2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Inşallah canım. Çok şükür iyiyim sadece pembe iki üç damla lekelenme olmuştu geçen gün onun haricinde birşey yok. Umarım olsa bile az hasarla atlatırım kendiliğinden düşer. Sizinki nasıl düştü?

Benimki ilaçla düşmüştü canım bide ilaç yüzünden 6 ay korunmk durumnda kalmıştım

Canim inan sağlıksız olduğuna sevinicem..
Dış gebelik olmaz inşallah..
Doktor zaten iki ihtimal üzerine durdu. Ve benim agrım yok lekelenmem kanamam yok dış gebelikte böyle belirtiler oluyor sanirim.
Hamileyim diye sevindikten sonra bunları öğrenmek o kadar üzücü ki.
Test günü direk negatif alsaydım bu kadar üzülmezdim.
Biliomsn aynen bnde öyle demiştim 3.denememde keseyi göremeyince kendimi parçalamıştm kşke negatif görseydimde bunları yaşamasaydım diye o yüzden kızlar her zaman ama her zmn duam hayırlısı ise olsun yoksa hiç olmasın, rabbim hayırlı şeylerle karşılaştırsın hepimize arkadaşlar:dua::dua::dua::dua::dua:

Doktor zaten iki ihtimal üzerine durdu. Ve benim agrım yok lekelenmem kanamam yok dış gebelikte böyle belirtiler oluyor sanirim.
Canim kendini uzme. Bol bol dua et. bende senin icin dua edicem insallah bebegin seninle olur.

Biliomsn aynen bnde öyle demiştim 3.denememde keseyi göremeyince kendimi parçalamıştm kşke negatif görseydimde bunları yaşamasaydım diye o yüzden kızlar her zaman ama her zmn duam hayırlısı ise olsun yoksa hiç olmasın, rabbim hayırlı şeylerle karşılaştırsın hepimize arkadaşlar:dua::dua::dua::dua::dua:

Evet herşeyin hayırlısı ne denebilirki....

Canim kendini uzme. Bol bol dua et. bende senin icin dua edicem insallah bebegin seninle olur.

Inşallah canım iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok..

Seni çok iyi anlıyorum :( hepsi geçecek..

Tahmin edebiliyorum canım eminim kötüdür... benim ki çok.yavas artıyor ama artıyor düşmüyor bu yüzden dış gebelikten şüphelendi doktor inşallah artar değerim keseyide görürüz öyle umuyorum..
Rabbim güç kuvvet versin..
Canım oncelıkle gecmıs olsun bı arkadasım 6 senenın sonunda dogal yolla surprız bır sekılde hamıle kaldı degerı ıyı gıdıyordu sonra az az ılerlemeye basladı ondada dıs gebelık olabılır dedıler kese gorunmedı deger bınlere yukseldı yavas yavas 8.haftaya kadar en son kese 9. Haftada gorundu ama saglıksız gebelık dedıler kurtaj oldu.dıs gebelık degılmıs ama 2000 beta hcgyi 9.haftada gormustu.dıs gebelıkte kanama oldugunu bılıyorum kanaman yok bıde senın 2 embrıyoydu yanlıs hatrlamıyosam belkı bırımı saglıksız bunsekılde ılerlıyo dua edelım ins bı mucıze olsun

Üzüldüm canım biz bebek bekleyenler için 1 günün bile önemi varken 6 ay beklemek zordur tahmin edebiliyorum..
Rabbim bu yolda uğraşanların yardımcısı olsun çok zor..
Aynen öyle ama vardır bi sebep diyorum çünkü bu sayede rahimde anomali olduğu ortaya çıkmıştı tabi böyle öğrenmeseydim iyi olurdu ama öyle oldu işte Allah hepimizin yardımcısı olsun uzun veya kısa, zorlu ama kolay bu tüp bebek durumu zaten başlı başına yıpratıcı ve tedirgin edici bir süreç bizi bizden başka kimse anlayamaz

dun dondurulmius embriyo transferim oldu Dua edin tutunsun insallah.
5 tane idi 1i saglam cikmis sadece

Hayırlı olsun tedavin. Allah gönlünüze göre versin 1 tane olsun yeterki tutunsun sıkı sıkı sana dua et bol bol inşallah güzel haber ver bizlerede canim

Canım oncelıkle gecmıs olsun bı arkadasım 6 senenın sonunda dogal yolla surprız bır sekılde hamıle kaldı degerı ıyı gıdıyordu sonra az az ılerlemeye basladı ondada dıs gebelık olabılır dedıler kese gorunmedı deger bınlere yukseldı yavas yavas 8.haftaya kadar en son kese 9. Haftada gorundu ama saglıksız gebelık dedıler kurtaj oldu.dıs gebelık degılmıs ama 2000 beta hcgyi 9.haftada gormustu.dıs gebelıkte kanama oldugunu bılıyorum kanaman yok bıde senın 2 embrıyoydu yanlıs hatrlamıyosam belkı bırımı saglıksız bunsekılde ılerlıyo dua edelım ins bı mucıze olsun

Ay inşallah canım çok güzel moral oldun. Diyorum ya sağlıksız olmasına bile sevinicem nerdeyse. Kim bilir belki de iki embriyo olduğu için birinden birinde bi sıkıntı var onu aklıma getirmeye çalışıyorum sürekli başka çarem yok iyiyi düşünmek zorundayım..

Ay inşallah canım çok güzel moral oldun. Diyorum ya sağlıksız olmasına bile sevinicem nerdeyse. Kim bilir belki de iki embriyo olduğu için birinden birinde bi sıkıntı var onu aklıma getirmeye çalışıyorum sürekli başka çarem yok iyiyi düşünmek zorundayım..
Canım. Doktor ne zaman çağırdı seni muayeneye

Anladım canım şimdi o pazartesi gelmek bilmez. Allahım şerse hayra çevirsin inşallah bol bol dua et inşallah icimden bir his bi mucize olacak gibi geliyo bakalım herşey güzel olacak dua edelim

Anladım canım şimdi o pazartesi gelmek bilmez. Allahım şerse hayra çevirsin inşallah bol bol dua et inşallah icimden bir his bi mucize olacak gibi geliyo bakalım herşey güzel olacak dua edelim

Canimm Allah razı olsun.. Evet nasıl geçicek bilmiyorum her sabah kurt gibi ac uyanan ben canım hic birşey istemiyor.. Rabbim herşeyin en iyisini bilir dua ediyorum sürekli belki herşey güzel olur bizim lehimize döner.. yeterki Rabbim istesinn

Canimm Allah razı olsun.. Evet nasıl geçicek bilmiyorum her sabah kurt gibi ac uyanan ben canım hic birşey istemiyor.. Rabbim herşeyin en iyisini bilir dua ediyorum sürekli belki herşey güzel olur bizim lehimize döner.. yeterki Rabbim istesinn
Cnm rabbim bir an önce şifa versin, onun eliyle herşey yoluna girsin cnm:dua::dua::dua::dua::dua:

Back
X