dış gebelik geçirmiştim ama benim kanamamda vardı bu ayırt edici bişeydir diye düşünüyorumCanim inan sağlıksız olduğuna sevinicem..
Dış gebelik olmaz inşallah..
Doktor zaten iki ihtimal üzerine durdu. Ve benim agrım yok lekelenmem kanamam yok dış gebelikte böyle belirtiler oluyor sanirim.
Hamileyim diye sevindikten sonra bunları öğrenmek o kadar üzücü ki.
Test günü direk negatif alsaydım bu kadar üzülmezdim.
Arkadaşım bende dış gebelik geçirmiştim ama benim kanamamda vardı bu ayırt edici bişeydir diye düşünüyorum